Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(jlclove @ 2011 11 03, 20:55)
po teisybei, tai man kazkaip nuobodoka blush2.gif ar apdirbimas, ar pats kadravimas nelabai, net nezinau

Man pačiai irgi dar kažko trūksta.. Gal gražesnio piršto. Įdomesnio veidrodžio, jo rėmų. Dabar gi savo pirštą fotografavau. Nei manieji gražūs, nei ką.

QUOTE(noisy-B @ 2011 11 03, 20:59)
O, kažkaip praleidau tą foto, nemačiau, komentuoja, galvoju - apie kokią čia foto?
Na, man tai visai patinka tas pirštas, tarsi iš filmo, kai pereidavo laiku per veidrodį, lyg norėtų įlįsti ten smile.gif trūksta man dešinės ir apačios vos porą cm, kad veidrodžio rėmelis matytųsi smile.gif

Aš turbūt viena matau lendančią ranką iš veidrodžio. biggrin.gif Man vidurinis pirštas tokią aliuziją suteikia. smile.gif
Sutinku, galėtų būti visas apskritimas, neapkapotas. Bandysiu rytoj dar kartą. Apšvietimas gal geresnis bus. smile.gif

Atsiprašau, kad aš mažai komentuoju nuotraukas. Kažko toks etapas. Nors aš niekad per daug nekomentavau. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 03 lapkričio 2011 - 21:06
QUOTE(kristukass @ 2011 11 03, 19:08)
Dukros ft ekspromtine. Pacia erzina ne vietoje itaisytas kibirelis pirmoje foto.  wink.gif

Man visos nuostabios, bet antroji labiausiai wink.gif
Atsakyti
sveikos,
pridėjot nuotraukyčių, bet tik mintyse pasidžiaugiu, pakritikuoju... Kažkoks sunkus laikotarpis užėjo... 4u.gif
Diančikas, patiko su vynais foto, bet komentarų sulaukei nemažai-nesikartosiu 4u.gif
gotte, o man patiko auto smile.gif
pandre, gal kito kampo reikėjo paieškot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 11 03, 20:26)
nes visad pasisakai "prieš" tokius "dirbinius" biggrin.gif

teisingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 11 03, 19:07)
Pasikoliojau, nusiraminau ir ištryniau, kaip gerai kaip gerai, ramu dūšioj, o Maggie irgi rami, nes nematė, taip jai ir reikia, tegul prie kitų  kabinėjas dėl visokių zūmų - aš ne pašnekovė, aš trintukė  biggrin.gif

tu trenkta ;*
QUOTE(kristukass @ 2011 11 03, 19:08)
Dukros ft ekspromtine. Pacia erzina ne vietoje itaisytas kibirelis pirmoje foto.  wink.gif

labai super spalvos, helovynishkos. siaip man si serija patiko. del erdves trukumo pati zinai, kai kur apkarpytos rankutes, bet siaip cool, mano dukra tokiu idomiu foto neturi (na ji ne pozuotoja visu pirma, bet ne pasiteisinimas tai man jauciu..).
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 03, 19:43)
na, nenoriu izeisti, bet man labai negraziai atrodo toks mazu vaiku pridazymas,gal kam ir grazu, bet man tai ne. nelabai kaip atrodo, cia zinai, kaip is tu, mazu mergyciu grazuoliu konkursu, mamos visko prigalvoja, siuva krutines "implantus" , uzpakalius didina, prigarbiniuoja plaukus, pridazo, kone barbes- na cia toks OT gavosi, bet sios nuotraukos butent tai primine rolleyes.gif

nu visai ne. USA labai stipriai shvenciamas helovynas, todel man sitos vaiko fotkes, tokios linxmos, shventishkos, is toli neprimena mazhuju misiu konkursa su implantais mirksiukas.gif blink.gif
man jau taip pabodo tas naturalumas ;] todel si serija, tikra atgaiva.
QUOTE(gotte @ 2011 11 03, 21:12)
biggrin.gif iš tavęs nieko kito ir nesitikėjau, bet galvojau, kad išvis nekomentuosi lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(pandre @ 2011 11 03, 21:17)
Tu man patinki laugh.gif

makin' fun of me or what? tongue.gif doh.gif

o cia zinau, kad daugelis nepagirs apdirbimo biggrin.gif as tokiu a la "komiksiniu/multiku nuotrauku apdirbimu" pakest negalejau, o va dabar ziuriu pradeda patikt, tik visishkai nemoku. nu vat. tarkuokit. gal ka idomaus patarsit ar pastebesit.

Mano Muza biggrin.gif

skausmas
user posted image

ishgastis
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 11 03, 23:29)

Mano Muza biggrin.gif
skausmas

oho biggrin.gif aš čia dėl antros foto,kaip pakeitei,tu ir make up moki fotoshopinti ne vien daryti,nu šaunuolė (kadangi žinau koks originalas buvo) mirksiukas.gif Skausmas patiko, gal tik visgi reikėjo ta apyrankę nusiimti,o antroji tai tokia heloviniška,spooky- efektas toks turbūt ir turėjo būti thumbup.gif
Atsakyti

makin' fun of me or what? tongue.gif  doh.gif

ishgastis

relax, moterie, jokiu fun nera mirksiukas.gif
va sita "isgastis" nereali!!!! biggrin.gif
Atsakyti
Maggie, skausmo nuotraukoje nepatinka, kad suspausta. Erdvės daugiau norisi. Bet šiaip faina.
O antra irgi cool.
Atsakyti

Labai geros abi foto, tik pavadinimai man nelabai tinka... Ypac ishgastis, man atrodo, kad ji ziuri i kazka susidomejus, jokios baimes nematau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 03, 23:58)
Maggie, skausmo nuotraukoje nepatinka, kad suspausta.  Erdvės daugiau norisi. Bet šiaip faina.
O antra irgi cool.

apkarpė nes mano storos rankos lotuliukas.gif čia rimtai ir be sarkazmo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 03 lapkričio 2011 - 23:03

Mano Muza biggrin.gif

ishgastis

Na antroji mane tai pakerėjo!!! thumbup.gif šauniai labai labai šauniai!
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 03, 20:26)
Įdėdu aš čia vaikino foto, seniau ftokinau, vis atidėliojau čia dėti, joks čia menas, bet kritikos laukiu.
Na, aš nesikabinėju prie smulkmenų - tiesiog gražu smile.gif O kedų dar "paieškot" reikėjo, gal dėl to, kad tai mano gyvenime įprasta avalynė ir net ne kedai, o sportiniai bateliai, kedai man asocijuojasi su turginiais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 03 lapkričio 2011 - 23:29