QUOTE(jlclove @ 2011 11 03, 20:55)
po teisybei, tai man kazkaip nuobodoka ar apdirbimas, ar pats kadravimas nelabai, net nezinau
Man pačiai irgi dar kažko trūksta.. Gal gražesnio piršto. Įdomesnio veidrodžio, jo rėmų. Dabar gi savo pirštą fotografavau. Nei manieji gražūs, nei ką.
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 03, 20:59)
O, kažkaip praleidau tą foto, nemačiau, komentuoja, galvoju - apie kokią čia foto?
Na, man tai visai patinka tas pirštas, tarsi iš filmo, kai pereidavo laiku per veidrodį, lyg norėtų įlįsti ten trūksta man dešinės ir apačios vos porą cm, kad veidrodžio rėmelis matytųsi
Na, man tai visai patinka tas pirštas, tarsi iš filmo, kai pereidavo laiku per veidrodį, lyg norėtų įlįsti ten trūksta man dešinės ir apačios vos porą cm, kad veidrodžio rėmelis matytųsi
Aš turbūt viena matau lendančią ranką iš veidrodžio. Man vidurinis pirštas tokią aliuziją suteikia.
Sutinku, galėtų būti visas apskritimas, neapkapotas. Bandysiu rytoj dar kartą. Apšvietimas gal geresnis bus.
Atsiprašau, kad aš mažai komentuoju nuotraukas. Kažko toks etapas. Nors aš niekad per daug nekomentavau.