Labuka.
Manes tai niekas neatbaidys, galit komentuoti, i suns dienas deti, man kritika maloni, nezinau kaip reiktu parasyti kad sugebeciau isizeisti. O jei butu vien tik pradziamoksles, tai is kur zinotume kas gerai kas ne, jei visos tam paciam lygyje tik ir bebutume.
O kiekvienai savo,manau, jei nenori kritikos, nereik ir foto deti. Mano vaikai man ir patys graziausi, ir man foto buvo grazios su jais ir nenaudojant jokiu papildomu nustatymu, apie kuriuos dar tik pradedu pazindintis.
As kaip suprantu visa pradzia, ir gaunasi nuo paprastu nuotrauku, is kuriu vel gimsta kazkas, pradedi mastyti kaip kitaip galejo buti, ka kitaip galejai daryti. Galbut kyla fantazijos, ieskojimai kazko, ir palengva tobulejimas i geresne puse. O tam reikalingi komentarai, kritika.
Labas rytas
labai labai aciu, tikrai buvo idomu paskaityti ir dar karta paziureti i nuotraukas, dabar matau jas kiek kitaip
2 ir 3 nuotraukas ir dariau pritupus, bet ten laiptai zemyn buvo ir jis jais lipo, tai vistiek atrodo, kad is aukstai fotografuota (cia biski pasiteisinau, bet zinau, kad nuotraukos nuo to geresnes nebus )
Labai aciu Yvette, parasysiu i az ir tikrai labai vertinu, kad nori padeti ir gaisti savo brangu laika
taip cia mano vaikas, portretukas darytas rugsejo 1 , o kitos dvi keliom dienom anksciau.
Noras fotografuoti tikrai nedingo ir as neisizeidziau, o gal tiksliau nuliudau kiek, nes kazkaip labai kategoriskai buvo pasakyta, kad visiskas slamstas, bet as juk tik pradedu, man reikia ir suprast, kodel visiskas slamstas, va tokia kritika ir pastabas kaip gavau siandien man tikrai vertingesnes, bet nuotraukas dejau viesai, todel normalu, kad ir nuomoniu atsiras visokiu.
stengsiuosi ir kitu foto komentuoti ir dar karteli aciu uz padrasinima
jei pasirode, kad pasisiausiau, gal blogai isdesciau zodzius, nes tikrai nesuezejau jau auksciau parasiau ko tikejausi, bet dabar zinosi ir ko tiketis
bet siaip ar taip, labai dekinga visiems, kurie pakritikavo ir as kritikos nebijau, nes tikrai, tik taip juk tobulejama o ir gerai, kad cia yra daug jau senai nebe pradziamoksliu, nes is ju gali gauti teisingos kritikos
aciu
Kartais taip nutinka protarpiais šioje temoje, neįsižeisk, viskas ok, Tu nesi išskirtinė, daugybė žmonių čia deda (kartais sėdėdami ilgai ilgai čia) visokias "neišskirtines" nuotraukas. Išmoksi jei norėsi. O pastabas aišku dėkis į galvą
tikrai deduosi viska i galva ir neisizeidziau
QUOTE(o la la la @ 2011 11 03, 04:16)
labai labai aciu, tikrai buvo idomu paskaityti ir dar karta paziureti i nuotraukas, dabar matau jas kiek kitaip
2 ir 3 nuotraukas ir dariau pritupus, bet ten laiptai zemyn buvo ir jis jais lipo, tai vistiek atrodo, kad is aukstai fotografuota (cia biski pasiteisinau, bet zinau, kad nuotraukos nuo to geresnes nebus )
QUOTE(Yvette @ 2011 11 03, 07:33)
Mano nuomone Ainoa foto ne tokios ir prastos. Šioje temoje tikrai daaaaaaaug prastesnių buvo ir žmonės ištobulėjo. Tad, nenukabink nosies ND atlikai, tad žinių jau įgavai ir tolyn bus tik geryn.
Čia tavo vaikutis?Ir ar senai daryta foto?
