Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(robobebras @ 2011 11 04, 13:33)
Pavadinimai - jo, silpnai biggrin.gif bet as sugalvojau pagrindima bent jau pirmajai - paisivaizdavau, kad ten Styveno Sygalo rankos, ruosiasi nusukt galva - oj skaudetu! Durnas as? aha, agree biggrin.gif

ne, ne durnas. ir man tokios refleksijos kilo, kai "gaminau" sia foto, kazhkas creepy, blogo, pavojingo. butent apie galvos nusukima ir galvojau, nors rankos moterishkos, nagai ilgi, bet vaizduote daro savo.
cheers ;]
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 04, 13:46)
centruota tan specialiai rolleyes.gif vis bijojau to centro, si karta emiau ir padariau, man patinka paciai  smile.gif Fotografuota cia rusy, kur tik toks langiukas apsviecia smile.gif

as pati megeja centruot. spec. bet man cia taip noretusi patraukt i sona ;]
QUOTE(rG @ 2011 11 04, 13:47)
Apie kokius čia markus kalbat, tas, kur virš 20 tūkstančių, ar tas kur virš 10? O kodėl negalima pigesnio / senesnio modelio  ff pirkti, ar yra labai didelis skirtumas?
Šiaip įdomu, nes man tai keistos jūs visos biškį, bet tiek to - paklausiu, o kuo blogas Mark II?  biggrin.gif

skirtumas yra. bet is esmes pritariu tau. suprasciau, jei darbui, didelem projektam reikia ir pan., bet siaip..? nu nedaeina.
QUOTE(birbusiukas @ 2011 11 04, 14:19)
pasrodau ir as viena  ax.gif  nieko ipatingo ale visvien ikelsiu  biggrin.gif  gal piszi kasnors israsys

ex. viskas butu tobula. man netgi patinka tokios foto. nu bet tas kaklas, pagurklis... ne ne ne... visa reikala gadina.
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 04, 14:20)
geriau nebutu tu lapu ar ko ten rankose

tas irgi - jo.
QUOTE(birbusiukas @ 2011 11 04, 14:35)

geriau. o jei ta pati su kaklu...?

Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 11 04, 16:17)
skirtumas yra. bet is esmes pritariu tau. suprasciau, jei darbui, didelem projektam reikia ir pan., bet siaip..? nu nedaeina.

Ne nu jei pinigų žmonės turi, kam pirkt prastesnį.

Gal ir gerai, kad ne tik intensyviai naudojantys pro techniką stebi tas naujienas, va vienintelės visko galima klaust, ji viską žino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 04, 14:58)
Atsilaisvino dar viena vieta į rytojaus seminarą,gal yra norinčių ?
http://www.facebook....257713154275445

As noriu, nes buvau praziopsojus rezervacija, aisku jei kas pirmas neuzlindo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2011 11 04, 17:31)
As noriu, nes buvau praziopsojus rezervacija, aisku jei kas pirmas neuzlindo smile.gif

ok,parašyk man až ,pasakysiu kur ateiti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 11 04, 16:30)
Ne nu jei pinigų žmonės turi, kam pirkt prastesnį.

Gal ir  gerai, kad ne tik intensyviai naudojantys pro techniką stebi tas naujienas,  va vienintelės visko galima klaust, ji viską žino biggrin.gif

oi ne viska smile.gif)) nu nurašei mane, nurašei mane...
Atsakyti
Labas vakaras ,

Ar kas norėtų ryt prisijungti aplankyti Loretos (Loretoidas) jos studijoje? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 04, 13:46)
tai taip loyg niekur nieko eme ir nuvirto? g.gif

Na buvo vėjukas, tai manau, kad gal papūtė stipriau ir neatlaikė, aišku ir aš žiopla, nespėjau pagaut doh.gif

QUOTE(birbusiukas @ 2011 11 04, 13:55)
o jai nu ir nepassek tu man taip. O as kaip tik diskutavau su MB kam moket uz trikoji tukstanti jei galima uz pora simtu nusipirkt  doh.gif  vat dabar jau aisku.
O kalusyk dar norejau paklaust kas cia per draudimas? kazkaip net nesusimasciau kad butu galima apsidraust technika  g.gif  o visai jauciu geras dalykas

Aš Norvegijoj pirkau savo fotoaparatą, tai čia kai perki bet kokią techniką gali nusipirkti draudimą iš karto. Kai kur net būtina smile.gif Tai aš sumokėjau 400lt brangiau, bet turiu draudimą dabar trims metams, gali fotikui atsitikti belekas pakeis į naują smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 04, 18:14)
Labas vakaras ,

Ar kas norėtų ryt prisijungti aplankyti Loretos (Loretoidas) jos studijoje?  blush2.gif

norėt norėčiau, bet galimybių nulis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 04, 19:27)
norėt norėčiau, bet galimybių nulis verysad.gif

verysad.gif
Atsakyti
..o aš prisipirkau fotomenininkų sąjungoje senų žurnalų po litą ir kaifuoju skaitydama..

beje, Danisevičiaus albumas ten (Prospekto galerijoje), kol vyksta paroda (t.y. rytoj ir gal dar kelias dienas) ten kainuoja tik 35 litus, o parodai pasibaigus kainuos brangiau, jei ką domina.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 11 04, 19:43)
..o aš prisipirkau fotomenininkų sąjungoje senų žurnalų po litą ir kaifuoju skaitydama..

beje, Danisevičiaus albumas ten (Prospekto galerijoje), kol vyksta paroda (t.y. rytoj ir gal dar kelias dienas) ten kainuoja tik 35 litus, o parodai pasibaigus kainuos brangiau, jei ką domina.

neerzink, ir aš noriu paskaityti.

Varau į wed.lt puslapiuką pasidairyt, kokios dabar vestuvių foto. Atsilikus šioje srityje. O jeigu ir toliau taip, tai greit Turto vestuves fotografuot reikės lotuliukas.gif
Šiandien pirkom du žiedukus. Vienas jam, kitas jo draugytei. Gražus tas gyvenimas.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 04, 18:48)
neerzink, ir aš noriu paskaityti.

Varau į wed.lt puslapiuką pasidairyt, kokios dabar vestuvių foto. Atsilikus šioje srityje. O jeigu ir toliau taip, tai greit Turto vestuves fotografuot reikės  lotuliukas.gif
Šiandien pirkom du žiedukus. Vienas jam, kitas jo draugytei. Gražus tas gyvenimas.

neerzinu, bet tikrai yra dėmesio vertų publikacijų, kritikos, apžvalgų.. ax.gif ir kas man labiausiai patinka apie fotosąjungos žurnalus - jų publikacijos nesensta. gali drąsiai skaityt kelerių metų senumo smile.gif

maniškis irgi jau simpatiją turi biggrin.gif
Atsakyti