Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 11 04, 19:48)
neerzink, ir aš noriu paskaityti.

Varau į wed.lt puslapiuką pasidairyt, kokios dabar vestuvių foto. Atsilikus šioje srityje. O jeigu ir toliau taip, tai greit Turto vestuves fotografuot reikės  lotuliukas.gif
Šiandien pirkom du žiedukus. Vienas jam, kitas jo draugytei. Gražus tas gyvenimas.

ką rimtai??? nu geras... tai jau tikrai eik pažiūrėk kokios vestuvių foto mados,teks fotografuoti,nors nemanau kad fotorgafuosi savo vaiko vestuves,jau tikrai kažkas kitas fotografuos ,o tu ašarėlę gailę liesi lotuliukas.gif nu aš čia juokauju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 04 lapkričio 2011 - 19:35
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 04, 18:14)
Labas vakaras ,

Ar kas norėtų ryt prisijungti aplankyti Loretos (Loretoidas) jos studijoje?  blush2.gif

ašašaš
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 11 04, 21:51)

Nu super,renkasi šaika lotuliukas.gif thumbup.gif Tai ryt 10val. pas Loreta studijoje,nu apie 10 kažkur ax.gif mano numerį žinai rodos,jeigu ką 861111921 4u.gif
Papildyta:
Du iš penkių žodžių "Pėdos" ir " Veidrodis" ale pažiūrėjau kad ir žodis "Vanduo" čia tinka lotuliukas.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 04 lapkričio 2011 - 21:06
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 04, 20:57)
Vienas iš penkių žodžių "Pėdos" ir " Veidrodis"

Gražu.. bigsmile.gif Reiktų dar pridėti ir vandenį. rolleyes.gif

Dėkui už kritiką, komentarus mano nuotraukai. smile.gif

Kike, greita tu. Jau yra ir vanduo. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 04 lapkričio 2011 - 21:08
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 04, 22:57)

labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 04, 22:07)
Gražu..  bigsmile.gif Reiktų dar pridėti ir vandenį.  rolleyes.gif

Dėkui už kritiką, komentarus mano nuotraukai.  smile.gif

Kike, greita tu. Jau yra ir vanduo.  biggrin.gif

dėkui labai blush2.gif 4u.gif
greita greita,toks jau būdas lotuliukas.gif

QUOTE(neiste @ 2011 11 04, 22:08)
labai labai wub.gif

dėkui labai blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau kritikos šiai nuotraukai. Be paklydusio fokuso kas dar negerai? unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 04, 22:15)
Norėčiau kritikos šiai nuotraukai. Be paklydusio fokuso kas dar negerai?  unsure.gif

man patinka kūno viršutinės dalis,kur ten raktikaulis ar kaip jis ten,tik čiut čiut daugiau pasukta galėtų būti,nes šias vietas aš dievinu blush2.gif o šiaip apdirbimas jei būtų kitoks ir tas nefokusas būtų dzin,o dabar kažkaip nu nelabai man apdirbimas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 04 lapkričio 2011 - 21:18
Mhm, o kas negerai su apdirbimu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 04, 22:23)
Mhm, o kas negerai su apdirbimu?  smile.gif

na kad padegusios kai kurios vietos,per daug viskas tolygu,gal kontrasto reikia,bet kad nežinau kaip ten tos vietos kurios labai šviesios būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 04, 21:15)
Norėčiau kritikos šiai nuotraukai. Be paklydusio fokuso kas dar negerai?  unsure.gif

nukepęs žandas man labai negerai
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 04, 21:57)
Nu super,renkasi šaika  lotuliukas.gif  thumbup.gif Tai ryt 10val. pas Loreta studijoje,nu apie 10 kažkur  ax.gif  mano numerį žinai rodos,jeigu ką 861111921  4u.gif

Du iš penkių žodžių "Pėdos" ir " Veidrodis" ale pažiūrėjau kad ir žodis "Vanduo" čia tinka  lotuliukas.gif  blush2.gif

o Die...kaip as noreciau verysad.gif

o nuotraukoje tik pedutes matau ax.gif ta prasme jos tokios zaismingos, kad i nieka kita nesinori ziureti ax.gif
Atsakyti