Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveikutes

Diancikas, o la la la dekui uz ivertinima 4u.gif

hmm turejau siadien laiko paskaitineti daugiau, tai zinote supratau kad dar daug nepastebiu netgi kitu fotkese g.gif ziuriu atrodo kazkas netaip, o ivardint nesugebu biggrin.gif . O jus cia taip viska aiskiai isdestot thumbup.gif

tai vat ta proga noreciau paprasyt nuomones ax.gif nu gal biski cia ne i tema, bet jai atrastumet laiko buciau dekinga.
Vat bandau blogga susikurti doh.gif nu aisku iki to ko man noretusi tai dar toli toli, na bet pradziai butu smagu tureti bent kazkokia vieta kur savo nuotraukas galeciau susidet.
ax.gif ti vat zvilktelkit kaip jum visas bendras vaizdas atrodo, gal ka patartumet blush2.gif
http://photo-ug.blogspot.com/
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 02, 22:56)
noriu ir as dar kritikai parodyt
Endzi man gvazdikai irgi nelabai  ax.gif

Tiesa, man kiek tamsokos foto, šviesinčiau, šiaip tai nieko portretukas, labai gerai tau pakomentavo, patarė, neturiu ką pridurti iš savo varpinės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 11 03, 11:42)

geriau butu be tu lapu ,zvakes ir tos taures, vienos per akis 4u.gif svaru ,grazu
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2011 11 03, 14:33)
Vat bandau blogga susikurti  doh.gif  nu aisku iki to ko man noretusi tai dar toli toli, na bet pradziai butu smagu tureti bent kazkokia vieta kur savo nuotraukas galeciau susidet.
ax.gif  ti vat zvilktelkit kaip jum visas bendras vaizdas atrodo, gal ka patartumet  blush2.gif
http://photo-ug.blogspot.com/

na visai nieko blogas ax.gif tik patarimas su actionais nepersistenk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 03 lapkričio 2011 - 13:54
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 03, 14:33)

Antrojoj man kažkaip neskaniai atrodo tai kas lėkštėj, t.y. net nesuprantu, kas ten yra, makalynas,

Nu taip juokiausi lotuliukas.gif
Prisiminiau tą istoriją. Paprašė draugas nufotografuoti vynus vienam restoranui (kaip minėjau - čia buvo senokai). Paprašė, atvežė vynus, o pats dviems savaitėms atostogauti išlėkė. Užsiėmiau saviveikla - sugalvojau ką nors į temą pagaminti. TA MAKALYNĖ yra įdaryti kalmarai. Turėjo atrodyti visai kitaip - susitraukė, plyšinėjo bekimšant ir t.t. Beje, labai skanu buvo smile.gif))

O vynai buvo nufotografuoti "nuogi", nes kaip vėliau paaiškėjo - foto reikėjo dėti į meniu.

Atsiprašau už poster_offtopic.gif Tiesiog linksma pasidarė prisiminus smile.gif
P.S. Sunku gaminti ir fotografuoti vienu metu.
Atsakyti
Prisipazinau zaidime, vakar visai laiko nebuvo prisest.
Pagalvojau, kad apie mano darbus (apskritai) galvojat geriau nei as blush2.gif Ir siaip nuotaika pagerejo, tai ir fotografuot vel uzsimaniau ax.gif

QUOTE(birbusiukas @ 2011 11 03, 12:33)
Vat bandau blogga susikurti  doh.gif  nu aisku iki to ko man noretusi tai dar toli toli, na bet pradziai butu smagu tureti bent kazkokia vieta kur savo nuotraukas galeciau susidet.

Idomiai perziurejau, del actionu pritariu (tik mamai sukurtas ivaizdis poroj nuotrauku nepatiko. Pirmojoj ir paskutinej) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 11 01, 11:56)

as tai dziaugiuosi, kad dainu zaidime nedalyvavau, nes visu nuotrauku  tiek ispildymas tiek pacios nuotraukos nerelios  blink.gif  4u.gif  kazin ar buciau taip gerai susitvarkius  blush2.gif

as irgi.
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 01, 15:14)
Kita vertus, mane labai zavi gamta, jos nesibaigianti kaita, atsinaujinimas, visos tos formos, spalvos, visa tai, kam mes neturime jokios itakos, nors ir manomes esantys pasaulio viespaciai.

