sveikutes
Diancikas, o la la la dekui uz ivertinima
hmm turejau siadien laiko paskaitineti daugiau, tai zinote supratau kad dar daug nepastebiu netgi kitu fotkese ziuriu atrodo kazkas netaip, o ivardint nesugebu . O jus cia taip viska aiskiai isdestot
tai vat ta proga noreciau paprasyt nuomones nu gal biski cia ne i tema, bet jai atrastumet laiko buciau dekinga.
Vat bandau blogga susikurti nu aisku iki to ko man noretusi tai dar toli toli, na bet pradziai butu smagu tureti bent kazkokia vieta kur savo nuotraukas galeciau susidet.
ti vat zvilktelkit kaip jum visas bendras vaizdas atrodo, gal ka patartumet
http://photo-ug.blogspot.com/
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 02, 22:56)
Tiesa, man kiek tamsokos foto, šviesinčiau, šiaip tai nieko portretukas, labai gerai tau pakomentavo, patarė, neturiu ką pridurti iš savo varpinės
QUOTE(Diancikas @ 2011 11 03, 11:42)
geriau butu be tu lapu ,zvakes ir tos taures, vienos per akis svaru ,grazu
QUOTE(birbusiukas @ 2011 11 03, 14:33)
Vat bandau blogga susikurti nu aisku iki to ko man noretusi tai dar toli toli, na bet pradziai butu smagu tureti bent kazkokia vieta kur savo nuotraukas galeciau susidet.
na visai nieko blogas tik patarimas su actionais nepersistenk
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 03, 14:33)
Antrojoj man kažkaip neskaniai atrodo tai kas lėkštėj, t.y. net nesuprantu, kas ten yra, makalynas,
Nu taip juokiausi
Prisiminiau tą istoriją. Paprašė draugas nufotografuoti vynus vienam restoranui (kaip minėjau - čia buvo senokai). Paprašė, atvežė vynus, o pats dviems savaitėms atostogauti išlėkė. Užsiėmiau saviveikla - sugalvojau ką nors į temą pagaminti. TA MAKALYNĖ yra įdaryti kalmarai. Turėjo atrodyti visai kitaip - susitraukė, plyšinėjo bekimšant ir t.t. Beje, labai skanu buvo ))
O vynai buvo nufotografuoti "nuogi", nes kaip vėliau paaiškėjo - foto reikėjo dėti į meniu.
Atsiprašau už Tiesiog linksma pasidarė prisiminus
P.S. Sunku gaminti ir fotografuoti vienu metu.
Prisipazinau zaidime, vakar visai laiko nebuvo prisest.
Pagalvojau, kad apie mano darbus (apskritai) galvojat geriau nei as Ir siaip nuotaika pagerejo, tai ir fotografuot vel uzsimaniau
Idomiai perziurejau, del actionu pritariu (tik mamai sukurtas ivaizdis poroj nuotrauku nepatiko. Pirmojoj ir paskutinej)
Pagalvojau, kad apie mano darbus (apskritai) galvojat geriau nei as Ir siaip nuotaika pagerejo, tai ir fotografuot vel uzsimaniau
QUOTE(birbusiukas @ 2011 11 03, 12:33)
Idomiai perziurejau, del actionu pritariu (tik mamai sukurtas ivaizdis poroj nuotrauku nepatiko. Pirmojoj ir paskutinej)
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 11 01, 11:56)
as tai dziaugiuosi, kad dainu zaidime nedalyvavau, nes visu nuotrauku tiek ispildymas tiek pacios nuotraukos nerelios kazin ar buciau taip gerai susitvarkius
as irgi.
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 01, 15:14)
Kita vertus, mane labai zavi gamta, jos nesibaigianti kaita, atsinaujinimas, visos tos formos, spalvos, visa tai, kam mes neturime jokios itakos, nors ir manomes esantys pasaulio viespaciai.
man labai patinka, kad forume yra ir tokiu, kuriuos zavi kitkas negu zmones, glamurines foto ir t.t. nelengva su gamta, tam tikras ishshukis. su modeliu susitari, su medziais juk nepasikalbesi. todel respect. ir mazhiau kreipk demesi kas ka sako.
zmoniu fotografija - tikrai nera prioritetas ir "teisinga".
