Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2011 11 03, 22:29)
skausmas

ishgastis

Patinka. Ypac antroji. Nors emociskai itaigesne pirmoji, o vat antrojoj jokio isgascio nematau - nebent turimas omeny ziurovo isgastis, nes nuotrauka tokia gerokai spooky smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2011 11 03, 01:17)
Tai as, kaip zmogus, neturintis ka veikti, ir sakau - a kuo fotkes isskirtines?

Tai ir matyt, kad nebuvo ka veikti tongue.gif Apie konstruktyvia kritika kazkaip jau net nepatogu uzsiminti tokios "kritikos" akivaizdoje cool.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 11 03, 07:52)
jeigu atėjo kritikas, tai įsiklausyk, padėkok ir daryk, kai Tau išeina - arba priimi kritiką ir iš jos mokaisi, arba nepriimi, nes manai, kad geriau žinai arba Tau kitaip atrodo. ežio pozicijas geriau palikti už temos durų. žinoma, Tu turi teisę ginti savo kūrinį, bet būtų smagiau, jeigu tai neatrodytų, kaip kritikos netoleravimas.

Nu labai viskas teisingai. Va jei dar pusiausvyros delei ir BN butum paauklejus... mirksiukas.gif Bet gal cia tik man atrodo, kad yra tinkama ir netinkama kritika smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 11 03, 09:32)
kažkaip paskaičiau ir pagalvojau kad tikrai galim atbaidyti atėjusius į pradžiamokslių tema, klausimas ar neverta iš čia kraustytis kur nors kitur g.gif kas norės padėti visad galės pakomentuoti sugryžus. Nes dabar šiokia tokia makalyne, čia tik IMHO

O tai anksciau nebuvo tos makalynes? Man kazkaip atrodo, kad butent tuo ir stipri si tema, kad cia yra ir pradziamoksliu, ir nebe g.gif Aisku, pradziamokslems is to naudos daugiau, betgi visos kazkada pradziamokslem buvot, ane? 4u.gif

QUOTE(Diancikas @ 2011 11 03, 12:42)
Pakritikuokit, kas netingi ir laiko turi. Senos čia foto.

Pirmoji man patiko, tik pilkas kampas kliuva. Antra jau pakankamai prikomentuota, nebesikartosiu. Siaip labai faina, noreciau ir as kada pameginti maista fotografuoti. Zinau, kad sunku, bet butu labai idomu ax.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 11 03, 15:11)
man labai patinka, kad forume yra ir tokiu, kuriuos zavi kitkas negu zmones, glamurines foto ir t.t. nelengva su gamta, tam tikras ishshukis. su modeliu susitari, su medziais juk nepasikalbesi. todel respect. ir mazhiau kreipk demesi kas ka sako

Aciu 4u.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 11 03, 18:08)
Dukros ft ekspromtine. Pacia erzina ne vietoje itaisytas kibirelis pirmoje foto.  wink.gif

Kai pirmakart ziurejau, baisiai reze aki tas nevaikiskas makiazas. Bet prie helovynisko stiiaus gal jis ir tinka. Antroji smagiausia, savo nuotaika, nors gaila rankutes nukirptos.

QUOTE(gotte @ 2011 11 03, 19:55)
Pasakykit, ar labai jus erzina apdirbimas? g.gif Čia pavėluotas proginis auto...dariau dariau, kol rezultatas man atrodė arčiausiai mano dabartinės būsenos... bet žinot būsena yra viena, o apdirbimas - kita  blush2.gif

Man patinka. Asmenybes susidvejinimu dvelkia... biggrin.gif

QUOTE(Ka @ 2011 11 03, 20:09)
Veidrodis. Tamsa. Tyla.

Aš turbūt viena matau lendančią ranką iš veidrodžio. biggrin.gif Man vidurinis pirštas tokią aliuziją suteikia. smile.gif

Ideja faina, bet to "kazko" truksta... ne grazesniu pirstu, kazko kito unsure.gif O is veidrodzio lendancios rankos ispudis gal sustipretu, jei pirstas neliestu veidrodzio? g.gif
Atsakyti
rašiau rašiau, berašydama nuomonę pakeičiau lotuliukas.gif tai nors labos nakties palinkėsiu.

Zirzes dainos iliustraciją, Ka foto penkių žodžių žaidimui mačiau, bet nebepajėgiu pakomentuoti. Ryt.
Atsakyti
user posted image

Ten jus alkunes tos nukirstos gailit? Na nebuvo taip jog netycia nesuziurejau. Man tai nemaiso visai. Tinka taip... wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 04 lapkričio 2011 - 00:11
kristukass, sakeles nuotrauka patinka fono spavomis (tik virsuje jau to sviesaus ruozo nesinori). Apacioje tas lapas ir patinka (kazkodel vaizduote man ten valtele paiso) ir erzina (kai suprantu, kad ten lapas). Tai va... Tokie dvilypiai jausmai... tongue.gif

O man mazosios raganaites padazymas cia visai nemaiso. Juk Halloweenas smile.gif ! Del kibiriuko ir suspaustu kadru pritarciau...

