Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 04, 10:37)
Vėl man patinka, bet pritarčiau Olala dėl to viršuj šviesumo. Čia actionas ir dar kažkas ar kas? smile.gif Spalvos veža. Jei ne paslaptis pasakyk ką darei. Neklausiu kokį actioną dėjei, bet ar daryta dar kas be jo?
Papildyta:
O kur tas announcmentas iš vis? biggrin.gif

Buvau nukirpus ta sviesuma, bet man tada sunuobodeja foto. Actionu spalvotom foto nebenaudoju. Spalvas koreguoju tik su curves. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 04, 10:39)
nu matai, kas lauke, tas domejosi biggrin.gif Lapkricio 3 turejo but didysis Canon announcmentas ir turejo pranest kazka svarbaus. Daugelis tikejosi Mark III, bet jo nepristate.

verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 11 04, 09:41)
liuuudesys verysad.gif
uztat EOS-1D X jautrumas stebina, ten visiskoje tamsoje gali fotkinti... Gaila kaina neikandama doh.gif

A ko čia taip liūdit? Taip visos ir ruošėtės pirkt? smile.gif Man asmeniškai, jei įpirkt negaliu, kažkaip dindilin kas ten ką pristato, smalsumas nebent, bet jokių liūdesių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 04, 10:47)
A ko čia taip liūdit? Taip visos ir ruošėtės pirkt? smile.gif Man asmeniškai, jei įpirkt negaliu, kažkaip dindilin kas ten ką pristato, smalsumas nebent, bet jokių liūdesių  biggrin.gif

Na as tai ruosiuosi pirkt, bet vyras vis ikalbineja laukt markIII. Neturiu tiek kantrybes ir nervu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 04, 11:47)
A ko čia taip liūdit? Taip visos ir ruošėtės pirkt? smile.gif Man asmeniškai, jei įpirkt negaliu, kažkaip dindilin kas ten ką pristato, smalsumas nebent, bet jokių liūdesių  biggrin.gif

As laukiu Mark III rolleyes.gif , apie 1 DX pasvajoti galima tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 04 lapkričio 2011 - 09:50
QUOTE(kristukass @ 2011 11 04, 09:46)
Buvau nukirpus

Nu rožių spalvos nuostabiausios, šitos irgi gražios. Maladec. Vadinas AV pilkumas įmanomas nufotkinus tiesiog tokioj aplinkoj smile.gif Vadinas reik rast tokią aplinką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 04, 09:47)

tai jei nepirkt, tai man nusispjaut biggrin.gif Dar geriau butu, kad nieko nepristatytu wink.gif o dabar jau noriu jo, daaugau iki ff biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 04, 11:49)
Na as tai ruosiuosi pirkt, bet vyras vis ikalbineja laukt markIII. Neturiu tiek kantrybes ir nervu.  schmoll.gif

Va, va, pas mane ta pati daina...
Mano senukui fotikui jau galas ateina, antra karta ka tik taisiau unsure.gif Nu, bet as ji deveta pirkau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 04 lapkričio 2011 - 09:54
QUOTE(o la la la @ 2011 11 04, 09:50)
As laukiu Mark III rolleyes.gif , apie 1 DX pasvajoti galima tongue.gif

Aš tiek mažai Canon domiuosi, kad net nežinau koks Nikono atitikmuo tai yra smile.gif Kaip suprantu MarkIII yra atitikmuo Nikon D700, o 1DX atitinka D3x Nikoną?

Bet tada Nikon D3x kiek teko domėtis yra labiau studijai tinkamas fotikas. Jis net su ISO prastokai tvarkosi, ten jis orientuotas į foto kokybę, ale plakatams visokiems ir pan.. Čia mano tokia labai kukli nuomonė ir žinios.. Tai kaži kaip su tuo Canonu ar jis irgi pagal savybes labiau studijai tinkamas.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 04, 11:55)
Tai kaži kaip su tuo Canonu ar jis irgi pagal savybes labiau studijai tinkamas.. g.gif

Daugiau, jei idomu cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 04 lapkričio 2011 - 09:59
QUOTE(kristukass @ 2011 11 04, 01:10)
user posted image

Ten jus alkunes tos nukirstos gailit? Na nebuvo taip jog netycia nesuziurejau. Man tai nemaiso visai. Tinka taip...  wink.gif

spalvishkai tai faina, nu bet kadravimas? o ir neidomi foto, tokia neinformatyvi. jei butum nufotkinus gal horizontaliai, daugiau, kad matytusi medzio. nzn net. jau ko gero sakiau, bet man patinka "photobykristina" uzhrashas apacioje smile.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 04, 10:47)

drinks_cheers.gif
QUOTE(maija @ 2011 11 04, 00:00)
Labai geros abi foto, tik pavadinimai man nelabai tinka... Ypac ishgastis, man atrodo, kad ji ziuri i kazka susidomejus, jokios baimes nematau...  blush2.gif

paskubejau su pavadinimais (nu nenorejau, kaip visada, fotkes pavadinti "1" ir "2"), labai norejau ikelti ir eiti ilsetis. daugiau taip nedarysiu, nes komentarai eina beveik tik apie pavadinimus. pamirshkit juos! plz ;]
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 04, 00:00)
apkarpė nes mano storos rankos  lotuliukas.gif čia rimtai ir be sarkazmo  4u.gif

ne del to visai mirksiukas.gif del "suspausto kadro" - cia tokia buvo mintis, specialiai gerokai apkarpiau, kad susidarytu nepatogumo, spaudimo jausmas. spalvishkai - experimentavau, bet labai norejau butent tokio apdirbimo, kad ishryshkint kiekviena veido detale (blakstienas, strazdanas etc).
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 11 04, 09:57)

Eina nafik kokie skaičiai ISO biggrin.gif
Tada vadinas Canono šitas neatitikmuo Nikono D3x. Vadinas Nikonas tokio iš vis neturi. Nors tiek aš ten ir suprantu, gal ką nusipezu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 04, 10:55)
Aš tiek mažai Canon domiuosi, kad net nežinau koks Nikono atitikmuo tai yra smile.gif Kaip suprantu MarkIII yra atitikmuo Nikon D700, o 1DX atitinka D3x Nikoną?

Bet tada Nikon D3x kiek teko domėtis yra labiau studijai tinkamas fotikas. Jis net su ISO prastokai tvarkosi, ten jis orientuotas į foto kokybę, ale plakatams visokiems ir pan.. Čia mano tokia labai kukli nuomonė ir žinios.. Tai kaži kaip su tuo Canonu ar jis irgi pagal savybes labiau studijai tinkamas.. g.gif

Mark III atitinka Nikon D800, o 1D X atitinka D4 wink.gif Gaila, dar nera ka su kuo lygint
Atsakyti