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 01, 16:30)
padariau 4nd paskubomis parke, parsinesus nusprendziau, kad perdarysiu
bet noriu parodyt ir as zolyciu ir dar viena tikiuosi nepyksit, kad neatlikus ND jau dedu nuotraukas, jei bus vertos kokiu zodziu, labai laukiu
bet noriu parodyt ir as zolyciu ir dar viena tikiuosi nepyksit, kad neatlikus ND jau dedu nuotraukas, jei bus vertos kokiu zodziu, labai laukiu
visai grazhios. tvarkingos, shvarios. noretusi didesnes pamatyt. 2 man patiko, bet siek tiek kontrasto daugiau noretusi ir daugiau juros arba dangaus (fotkinant tokius peizazhus, vengt reiketu "kadro padalinimo per puse").
QUOTE(Yvette @ 2011 11 01, 19:48)
Kitamet mūsų namuose vėl apsilankys du vaikučiai iš Černobylio jeeeeeeeeeee, jau laukiu vasaros.
kaip faina.
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 01, 20:33)
na man tie "kroksai" tai labai nefainai ziurisi cia
ir kroksai. ir apranga vyresnelio nekokia, bei mazhiukas toks susirupines, o vyresneliui lyg ir sypsena lenda. dar tie gintarai nu man si foto ne. jei dar erdves bent kiek butu, ne kvadratas ir ne centruotai.
QUOTE(rG @ 2011 11 01, 22:16)
nu tep tep, be abejo, tep tep
nu bet tu uzknisi, jej bohu
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 01, 23:06)
Vos suspausta, met man taip mergaitiškai gražu..
jb jb jb!
Papildyta:
QUOTE(Agnesun @ 2011 11 02, 13:41)
o man ne. virshaus truksta, apkarpytos neidomiai smilgos. spalvos nais.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 01, 22:29)
OO, labai gražu, tik suspaudei.
aha. man net action'as cia tinka. kazhkaip romantishkai rozes tos atrodo. nice.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 02, 01:09)
Jau biški perspaudi.
pritariu.
QUOTE(pandre @ 2011 11 02, 19:05)
Sveikutes
pandre sugebi geriau. cia eilinis pusizmas, tikrai.
shakes pavaret. nuo 4tadienio neskaiciau, tai siandien uzklasines veiklos nemazhai, nespeju. ;]
QUOTE(Maggie @ 2011 11 03, 16:11)
shakes pavaret. nuo 4tadienio neskaiciau, tai siandien uzklasines veiklos nemazhai, nespeju. ;]
na bent turėsi ką veikti sveika sugrįžus
Ai, dar užėjau ištrint
Kikirike, Rico dekui uz nuomone na man gal kazko jaukesnio noretusi, bet cia ateiti kazka pakest gi galesiu
Pataba priimta, stabdysim arklius su actionais (cia zinot, daugumoj atveju, kaip ant nelabai vykusio patiekalo keciupas, aceit pataiso skoni )
nelabai supratau ka skliaustuose parasei ? kokiai mamai nepatiko ? ir apie kokias foto kalbam? kur virsui ar kus fotosesija traukiniu stoty? ir kas butent nepatiiko?
Pataba priimta, stabdysim arklius su actionais (cia zinot, daugumoj atveju, kaip ant nelabai vykusio patiekalo keciupas, aceit pataiso skoni )
QUOTE(Rico @ 2011 11 03, 16:59)
nelabai supratau ka skliaustuose parasei ? kokiai mamai nepatiko ? ir apie kokias foto kalbam? kur virsui ar kus fotosesija traukiniu stoty? ir kas butent nepatiiko?
QUOTE(birbusiukas @ 2011 11 03, 14:30)
Tik nepriimk nieko asmeniskai, cia mano kaip ziurovo su pasamoninem ziniom pirmas ispudis
Kalbu apie traukiniu stoties nuotraukas.
Pirmojoj nuotraukoj, kur ant begiu visi- tetis su vaiku zaidzia, mama atrodo neblogai isgerus, kad tik i zeme tegali beziureti, laikosi, kad nenuvirstu arba ruosiasi po traukiniu sokti.
Paskutine- koliazas su mama, bateliais ir sampanu. Apdirbimas skirtingas koliaze esanciu nuotrauku, minciu panasiu kilo kaip ir apie pirmaja
pagaliau isperejau nuotrauka dainai
bent jau man, tai buvo labai sunki daina, vien del jos ritmo, neisimine ji man visiskai, klausiau desimtis kartu. Nelabai ispudingai, bet si karta tik tiek.
Trentemøller - Moan
http://www.youtube.c...h?v=M4qX4HWefxk
bent jau man, tai buvo labai sunki daina, vien del jos ritmo, neisimine ji man visiskai, klausiau desimtis kartu. Nelabai ispudingai, bet si karta tik tiek.
Trentemøller - Moan
http://www.youtube.c...h?v=M4qX4HWefxk