Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2011 11 03, 19:55)
Labu,

Pasakykit, ar labai jus erzina apdirbimas? g.gif Čia pavėluotas proginis auto...dariau dariau, kol rezultatas man atrodė arčiausiai mano dabartinės būsenos... bet žinot būsena yra viena, o apdirbimas - kita  blush2.gif

labai grazu rolleyes.gif gal kazkiek tamsesnio pagrindo noretusi, bet cia visai zalios naujokes nuomone biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainoa: 03 lapkričio 2011 - 20:10
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 03, 20:04)
man tai ne tokios.. gal geriau vieno veido butu uzteke. ar is vis be tu navarotu..

biggrin.gif iš tavęs nieko kito ir nesitikėjau, bet galvojau, kad išvis nekomentuosi lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 11 03, 20:12)
biggrin.gif iš tavęs nieko kito ir nesitikėjau, bet galvojau, kad išvis nekomentuosi lotuliukas.gif

ale kodel?smile.gif
Atsakyti
Laba,
Zirze, nu nėr taip blogai. Tą vyruką kiek pablukinus visai thumbup.gif būtų, per ryškus jis man toj nuotraukoj. O mergės išraiška visai patinka, beveik transe atrodo mirksiukas.gif , tik ta ranka prie lango per didelė
QUOTE(kristukass @ 2011 11 03, 18:08)
Dukros ft ekspromtine. Pacia erzina ne vietoje itaisytas kibirelis pirmoje foto.  wink.gif

visai smagiai, Helovyniškai, taip ir taviškai mirksiukas.gif

Labu,

Pasakykit, ar labai jus erzina apdirbimas? 

dėl apdirbimo visai įdomus jis, tik dešinioji nuotrauka nesižiūri: per stambi, per ryški, nosies per daug?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jokubaite: 03 lapkričio 2011 - 20:17
]
QUOTE(Maggie @ 2011 11 03, 16:11)

pandre sugebi geriau. cia eilinis pusizmas, tikrai. smile.gif

Eik tu sau, o as tikejau ,kad mena spaudziu lotuliukas.gif Aciu uz nuraminima, jau supratau, kad nieko doro neisspauzdiu...malonu, kad tiki jog galiu geriau 4u.gif o is tokiu visokiu augaliuku, tai is vis..nzn kodel ir bandau, gi paciai nera jokio upo i juos ziureti doh.gif reikia nustoti pusinti...bijau ir bedeti cia nuotraukas, nes jau taip jauciu sastingi..jokio porgreso, nieko nerasta paskutiniu metu...noras yra, bet zvilgsnio nera biggrin.gif ai praeis mirksiukas.gif
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 03, 17:00)
pagaliau isperejau nuotrauka dainai

ne, ne, ne...man kaip is kokio kapiniu paminklo tas vyryskio atspindys ten iskaltas schmoll.gif (prasom neisizeisti) tuoj ikelsiu ir as, galesi atsiimti biggrin.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 11 03, 17:27)
grazhu ir teisinga - gerbti save.

Tu man patinki laugh.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 11 03, 18:56)
Po poros valandų galiu prisėsti komentuoti. Kur foto?

Tuoj, nesu. Itariu viena paskutiniu, nes reikia poilsio man nuo internetinio gyvenimo doh.gif
QUOTE(kristukass @ 2011 11 03, 19:08)
Dukros ft ekspromtine.

Helovynine mirksiukas.gif Jei dukryte taip norejo, tai liuks! Gi jos norai svarbiausi...
Na va, dar viena puzsizma atitempiu...cia kaip sakau, kai noriu kazko, bet protas nebeisnesa-ko doh.gif PMS turbut:lol:

Ar neatrodo jums berniuko galva per stambi kaip virsutiniame plane, ar nespaudzia manes( cia self portretas)
user posted image

gal sitaip geriau? g.gif
user posted image

kazkokia lievi cia tie kirpimai man gaunasi...hm...paciai trugdo tie per dideli nieko nepasakojantys juodi veidai/galvos doh.gif per daug vietos uzima,ane?

user posted image
Atsakyti
pandre -> man trečias varinatas labiau, nei tei kvadratai žiūrisi smile.gif

Įdėdu aš čia vaikino foto, seniau ftokinau, vis atidėliojau čia dėti, joks čia menas, bet kritikos laukiu.

user posted image

user posted image
bandžiau žaisti su atvaizdu, gan įdomiai man atrodo, nors manau, kad galima buvo daug geriau, tik kaip, fantazijos pritrūko doh.gif

Daugiau čia sudėjau kad netampyčiau ir neterščiau eterio. http://www.flickr.co...57628045243202/
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 03, 20:14)
ale kodel?smile.gif

nes visad pasisakai "prieš" tokius "dirbinius" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 03, 22:09)
Veidrodis. Tamsa. Tyla.

o zodziuose neturejo moteriskumas atsispindeti, ar cia du skirtingi zaidimai? unsure.gif

gote, patiko 4u.gif

noisy, geros spalvos vaikino foto, bet tie kedai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 03 lapkričio 2011 - 20:43
QUOTE(Diancikas @ 2011 11 03, 12:42)
Pakritikuokit, kas netingi ir laiko turi. Senos čia foto.

Ačiū.

labiausiai pirmoji patiko, bet siaip abi neblogos. antroje tiesa, kiek daugoka detaliu 4u.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 11 03, 16:00)
pagaliau isperejau nuotrauka dainai

bent jau man, tai buvo labai sunki daina, vien del jos ritmo, neisimine ji man visiskai, klausiau desimtis kartu. Nelabai ispudingai, bet si karta tik tiek.

Trentemøller - Moan

daina tikrai 'sunki', bet tu su ja susidorojai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 11 03, 20:43)
o  zodziuose neturejo moteriskumas atsispindeti, ar cia du skirtingi zaidimai? unsure.gif

Du skirtingi žaidimai. wink.gif
Atsakyti
Labu,

Pasakykit, ar labai jus erzina apdirbimas? g.gif Čia pavėluotas proginis auto...dariau dariau, kol rezultatas man atrodė arčiausiai mano dabartinės būsenos... bet žinot būsena yra viena, o apdirbimas - kita  blush2.gif

idomus, neiprastas auto 4u.gif

QUOTE(Ka @ 2011 11 03, 20:09)
Veidrodis. Tamsa. Tyla.

po teisybei, tai man kazkaip nuobodoka blush2.gif ar apdirbimas, ar pats kadravimas nelabai, net nezinau
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 11 03, 21:43)
noisy, geros spalvos vaikino foto, bet tie kedai schmoll.gif

ačiū smile.gif Nenuimsiu gi aš jam kedų, kokie buvo, tokie.... o toj būtent foto, norėjau, kad visu ūgiu matytųsi.... nors man tai tie kedai tinka prie tokių džinsų blush2.gif visai nieko tokie, ne sportiniai kokie... nors gal čia skonio reikalas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ka @ 2011 11 03, 21:09)

O, kažkaip praleidau tą foto, nemačiau, komentuoja, galvoju - apie kokią čia foto?
Na, man tai visai patinka tas pirštas, tarsi iš filmo, kai pereidavo laiku per veidrodį, lyg norėtų įlįsti ten smile.gif trūksta man dešinės ir apačios vos porą cm, kad veidrodžio rėmelis matytųsi smile.gif
Atsakyti