QUOTE(kristukass @ 2011 11 04, 01:10)
Ten jus alkunes tos nukirstos gailit? Na nebuvo taip jog netycia nesuziurejau. Man tai nemaiso visai. Tinka taip...
spalvishkai tai faina, nu bet kadravimas? o ir neidomi foto, tokia neinformatyvi. jei butum nufotkinus gal horizontaliai, daugiau, kad matytusi medzio. nzn net. jau ko gero sakiau, bet man patinka "photobykristina" uzhrashas apacioje
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 04, 10:47)
A ko čia taip liūdit? Taip visos ir ruošėtės pirkt?
Man asmeniškai, jei įpirkt negaliu, kažkaip dindilin kas ten ką pristato, smalsumas nebent, bet jokių liūdesių
QUOTE(maija @ 2011 11 04, 00:00)
Labai geros abi foto, tik pavadinimai man nelabai tinka... Ypac ishgastis, man atrodo, kad ji ziuri i kazka susidomejus, jokios baimes nematau...
paskubejau su pavadinimais (nu nenorejau, kaip visada, fotkes pavadinti "1" ir "2"), labai norejau ikelti ir eiti ilsetis. daugiau taip nedarysiu, nes komentarai eina beveik tik apie pavadinimus. pamirshkit juos! plz ;]
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 04, 00:00)
apkarpė nes mano storos rankos
čia rimtai ir be sarkazmo
ne del to visai
del "suspausto kadro" - cia tokia buvo mintis, specialiai gerokai apkarpiau, kad susidarytu nepatogumo, spaudimo jausmas. spalvishkai - experimentavau, bet labai norejau butent tokio apdirbimo, kad ishryshkint kiekviena veido detale (blakstienas, strazdanas etc).