QUOTE(BN @ 2011 11 03, 01:17)
Tai as, kaip zmogus, neturintis ka veikti, ir sakau - a kuo fotkes isskirtines?
Tai ir matyt, kad nebuvo ka veikti
Apie konstruktyvia kritika kazkaip jau net nepatogu uzsiminti tokios "kritikos" akivaizdoje
QUOTE(sayonara @ 2011 11 03, 07:52)
jeigu atėjo kritikas, tai įsiklausyk, padėkok ir daryk, kai Tau išeina - arba priimi kritiką ir iš jos mokaisi, arba nepriimi, nes manai, kad geriau žinai arba Tau kitaip atrodo. ežio pozicijas geriau palikti už temos durų. žinoma, Tu turi teisę ginti savo kūrinį, bet būtų smagiau, jeigu tai neatrodytų, kaip kritikos netoleravimas.
Nu labai viskas teisingai. Va jei dar pusiausvyros delei ir BN butum paauklejus...
Bet gal cia tik man atrodo, kad yra tinkama ir netinkama kritika
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 03, 09:32)
kažkaip paskaičiau ir pagalvojau kad tikrai galim atbaidyti atėjusius į pradžiamokslių tema, klausimas ar neverta iš čia kraustytis kur nors kitur
kas norės padėti visad galės pakomentuoti sugryžus. Nes dabar šiokia tokia makalyne, čia tik IMHO
O tai anksciau nebuvo tos makalynes? Man kazkaip atrodo, kad butent tuo ir stipri si tema, kad cia yra ir pradziamoksliu, ir nebe
Aisku, pradziamokslems is to naudos daugiau, betgi visos kazkada pradziamokslem buvot, ane?
QUOTE(Diancikas @ 2011 11 03, 12:42)
Pakritikuokit, kas netingi ir laiko turi. Senos čia foto.
Pirmoji man patiko, tik pilkas kampas kliuva. Antra jau pakankamai prikomentuota, nebesikartosiu. Siaip labai faina, noreciau ir as kada pameginti maista fotografuoti. Zinau, kad sunku, bet butu labai idomu
QUOTE(Maggie @ 2011 11 03, 15:11)
man labai patinka, kad forume yra ir tokiu, kuriuos zavi kitkas negu zmones, glamurines foto ir t.t. nelengva su gamta, tam tikras ishshukis. su modeliu susitari, su medziais juk nepasikalbesi. todel respect. ir mazhiau kreipk demesi kas ka sako
Aciu
QUOTE(kristukass @ 2011 11 03, 18:08)
Dukros ft ekspromtine. Pacia erzina ne vietoje itaisytas kibirelis pirmoje foto.
Kai pirmakart ziurejau, baisiai reze aki tas nevaikiskas makiazas. Bet prie helovynisko stiiaus gal jis ir tinka. Antroji smagiausia, savo nuotaika, nors gaila rankutes nukirptos.
QUOTE(gotte @ 2011 11 03, 19:55)
Pasakykit, ar labai jus erzina apdirbimas?
Čia pavėluotas proginis auto...dariau dariau, kol rezultatas man atrodė arčiausiai mano dabartinės būsenos... bet žinot būsena yra viena, o apdirbimas - kita
Man patinka. Asmenybes susidvejinimu dvelkia...
QUOTE(Ka @ 2011 11 03, 20:09)
Veidrodis. Tamsa. Tyla.
Aš turbūt viena matau lendančią ranką iš veidrodžio.
Man vidurinis pirštas tokią aliuziją suteikia.
Ideja faina, bet to "kazko" truksta... ne grazesniu pirstu, kazko kito
O is veidrodzio lendancios rankos ispudis gal sustipretu, jei pirstas neliestu veidrodzio?