Tikiuosi noras fotografuoti nedings. Esi naujai prisijungusi, tad gal bus sunkiau į komentarus reaguoti, nejautriai. Paburbėk tuomet pati su savimi, paburbėk ir čia, bet apsisuk, nueik ir geriau nufotografuok. Čia gera vieta mokintis. Išties.
Ir dar patarimas. Nesvarbu, kad esi naujai prisijungusi. Komentuok ir kitų foto, nesvarbu, kad gal kartais ir į pievas nusikomentuosi. Bet komentuodama taip pat mokinsies, sau naudos gausi. Taip pat dalyvauk žaidimuose. Nesvarbu, kad gal tavo foto bus paprastesnės pradžioje, o gal atvirkščiai, imsi ir nustebinsi. Nebijok dalyvauti.
Fotografuok, fotografuok, fotografuok.
Čia tavo vaikutis?Ir ar senai daryta foto?
Tikiuosi noras fotografuoti nedings. Esi naujai prisijungusi, tad gal bus sunkiau į komentarus reaguoti, nejautriai. Paburbėk tuomet pati su savimi, paburbėk ir čia, bet apsisuk, nueik ir geriau nufotografuok. Čia gera vieta mokintis. Išties.
Ir dar patarimas. Nesvarbu, kad esi naujai prisijungusi. Komentuok ir kitų foto, nesvarbu, kad gal kartais ir į pievas nusikomentuosi. Bet komentuodama taip pat mokinsies, sau naudos gausi. Taip pat dalyvauk žaidimuose. Nesvarbu, kad gal tavo foto bus paprastesnės pradžioje, o gal atvirkščiai, imsi ir nustebinsi. Nebijok dalyvauti.
Fotografuok, fotografuok, fotografuok.
Labai aciu Yvette, parasysiu i az ir tikrai labai vertinu, kad nori padeti ir gaisti savo brangu laika
taip cia mano vaikas, portretukas darytas rugsejo 1 , o kitos dvi keliom dienom anksciau.
Noras fotografuoti tikrai nedingo ir as neisizeidziau, o gal tiksliau nuliudau kiek, nes kazkaip labai kategoriskai buvo pasakyta, kad visiskas slamstas, bet as juk tik pradedu, man reikia ir suprast, kodel visiskas slamstas, va tokia kritika ir pastabas kaip gavau siandien man tikrai vertingesnes, bet nuotraukas dejau viesai, todel normalu, kad ir nuomoniu atsiras visokiu.
stengsiuosi ir kitu foto komentuoti ir dar karteli aciu uz padrasinima
QUOTE(sayonara @ 2011 11 03, 07:52)
viskas gerai, čia besimokančių tema.
BET.
viskas ok, tik teisingai ir aiškiai įvardink, ko sieki rodydama foto. nes įdėjai tarsi komentarams, bet komentaro sulaukus pasišiaušei.
jeigu atėjo kritikas, tai įsiklausyk, padėkok ir daryk, kai Tau išeina - arba priimi kritiką ir iš jos mokaisi, arba nepriimi, nes manai, kad geriau žinai arba Tau kitaip atrodo. ežio pozicijas geriau palikti už temos durų. žinoma, Tu turi teisę ginti savo kūrinį, bet būtų smagiau, jeigu tai neatrodytų, kaip kritikos netoleravimas.
tokia mano nuomonė paskaičius šį pokalbį
BET.
viskas ok, tik teisingai ir aiškiai įvardink, ko sieki rodydama foto. nes įdėjai tarsi komentarams, bet komentaro sulaukus pasišiaušei.
jeigu atėjo kritikas, tai įsiklausyk, padėkok ir daryk, kai Tau išeina - arba priimi kritiką ir iš jos mokaisi, arba nepriimi, nes manai, kad geriau žinai arba Tau kitaip atrodo. ežio pozicijas geriau palikti už temos durų. žinoma, Tu turi teisę ginti savo kūrinį, bet būtų smagiau, jeigu tai neatrodytų, kaip kritikos netoleravimas.
