Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rico @ 2011 11 03, 17:47)
Tik nepriimk nieko asmeniskai, cia mano kaip ziurovo su pasamoninem ziniom pirmas ispudis  blush2.gif
Kalbu apie traukiniu stoties nuotraukas.
Pirmojoj nuotraukoj, kur ant begiu visi- tetis su vaiku zaidzia, mama atrodo neblogai isgerus, kad tik i zeme tegali beziureti, laikosi, kad nenuvirstu  blush2.gif arba ruosiasi po traukiniu sokti.
Paskutine- koliazas su mama, bateliais ir sampanu. Apdirbimas skirtingas koliaze esanciu nuotrauku, minciu panasiu kilo kaip ir apie pirmaja  blush2.gif

lotuliukas.gif dekui tau uz nuomone lotuliukas.gif oi kaip vaizdziai papasakojai, net susizvengiau lotuliukas.gif
thumbup.gif nieko as asmeniskai ir nepriimu, tik kadangi nesupratau tai ir paprasiau patikslint drinks_cheers.gif o siaip pagrysta kritika, vertinu teigiamai mirksiukas.gif dekui
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 03, 18:00)
pagaliau isperejau nuotrauka dainai

ideja gera, bet va man merginos emocija ni ni ni schmoll.gif blush2.gif per daug isijautus..jeigu ji atsimerktu, gal netgi idomiau butu..
cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 03, 17:00)

Nelabai ispudingai, bet si karta tik tiek.

kazkodel netikiu, kad tau geriau nesigavo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 03, 17:00)

bent jau man, tai buvo labai sunki daina, vien del jos ritmo, neisimine ji man visiskai, klausiau desimtis kartu. Nelabai ispudingai, bet si karta tik tiek.

Trentemøller - Moan

http://www.youtube.c...h?v=M4qX4HWefxk

hm...manau būtų užtekę tiesiog stovinčios merginos prie lango,įdėja patiko
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 02, 22:40)
man tai nea, neužsižaisk su actionais pradžioj visad jų padauginta būna, todėl linkiu pradžioj be jų apseiti smile.gif

o man visai tinka cia tas action'as, na gal siek tiek nugesinciau. as actionu ne megeja, bet va gelem man jie dazhnau tinka, kad ir Kristuko idetos rozhes, irgi su actionu, kiek shvelniau, ir man visai patiko.
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 03, 00:35)
bet aš žinok trenkta biški,nei dienos be fotiko neišeinu,taip kad nekreipk dėmesio  doh.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 03, 01:45)
tai, kad nera cia ko musti  unsure.gif jei nieko nera, tai nera...
aplamai dar mazai supratimo turiu fotografijoj, fotografuoju daugiausiai savo seima ar aplinka kur gyvenu ir bunu, tai ir sios man mielos, nes mano maziukas ten...
bet vistiek gaila, kad visai nieko nera  ax.gif

ne visai taip.
as manau, kad nuotraukos tvarkingos ir grazhios. i seimos albuma kaip tik. juk nebutinai menu reik schmoll.gif pas mane nemazhai paprastu, netgi ishsiliejusiu kadru su mano dukrele (ar su blicu fotkintu) ir man patinka. visishkai dzin, kas ka galvoja. man patinka. nes man tai svarbu. kas liecia mano vaika. kitkas - atskira kalba.
QUOTE(o la la la @ 2011 11 03, 05:16)
Panagrinekime tiesiog foto :

Endži, gvazdikai nufotografuoti netinkamu WB, (nuotrauka matosi daryta prie dirbtinio apsvietimo, prisimink ND smile.gif

va labai gerai ir ishsamiai pakomentavo. dekites, mergaites, i galva.
QUOTE(Yvette @ 2011 11 03, 08:33)
Mokslai mane kažkokią teigiama pavertė. Va ir šiandien varau į Etikos paskaitėles. Vai vai vai, patūpčiosiu, apie moralę pakalbėsim, toleranciją, normas  biggrin.gif  Tada atlėksiu čia, įdėkit kokių foto, pakomentuosiu  biggrin.gif

dar vienas auksinis komentaras ax.gif
oi laukiu taves po paskaitu biggrin.gif
QUOTE(sayonara @ 2011 11 03, 08:52)
žinoma, Tu turi teisę ginti savo kūrinį, bet būtų smagiau, jeigu tai neatrodytų, kaip kritikos netoleravimas.

ne tik "turi teise". bet ir reikia. as gerbiu tuos, kurie neatsako "taip, mano darbai sudas" ir pasisalina arba padlaizhiauja, o apgina savo pozicijas (nekalbu apie visishka "blicine pirma naujoko foto"), argumentuoja kodel taip butent, o ne kitaip. svarbu apginti savo darba, grazhu ir teisinga - gerbti save.
QUOTE(Myce @ 2011 11 03, 13:49)
Diancikas, man pirmoji labiau patinka už antrają, tačiau norisi aiškiau matyti kas lėkštėje dedasi ir gal truputį per daug suspausta viskas. smile.gif
Antrojoj man visko per daug, mano nuomone, nereikia čia žvakės, tų lapų. Užtektų vienos vyno taurės butelio ir lėkštės, bet, kad viskas būtų ryšku. smile.gif Žvakė išvis pradingo toj foto.

