QUOTE(sayonara @ 2011 11 01, 11:55)
manau, todėl, kad mums, moterims, kurių čia yra daugiausia, žmogus ir sukelia didesnes emocijas, ir jas perteikia. mes emocionalios būtybės
ar Tu tebelaikai nuoskaudą dėl to, kad kažkas Tavo foto pavadino negyvomis, nes jose nėra žmonių?
ar Tu tebelaikai nuoskaudą dėl to, kad kažkas Tavo foto pavadino negyvomis, nes jose nėra žmonių?
Bingo! Pagaliau argumentas, kuris mane itikina ir daug ka sustato i savo vietas. Dar pagalvojau dabar, kiek yra moteru tarp fotografu, garsejanciu savo gamtos nuotraukomis? Nesu sios srities eksperte, bet kiek teko matyti, tai vis daugiau vyrai ta gamta fotografuoja... Dar lieka klausimas, kodel mane labiau gamta traukia...
Jokiu nuoskaudu tikrai nelaikau - esu didele mergaite ir jau seniai zinau, kad visiems neitiksi. Fotografuoju tai, kas man idomu, dziaugiuosi, jei kazkam patinka, vertinu konstruktyvia kritika. Kam neidomu - tebunie. Bet turiu va tokia "yda" - man visada norisi suprasti tuos, kurie pasauli mato kitaip negu as. Akivaizdu, kad negaliu suprasti ju motyvacijos, ziuredama "is savo varpines" - todel ir klausineju. Bet kai reikia teisintis, kad "ne, tikrai, jokiu nuoskaudu", tai pasidaro nebeidomu...
QUOTE(rG @ 2011 11 01, 11:56)
Nemanau, kad į savo albumus dedi klevo lapus iš kiekvienų metų. Dedi savo artimuosius, draugus, save. Tavo anūkams kasmetiniai klevo lapų albumai gali pasirodyti mažų mažiausiai keisti, kai jų tėvų, kai jie buvo maži, nuotraukos sukels minimum susidomėjimo jausmą
Bet tai cia juk visa kita tema - kasmetiniai albumai... Negi visos cia mokosi fotografuoti tam, kad anukams grazesniu albumu pridarytu? Juk del saves fotografuojam, ir siekiam isgauti kazka daugiau negu tik grazia albumine nuotrauka. Ai tiek to, tingiu plestis... nereikejo isvis pradeti
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 01, 12:40)
dėl žaidimo,kadangi manau daugiau nebus dedančių nuotraukų,tai eikit ir pasisakykite kas kieno,visgi per ilgai viskas užtruko AŠ LEIDŽIU VISOMS PASISAKYTI nes pati tai tikrai nevisų pasakysiu kur kieno,juolab kai toks kiekis nuotraukų eisiu pasisakysiu kur mano tik
Nu gerai cia... taisykles kasdien keiciasi