Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 04, 15:38)
Nesu tikra dėl pėdų padėties, bet spalvos man nerealios.. Čia vėl tik curves stumdei? blink.gif

Aha. Tik curves. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 04, 12:06)
feet...

Man irgi patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 04, 14:39)
Aha. Tik curves.  4u.gif

Nesuprantu kaip Tu tai padarai su curves, bet man nerealiai patinka spavos smile.gif Ieškojei kaip padaryti kaip AV, atrodo, radai receptą bigsmile.gif
Atsakyti
Noreciau atsiskaityt 4 ND
4ND 1
user posted image
4ND 2
user posted image
4ND 3
user posted image

Zirze, man labai patiko roze su dulkemis wub.gif
Kristukas tavoji feet, spalvos man labai grazu, patinka man tokios
Neiste, grazia nestuke turi smile.gif man antrojoj spalvos grazu, o pirmoj biski erzina, kad rankos susilieje
Sayonara, tikrai paslaptinga, idomi nuotrauka

cia tokie nemoksiski pastebejimai, vis dar nzn ar gerai darau, kad kisu trigrasi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainoa: 04 lapkričio 2011 - 14:51
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 04, 15:58)
na paziurek, matai kaip vanduo ciuozia kairen pusen? na kur kertasi ezero krantas su medziais rolleyes.gif

pataisiau ax.gif jeigul teisingai supratau
user posted image

dekui visom uz pastabas 4u.gif
Atsakyti
Ainoa, gerai.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 11 04, 14:26)

tai jau nebe mergaite.. vyru fotogtafavime wink.gif man laaabai patinka, labai!

QUOTE(birbusiukas @ 2011 11 04, 14:35)

geriau smile.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 11 04, 15:06)

ir aš šiandieni teigiama teigiama  biggrin.gif  patiko sita, tik va pirma karta kai uzmačiau, tai pagalvojau, gal fokuso i kojas reiktų? Bet taip irgi faina, ir spalvos gerulės

QUOTE(neiste @ 2011 11 04, 15:29)

pirmoje mane erzina tas judesys rankų.. nelabai aš jį suprantu..
Antroje lyg sėdi nepatogiai..

QUOTE(Ainoa @ 2011 11 04, 15:50)

ND gerai
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 11 04, 16:04)
geriau smile.gif
pirmoje mane erzina tas judesys rankų.. nelabai aš jį suprantu..
Antroje lyg sėdi nepatogiai..

ND gerai

Nea. Fokusas i kojas butu blogai. biggrin.gif

Aciuuuuuuu visoms. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2011 11 04, 15:02)
pataisiau  ax.gif jeigul teisingai supratau

cia as turbut dabar nusisnekesiu, bet pasakysiu biggrin.gif man graziai cia viskas ziurisi, bet tai moteriai atrodo nelabai tinka is tokio kampo fotografuot, nes bent jau man, labai akys krypsta i pagurkli, tiesa pasakius labiau, nei i pilvuka blush2.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 11 04, 15:04)
Ainoa, gerai.

QUOTE(Cheles @ 2011 11 04, 15:04)

ND gerai

dekui, tai ko gero su ND viskas, reikia pagalvot ir pabandyt kanors su baltu baltame ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainoa: 04 lapkričio 2011 - 15:10
birbusiukas, man tai labai trūksta rankų... Viskas yr, bet rankų -ne... 4u.gif Ir sutinku dėl pagurklio 4u.gif

kristukass, neblogai smile.gif

sayonara, "pirmasis" patiko labai smile.gif Tik, galvoju, jis lūpomis prie stiklo prisilietęs ar kaip, kad ta dalis tarp lūpų ir nosies juoduoja, na tokie kaip Hitlerio ūsiukai atrodo... bet čia toks nieko vertas kabinėjimasis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 04 lapkričio 2011 - 15:24
Vargstu su jb... unsure.gif
patarsymui:

user posted image
Atsakyti

thumbup.gif turiu pastebeti, kad labai teisingos visu pastabos

QUOTE(Ainoa @ 2011 11 04, 17:10)
cia as turbut dabar nusisnekesiu, bet pasakysiu  biggrin.gif man graziai cia viskas ziurisi, bet tai moteriai atrodo nelabai tinka is tokio kampo fotografuot, nes bent jau man, labai akys krypsta i pagurkli, tiesa pasakius labiau, nei i pilvuka blush2.gif

mirksiukas.gif ir visai nenusisnekejai. Bet kaip sakant modeliai nevisada buna idealus. Aisku pagurkli pataisyt tai ner kas, bet tada jau ji saves nebeatpazins lotuliukas.gif
Na jei zinotumet kokiom salygom cia fotkinta tai .... lotuliukas.gif cia viskas labai grazu pasirodytu. Nes tai mergaites buvo katik po saves dazymo pamokos lotuliukas.gif ir jautesi ipatingai grazios... doh.gif tai vat ir bandziau gelbet padeti ir isbandziau siluetus fotkint ax.gif siaip patiko, tik kita kart reiks isbandyt su kitu modeliu. rolleyes.gif
QUOTE(mamagute @ 2011 11 04, 17:20)
birbusiukas,  man tai labai trūksta rankų... Viskas yr, bet rankų -ne... 4u.gif Ir sutinku dėl pagurklio 4u.gif

biggrin.gif aga man ir paciai truksta, ale specialiai nesakiau ziurejau ar dar kas pastebes
Atsakyti