O šiaip visai nieko, kokybiškos, šviesios nuotraukos  smile.gif

pritariu. labiausiai patiko sterilumas, ryshkumas. su kuo cia fotkinta?
bet is esmes - maistas turi buti skanus, informatyvus. cia - foto good, bet nedainea man kas lekshteje (na bet gal as tokia kaimiete..), koks ten maistas, ar skanu irgi - nesimato.
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 03, 16:15)
sveika sugrįžus

blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 11 03, 17:18)
ideja gera, bet va man merginos emocija ni ni ni schmoll.gif  blush2.gif per daug isijautus..jeigu ji atsimerktu, gal netgi idomiau butu..

QUOTE(Kikirike @ 2011 11 03, 17:23)

jo, tas bicas kaip is paso isodintas, perspausta emocija tikrai neatrodo naturali. Bent jau as turiu kazkokia fobija tokiom "susodintom" foto, ir dviguba expozicija kazko visai nezavi, nebent kazkas saikingo ir nesimato, kad tiesiog viena ant kitos foto sudetos
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 11 03, 17:21)
kazkodel netikiu, kad tau geriau nesigavo wink.gif

nesiteisinsiu, jeigu minciu nera, ka daryt?
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2011 11 03, 17:18)
ideja gera, bet va man merginos emocija ni ni ni schmoll.gif  blush2.gif per daug isijautus..jeigu ji atsimerktu, gal netgi idomiau butu..

yra kelios su atmerkom akim, bet zinok ten taip arodo, lyg prasyciau, kad isleistu mane i lauka biggrin.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 11 03, 17:23)

sutinku su viskuom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 03 lapkričio 2011 - 16:37
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 03, 17:32)
nesiteisinsiu, jeigu minciu nera, ka daryt?

svarbiausia nesiparint biggrin.gif
ir vapshie nera cia pries ka teisintis, ne nusikaltele gi, tikiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 03, 09:32)
kažkaip paskaičiau ir pagalvojau kad tikrai galim atbaidyti atėjusius į pradžiamokslių tema, klausimas ar neverta iš čia kraustytis kur nors kitur g.gif kas norės padėti visad galės pakomentuoti sugryžus. Nes dabar šiokia tokia makalyne, čia tik IMHO

labai tikiuosi, kad ne as pastumejau i tokias mintis, nes tikrai nenoreciau, kad kazkas kazkur issikraustytu ax.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 11 03, 13:35)
Tiesa, man kiek tamsokos foto, šviesinčiau, šiaip tai nieko portretukas, labai gerai tau pakomentavo, patarė, neturiu ką pridurti iš savo varpinės smile.gif

aciu pabandysiu pasviesit. pakomentavo tikrai gerai ir labai dekinga esu, kitiems geriau matosi, o ir patirties daugiau turi, kad matyt kitaip

QUOTE(Maggie @ 2011 11 03, 15:11)
visai grazhios. tvarkingos, shvarios. noretusi didesnes pamatyt. 2 man patiko, bet siek tiek kontrasto daugiau noretusi ir daugiau juros arba dangaus (fotkinant tokius peizazhus, vengt reiketu "kadro padalinimo per puse").

dekui 4u.gif ir pastaba gera, zinau sita dalyka, del kadro padalinimo, bet va nepritaikiau rolleyes.gif

Zirze, man, tai vyrukas ten nepatinka, jo labai nekokia veido israiska ax.gif o mergina graziai ziurisi.
Atsakyti
biggrin.gif labas vakaras. aš teigiama. Po poros valandų galiu prisėsti komentuoti. Kur foto?

RG, lupti gausi lotuliukas.gif Nu žinok aš prieš n metų trindavau foto, komentarus, Nu bet tu visus rekordus muši.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 11 03, 17:27)

pritariu. labiausiai patiko sterilumas, ryshkumas. su kuo cia fotkinta?
bet is esmes - maistas turi buti skanus, informatyvus. cia - foto good, bet nedainea man kas lekshteje (na bet gal as tokia kaimiete..), koks ten maistas, ar skanu irgi - nesimato.

Fotkinta su Nikon D90, obj.50 mm.
Pati mačiau, kad vienoje foto ryškumo zona per siaura, kitoje maisto nesimato (norėjau vyną akcentuoti, bet... (na, supratau už tai kai ką wink.gif )

Noriu pasklausti, kad fotkina su ff. Nesenai rimčiau fotografavau maistą su ff ir kaip nustebau, kad lyginant su nepilno kadro (d90), uždėjus tuos pačius parametrus - ff buvo siauresnė ryškumo zona. Nusprendžiau, kad dėl to, kad su ff arčiau prieiti galėjau - dėl to. Tiesa?

Zirze - man mintis labai patiko thumbup.gif Paprasti merginos drabužiai (o ne kokia mandra suknelė), jb, ranka ant lango
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 03, 17:56)
RG, lupti gausi  lotuliukas.gif  Nu žinok aš prieš n metų trindavau foto, komentarus, Nu bet tu visus rekordus muši.

Pasikoliojau, nusiraminau ir ištryniau, kaip gerai kaip gerai, ramu dūšioj, o Maggie irgi rami, nes nematė, taip jai ir reikia, tegul prie kitų kabinėjas dėl visokių zūmų - aš ne pašnekovė, aš trintukė biggrin.gif

O šiaip jau mečiau SM, bet vis dar pamirštu biggrin.gif
Atsakyti