Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sayonara thumbup.gif man ti grazu, paslaptinga taip. grazios rankos ,lupos biggrin.gif taip ir noris zvilgtelt kokias akis paslepei

QUOTE(Zirzė @ 2011 11 04, 15:41)
daug geriau rolleyes.gif ir prie to pacio tada horizonta dar palygink

tas medziu virsunes?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 04, 13:38)
Sakai kaina bus panaši.. D700 kaina apie 7000 dabar, net gal 6500lt, o va D800 lyg kalba kad apie 10000 kainuos.. (čia pardavėjai taip kalba) tai manau, kaina visgi turėtų skirtis. Senas greičiau po naujo pinga modelis, bet naujas turėtų pradžioj būt kainą užkėlęs stipriai (nes naujas) o po to jau pamažu leist ją..

Dėl stovo, nu bandysiu jamt. Man čia tik namų aplinkoj.. Gal kokiam auto  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Kaip gražiai ant rankos šviesa krenta, kaip gražiai.. bigsmile.gif

na, kaina faktas, kad bus didesne.. bet galvokime, kad nemilziniska biggrin.gif nes tada labiau apsimoketu 1D imt smile.gif

as ir tik namams labiau pirkau wink.gif bet ir namie gi nesinori, kad apvirstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2011 11 04, 15:35)
geriau?

Geriau 4u.gif grazu
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2011 11 04, 14:48)
tas medziu virsunes?

na paziurek, matai kaip vanduo ciuozia kairen pusen? na kur kertasi ezero krantas su medziais rolleyes.gif
Atsakyti
Atsilaisvino dar viena vieta į rytojaus seminarą,gal yra norinčių ?
http://www.facebook....257713154275445
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 11 04, 13:26)
nieko naujo, nieko gero neturiu, ale gyvinu temą wink.gif

dar kelios flickre. jis man buvo pirmas biggrin.gif doh.gif

nugi faina, paslaptingai taip, šviesa ant rankų graži, o nepatinka apkirpimas nes dabar čiut nosies apačia matau o tai man negražu smile.gif)))
Atsakyti
feet...
user posted image

Viena is minciu. Zinoma nepavyko taip kaip tikejaus. Bet turiu dar daugiau kitu ideju. Pasistengsiu sia pagerint, o kitas igyvendint.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 04, 15:06)
feet...

Viena is minciu. Zinoma nepavyko taip kaip tikejaus. Bet turiu dar daugiau kitu ideju. Pasistengsiu sia pagerint, o kitas igyvendint.

va šita patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 04, 14:06)
feet...

patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 04, 14:04)
nugi faina, paslaptingai taip, šviesa ant rankų graži, o nepatinka apkirpimas nes dabar čiut nosies apačia matau o tai man negražu smile.gif)))

gėda prisipažint, bet kol nepasakei, tol nemačiau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Vel lendu i eteri.
Patarsymui:
user posted image

Sioje ranka kliuna, kas dar? Kaip spalvos? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 04 lapkričio 2011 - 14:31
QUOTE(kristukass @ 2011 11 04, 14:06)
feet...

Nesu tikra dėl pėdų padėties, bet spalvos man nerealios.. Čia vėl tik curves stumdei? blink.gif
Atsakyti