QUOTE(vienintelė @ 2011 11 02, 22:40)
man tai nea, neužsižaisk su actionais pradžioj visad jų padauginta būna, todėl linkiu pradžioj be jų apseiti
o man visai tinka cia tas action'as, na gal siek tiek nugesinciau. as actionu ne megeja, bet va gelem man jie dazhnau tinka, kad ir Kristuko idetos rozhes, irgi su actionu, kiek shvelniau, ir man visai patiko.
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 03, 00:35)
bet aš žinok trenkta biški,nei dienos be fotiko neišeinu,taip kad nekreipk dėmesio
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 03, 01:45)
tai, kad nera cia ko musti
jei nieko nera, tai nera...
aplamai dar mazai supratimo turiu fotografijoj, fotografuoju daugiausiai savo seima ar aplinka kur gyvenu ir bunu, tai ir sios man mielos, nes mano maziukas ten...
bet vistiek gaila, kad visai nieko nera
ne visai taip.
as manau, kad nuotraukos tvarkingos ir grazhios. i seimos albuma kaip tik. juk nebutinai menu reik
pas mane nemazhai paprastu, netgi ishsiliejusiu kadru su mano dukrele (ar su blicu fotkintu) ir man patinka. visishkai dzin, kas ka galvoja. man patinka. nes man tai svarbu. kas liecia mano vaika. kitkas - atskira kalba.
QUOTE(o la la la @ 2011 11 03, 05:16)
Panagrinekime tiesiog foto :
Endži, gvazdikai nufotografuoti netinkamu WB, (nuotrauka matosi daryta prie dirbtinio apsvietimo, prisimink ND
va labai gerai ir ishsamiai pakomentavo. dekites, mergaites, i galva.
QUOTE(Yvette @ 2011 11 03, 08:33)
Mokslai mane kažkokią teigiama pavertė. Va ir šiandien varau į Etikos paskaitėles. Vai vai vai, patūpčiosiu, apie moralę pakalbėsim, toleranciją, normas
Tada atlėksiu čia, įdėkit kokių foto, pakomentuosiu
dar vienas auksinis komentaras
oi laukiu taves po paskaitu
QUOTE(sayonara @ 2011 11 03, 08:52)
žinoma, Tu turi teisę ginti savo kūrinį, bet būtų smagiau, jeigu tai neatrodytų, kaip kritikos netoleravimas.
ne tik "turi teise". bet ir reikia. as gerbiu tuos, kurie neatsako "taip, mano darbai sudas" ir pasisalina arba padlaizhiauja, o apgina savo pozicijas (nekalbu apie visishka "blicine pirma naujoko foto"), argumentuoja kodel taip butent, o ne kitaip. svarbu apginti savo darba, grazhu ir teisinga - gerbti save.
QUOTE(Myce @ 2011 11 03, 13:49)
Diancikas, man pirmoji labiau patinka už antrają, tačiau norisi aiškiau matyti kas lėkštėje dedasi ir gal truputį per daug suspausta viskas.
Antrojoj man visko per daug, mano nuomone, nereikia čia žvakės, tų lapų. Užtektų vienos vyno taurės butelio ir lėkštės, bet, kad viskas būtų ryšku.
Žvakė išvis pradingo toj foto.
O šiaip visai nieko, kokybiškos, šviesios nuotraukos
pritariu. labiausiai patiko sterilumas, ryshkumas. su kuo cia fotkinta?
bet is esmes - maistas turi buti skanus, informatyvus. cia - foto good, bet nedainea man kas lekshteje (na bet gal as tokia kaimiete..), koks ten maistas, ar skanu irgi - nesimato.
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 03, 16:15)