man labai patinka, kad forume yra ir tokiu, kuriuos zavi kitkas negu zmones, glamurines foto ir t.t. nelengva su gamta, tam tikras ishshukis. su modeliu susitari, su medziais juk nepasikalbesi. todel respect. ir mazhiau kreipk demesi kas ka sako.
zmoniu fotografija - tikrai nera prioritetas ir "teisinga".
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 01, 16:30)
padariau 4nd paskubomis parke, parsinesus nusprendziau, kad perdarysiu  biggrin.gif
bet noriu parodyt ir as zolyciu ir dar viena  ax.gif tikiuosi nepyksit, kad neatlikus ND jau dedu nuotraukas, jei bus vertos kokiu zodziu, labai laukiu  ax.gif

visai grazhios. tvarkingos, shvarios. noretusi didesnes pamatyt. 2 man patiko, bet siek tiek kontrasto daugiau noretusi ir daugiau juros arba dangaus (fotkinant tokius peizazhus, vengt reiketu "kadro padalinimo per puse").
QUOTE(Yvette @ 2011 11 01, 19:48)
Kitamet mūsų namuose vėl apsilankys du vaikučiai iš Černobylio  smile.gif  jeeeeeeeeeee, jau laukiu vasaros.

kaip faina. ax.gif
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 01, 20:33)
na man tie "kroksai" tai labai nefainai ziurisi cia ax.gif

ir kroksai. ir apranga vyresnelio nekokia, bei mazhiukas toks susirupines, o vyresneliui lyg ir sypsena lenda. dar tie gintarai blush2.gif nu man si foto ne. jei dar erdves bent kiek butu, ne kvadratas ir ne centruotai.
QUOTE(rG @ 2011 11 01, 22:16)
nu tep tep, be abejo, tep tep biggrin.gif

lotuliukas.gif
nu bet tu uzknisi, jej bohu biggrin.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 01, 23:06)
Vos suspausta, met man taip mergaitiškai gražu..

jb jb jb!

Papildyta:
QUOTE(Agnesun @ 2011 11 02, 13:41)
Silence - there is nothing just silence
http://farm7.static....5d614cffb_z.jpg[/img][/url]

o man ne. virshaus truksta, apkarpytos neidomiai smilgos. spalvos nais.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 01, 22:29)
OO, labai gražu, tik suspaudei.

aha. man net action'as cia tinka. kazhkaip romantishkai rozes tos atrodo. nice.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 02, 01:09)
Jau biški perspaudi.

pritariu.
QUOTE(pandre @ 2011 11 02, 19:05)

pandre sugebi geriau. cia eilinis pusizmas, tikrai. smile.gif

shakes pavaret. nuo 4tadienio neskaiciau, tai siandien uzklasines veiklos nemazhai, nespeju. ;]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 03 lapkričio 2011 - 15:11
QUOTE(Maggie @ 2011 11 03, 16:11)

shakes pavaret. nuo 4tadienio neskaiciau, tai siandien uzklasines veiklos nemazhai, nespeju. ;]

na bent turėsi ką veikti lotuliukas.gif 4u.gif sveika sugrįžus
Atsakyti
Ai, dar užėjau ištrint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 03 lapkričio 2011 - 15:32
Kikirike, Rico dekui uz nuomone smile.gif na man gal kazko jaukesnio noretusi, bet cia ateiti kazka pakest gi galesiu ax.gif
Pataba priimta, stabdysim arklius su actionais blush2.gif (cia zinot, daugumoj atveju, kaip ant nelabai vykusio patiekalo keciupas, aceit pataiso skoni lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )

QUOTE(Rico @ 2011 11 03, 16:59)
Idomiai perziurejau, del actionu pritariu (tik mamai sukurtas ivaizdis poroj nuotrauku nepatiko. Pirmojoj ir paskutinej)  blush2.gif

ax.gif nelabai supratau ka skliaustuose parasei ? kokiai mamai nepatiko blush2.gif ? ir apie kokias foto kalbam? kur virsui ar kus fotosesija traukiniu stoty? ir kas butent nepatiiko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2011 11 03, 14:30)
ax.gif  nelabai supratau ka skliaustuose parasei ? kokiai mamai nepatiko blush2.gif ? ir apie kokias foto kalbam? kur virsui ar kus fotosesija traukiniu stoty? ir kas butent nepatiiko?  ax.gif

Tik nepriimk nieko asmeniskai, cia mano kaip ziurovo su pasamoninem ziniom pirmas ispudis blush2.gif
Kalbu apie traukiniu stoties nuotraukas.
Pirmojoj nuotraukoj, kur ant begiu visi- tetis su vaiku zaidzia, mama atrodo neblogai isgerus, kad tik i zeme tegali beziureti, laikosi, kad nenuvirstu blush2.gif arba ruosiasi po traukiniu sokti.
Paskutine- koliazas su mama, bateliais ir sampanu. Apdirbimas skirtingas koliaze esanciu nuotrauku, minciu panasiu kilo kaip ir apie pirmaja blush2.gif
Atsakyti
pagaliau isperejau nuotrauka dainai

bent jau man, tai buvo labai sunki daina, vien del jos ritmo, neisimine ji man visiskai, klausiau desimtis kartu. Nelabai ispudingai, bet si karta tik tiek.

Trentemøller - Moan

user posted image

http://www.youtube.c...h?v=M4qX4HWefxk
Atsakyti