QUOTE(robobebras @ 2011 11 04, 13:33)
Pavadinimai - jo, silpnai bet as sugalvojau pagrindima bent jau pirmajai - paisivaizdavau, kad ten Styveno Sygalo rankos, ruosiasi nusukt galva - oj skaudetu! Durnas as? aha, agree
ne, ne durnas. ir man tokios refleksijos kilo, kai "gaminau" sia foto, kazhkas creepy, blogo, pavojingo. butent apie galvos nusukima ir galvojau, nors rankos moterishkos, nagai ilgi, bet vaizduote daro savo.
cheers ;]
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 04, 13:46)
centruota tan specialiai vis bijojau to centro, si karta emiau ir padariau, man patinka paciai Fotografuota cia rusy, kur tik toks langiukas apsviecia
as pati megeja centruot. spec. bet man cia taip noretusi patraukt i sona ;]
QUOTE(rG @ 2011 11 04, 13:47)
Apie kokius čia markus kalbat, tas, kur virš 20 tūkstančių, ar tas kur virš 10? O kodėl negalima pigesnio / senesnio modelio ff pirkti, ar yra labai didelis skirtumas?
Šiaip įdomu, nes man tai keistos jūs visos biškį, bet tiek to - paklausiu, o kuo blogas Mark II?
Šiaip įdomu, nes man tai keistos jūs visos biškį, bet tiek to - paklausiu, o kuo blogas Mark II?
skirtumas yra. bet is esmes pritariu tau. suprasciau, jei darbui, didelem projektam reikia ir pan., bet siaip..? nu nedaeina.
QUOTE(birbusiukas @ 2011 11 04, 14:19)
pasrodau ir as viena nieko ipatingo ale visvien ikelsiu gal piszi kasnors israsys
ex. viskas butu tobula. man netgi patinka tokios foto. nu bet tas kaklas, pagurklis... ne ne ne... visa reikala gadina.
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 04, 14:20)
geriau nebutu tu lapu ar ko ten rankose
tas irgi - jo.
QUOTE(birbusiukas @ 2011 11 04, 14:35)
geriau?
geriau. o jei ta pati su kaklu...?