Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dėkui už kritiką ir komentarus mano auto, čia ir flickr'e...iš tiesų kažkokių permainų etapas dabar pas mane...tiek fotografijoje, tiek asmeniniame gyvenime...šiaip suraganėjus pabūt mėgstu...ir vėl tampu gera švelnia...tokia visokia...nelabai savęs tokios mėgėja, bet ką darysi biggrin.gif

Žaidimui idėjų kol kas - 0 doh.gif

Alkoholio vienetų vakar - 10 biggrin.gif

ti va biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 04, 12:30)
zinok, nueik ir rinkis. nes is paveiksliuku labai sunku nusprest. as atejau, paziurejau, kuris tvirtai laikosi net kazkiek judinamas, spaudziamas, ta ir emiau smile.gif galvute pades konsultantas issirinkt irgi smile.gif kad visaip sukintusi svarbu. dar jei svarbu, ziurek, kuris lengvas, bet tvirtas.

Hm, va čia su ta galva sudėtinga, jaučiu jamsiu pigiausią, mačiau Ermitaže kažkokių yra, kaina 100-300lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 11 04, 12:47)
Apie kokius čia markus kalbat, tas, kur virš 20 tūkstančių, ar tas kur virš 10? O kodėl negalima pigesnio / senesnio modelio  ff pirkti, ar yra labai didelis skirtumas?
Šiaip įdomu, nes man tai keistos jūs visos biškį, bet tiek to - paklausiu, o kuo blogas Mark II?  biggrin.gif

as pradejau kalbet apie Marka III. neperku senesnio, Mark II, nes tikiuosi, kad su naujesniu modeliu bus kas nors pagerinta, o kaina nemanau, kad daug skirsis. kadangi manau, kad jis gan tuoj bus, o man ir nera skubu, tai ir laukiu jo wink.gif visgi su naujesniu modeliu kas nors gi pagereja smile.gif ff gi ne visi vienodi. ziurek buvo Mark ir Mark II. Tai Makrk II jau geriau su triuksmais tvarkosi. Mark III gal dar geriau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 04, 13:17)
Hm, va čia su ta galva sudėtinga, jaučiu jamsiu pigiausią, mačiau Ermitaže kažkokių yra, kaina 100-300lt smile.gif

kodel sudetinga sakai? nors mano galva kainavo nedaug. iki 150 lt, man rodos.
Atsakyti
pasrodau ir as viena ax.gif nieko ipatingo ale visvien ikelsiu biggrin.gif gal piszi kasnors israsys
tvarkau gi fotkes is vasaros doh.gif sakaiu neimsiu fotiko i rankas kol nesusitvarkysiu viso jovalo lotuliukas.gif paziuresim kaip seksis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2011 11 04, 13:19)
pasrodau ir as viena  ax.gif  nieko ipatingo ale visvien ikelsiu  biggrin.gif  gal piszi kasnors israsys
tvarkau gi fotkes is vasaros  doh.gif  sakaiu neimsiu fotiko i rankas kol nesusitvarkysiu viso jovalo  lotuliukas.gif  paziuresim kaip seksis

geriau nebutu tu lapu ar ko ten rankose
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2011 11 04, 14:19)
tvarkau gi fotkes is vasaros  doh.gif  sakaiu neimsiu fotiko i rankas kol nesusitvarkysiu viso jovalo  lotuliukas.gif  paziuresim kaip seksis

graziai ziurisi siluetas smile.gif

noriu paklausti, gal kas uzsakinejo internetu foto Vilbroj? nesuprantu, kaip ten su tais formatu parinkimais g.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 04, 15:20)
geriau nebutu tu lapu ar ko ten rankose

aga sutinku thumbup.gif reiks paphotoschopint gal
Atsakyti
nieko naujo, nieko gero neturiu, ale gyvinu temą wink.gif

user posted image

dar kelios flickre. jis man buvo pirmas biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 04 lapkričio 2011 - 13:34
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 04, 13:19)
as pradejau kalbet apie Marka III. neperku senesnio, Mark II, nes tikiuosi, kad su naujesniu modeliu bus kas nors pagerinta, o kaina nemanau, kad daug skirsis. kadangi manau, kad jis gan tuoj bus, o man ir nera skubu, tai ir laukiu jo wink.gif visgi su naujesniu modeliu kas nors gi pagereja smile.gif ff gi ne visi vienodi. ziurek buvo Mark ir Mark II. Tai Makrk II jau geriau su triuksmais tvarkosi. Mark III gal dar geriau biggrin.gif

Aš skaičiau, kad Mark II gretinamas dėl ISO prie Mark III, nu tipo čia Mark II cinkelis. Aš čia taip profaniškai supratau, nes nesigilinau labai.
Atsakyti
geriau?

user posted image

doh.gif klausykit busiu kazka praleidus blush2.gif apie koki zaidima cia visos kalbat?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 04, 13:19)
Papildyta:

kodel sudetinga sakai? nors mano galva kainavo nedaug. iki 150 lt, man rodos.

Sakai kaina bus panaši.. D700 kaina apie 7000 dabar, net gal 6500lt, o va D800 lyg kalba kad apie 10000 kainuos.. (čia pardavėjai taip kalba) tai manau, kaina visgi turėtų skirtis. Senas greičiau po naujo pinga modelis, bet naujas turėtų pradžioj būt kainą užkėlęs stipriai (nes naujas) o po to jau pamažu leist ją..

Dėl stovo, nu bandysiu jamt. Man čia tik namų aplinkoj.. Gal kokiam auto biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 11 04, 13:26)
nieko naujo, nieko gero neturiu, ale gyvinu temą wink.gif

Kaip gražiai ant rankos šviesa krenta, kaip gražiai.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2011 11 04, 14:35)

daug geriau rolleyes.gif ir prie to pacio tada horizonta dar palygink
Atsakyti