Maggie, Muzos foto patinka, SUPER thumbup.gif , tik pavadinimai netinka schmoll.gif (skausmui ruzavas fonas lyg ir nepritinka, norisi tada kazko rekiancio arba brutualaus, kad skaudetu... ir Kikes uzsimerkimas daugiau svajingas nei skausmingas tongue.gif), o isgastis, neisgastis, daugiau Halloweeniska nuotaika tongue.gif
Del paciu foto - man patiko, tik pirmoje apyranke kiek blasko demesiuka wink.gif

pandre, gal trecioji geriausiai ziurisi..., bet jei atvirai, nelabai gelbeja nuotrauka kitoks kadravimas. Mamos emocija dar kiek matyti, o vaiko veide visai nieko iziureti per tamsuma negaima, nors svelnus rankytes prisilietimas kazkiek kompensuoja tu emociju trukuma.

noisy-B, nu stiliovas tavo berniukas, grazi sviesa, fonas ir su atspindziu idomiai suzaista. Kedai nemaiso, man tai - jaunimo mados dalis...

gotte, patiko tavo auto su besidraikanciais plaukais ir tokiu, kaip plaukuose, nuvilnijimu fone. Is tavo pateikimo sprendziu, kad grieztoji gotte tavo asmenybeje dominuoja, nes ji ryskesne, uzstojanti svelniaja... Na as tiesiog taip "perskaiciau"....

Ka, saunuole, pirmune smile.gif tongue.gif Is tiesu lendancio pirsto is veidrodzio efektas yra smile.gif Kiek demesio nuvagia ir neaiskumo kazkokio ispudi sudaro tas nulenktas pirstas, gan aiskiai matomas veidrodyje...

Zirze, dainos nuotraukoje patinka mergina, nu vyrukas lyg priklijuotas ir netinkantis (poza lyg is pasines foto...) Kazkokio didesnio jausmingumo ir jame tada norisi...

Diancikas, pirmoje man vieno maisto butu uzteke arba kitaip komponuociau, kad ir butelys tilptu... Maisto lekstei kiek didesnes ryskumo zonos noretusi.
Antroji patinka sterilumu, ryskumu, stiklu svariais atspindziais... Zvake pradingsta baltame fone, zalumynu nedeciau.
Siaip puikus bandymai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 04 lapkričio 2011 - 08:09
QUOTE(gotte @ 2011 11 03, 20:55)

Pasakykit, ar labai jus erzina apdirbimas? g.gif

man tai nepatinka toks apdirbimas ir tiek, čia skonio reikalas, manau smile.gif

QUOTE(Ka @ 2011 11 03, 21:09)
Veidrodis. Tamsa. Tyla.

lyg ir jaučiasi ta nuotaika, bet kažko trūksta. smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 11 03, 23:29)

skausmas
ishgastis

ir aš prisikabinsiu prie pavadinimų, netinka jie smile.gif nes pirmoj to skausmo kaip ir nematau/nejaučiu. kaip ir pati sakei, apyrankės truputį blaško dėmesį.
antroji man fain. smile.gif
Atsakyti
Canono didysis announcmentas praėjo be pranešimo apie Mark III biggrin.gif ot tai
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 04, 00:10)

Vėl man patinka, bet pritarčiau Olala dėl to viršuj šviesumo. Čia actionas ir dar kažkas ar kas? smile.gif Spalvos veža. Jei ne paslaptis pasakyk ką darei. Neklausiu kokį actioną dėjei, bet ar daryta dar kas be jo?
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 04, 09:27)
Canono didysis announcmentas praėjo be pranešimo apie Mark III biggrin.gif ot tai

O kur tas announcmentas iš vis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 04, 09:37)
O kur tas announcmentas iš vis? biggrin.gif

nu matai, kas lauke, tas domejosi biggrin.gif Lapkricio 3 turejo but didysis Canon announcmentas ir turejo pranest kazka svarbaus. Daugelis tikejosi Mark III, bet jo nepristate.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 04, 11:39)
Lapkricio 3 turejo but didysis Canon announcmentas ir turejo pranest kazka svarbaus. Daugelis tikejosi Mark III, bet jo nepristate.

liuuudesys verysad.gif
Uztat EOS-1D X jautrumas stebina, ten ,matyt,visiskoje tamsoje gali fotkinti... Gaila kaina neikandama doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 04 lapkričio 2011 - 09:47
QUOTE(Maggie @ 2011 11 03, 23:29)

skausmas

ishgastis

pirmajai tikrai trukdo apyrankė įsijaust į tą skausmą rolleyes.gif Antroji įdomi, bet išgasčio nematau, bent jau akys ir lūpos kažką kitą sako 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 04, 09:39)
nu matai, kas lauke, tas domejosi biggrin.gif Lapkricio 3 turejo but didysis Canon announcmentas ir turejo pranest kazka svarbaus. Daugelis tikejosi Mark III, bet jo nepristate.

aa, matai kai aš iš kitos stovyklos, tai nelabai sekiau, bet įdomu kada ir ką konkurentai pristato.. smile.gif
Atsakyti