tokia mano nuomonė paskaičius šį pokalbį
jei pasirode, kad pasisiausiau, gal blogai isdesciau zodzius, nes tikrai nesuezejau jau auksciau parasiau ko tikejausi, bet dabar zinosi ir ko tiketis
bet siaip ar taip, labai dekinga visiems, kurie pakritikavo ir as kritikos nebijau, nes tikrai, tik taip juk tobulejama o ir gerai, kad cia yra daug jau senai nebe pradziamoksliu, nes is ju gali gauti teisingos kritikos
QUOTE(jlclove @ 2011 11 03, 08:02)
man pirmoji patiko ir manau, kaip pradziamoksle, tikrai neprasta portretuka idejai. na mane tik seselis tas erzina
aciu
QUOTE(rG @ 2011 11 03, 09:54)
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 03, 01:30)
Kartais taip nutinka protarpiais šioje temoje, neįsižeisk, viskas ok, Tu nesi išskirtinė, daugybė žmonių čia deda (kartais sėdėdami ilgai ilgai čia) visokias "neišskirtines" nuotraukas. Išmoksi jei norėsi. O pastabas aišku dėkis į galvą
tikrai deduosi viska i galva ir neisizeidziau
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 03, 09:32)
kažkaip paskaičiau ir pagalvojau kad tikrai galim atbaidyti atėjusius į pradžiamokslių tema, klausimas ar neverta iš čia kraustytis kur nors kitur kas norės padėti visad galės pakomentuoti sugryžus. Nes dabar šiokia tokia makalyne, čia tik IMHO
Ne ne, kraustytis niekur nereikia, pradziamoksliui labai idomu paziureti ir i pazengusiu nuotraukas o del kritikos, tai kas bijo kritikos tegu nededa nuotrauku, nebus kas kritikuoja tai visos cia isivaizduosim, kad afygienai fotkinam
Labas
Endži, kazkada klausei kur fotografuoju, ai fotkinu parkeli, prie tvenkiniu, prie upes
Labas,
jokiu būdu. o tai fotografuočiau tik lapus ir gėles, be spyrio stipraus subinėn Man patinka, kad ši tema gyva, vyksta diskusijos, aptarimai. o jei neturi ką dėt ir nededi. Arba išsilaižai po kritikos ir vėl kokią nesąmonę dedi Žinokit, man sveika pažiūrėt į savo darbą, ne savo akim.
Savo kritiką pasilaikysiu, einu dirbt, o tai teks improvizuot paskui
P.S. paskutiniams žaidimams gromuluoju mintis, kažką gal ir padarysiu
Pasikartosiu Yvette šios temos lobis ir ne tik todėl, kad dalinasi, bet ir todėl, kad stumia pirmyn
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 03, 09:32)
kažkaip paskaičiau ir pagalvojau kad tikrai galim atbaidyti atėjusius į pradžiamokslių tema, klausimas ar neverta iš čia kraustytis kur nors kitur kas norės padėti visad galės pakomentuoti sugryžus. Nes dabar šiokia tokia makalyne, čia tik IMHO
jokiu būdu. o tai fotografuočiau tik lapus ir gėles, be spyrio stipraus subinėn Man patinka, kad ši tema gyva, vyksta diskusijos, aptarimai. o jei neturi ką dėt ir nededi. Arba išsilaižai po kritikos ir vėl kokią nesąmonę dedi Žinokit, man sveika pažiūrėt į savo darbą, ne savo akim.
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 11 03, 10:38)
Ne ne, kraustytis niekur nereikia, pradziamoksliui labai idomu paziureti ir i pazengusiu nuotraukas o del kritikos, tai kas bijo kritikos tegu nededa nuotrauku, nebus kas kritikuoja tai visos cia isivaizduosim, kad afygienai fotkinam
Savo kritiką pasilaikysiu, einu dirbt, o tai teks improvizuot paskui
P.S. paskutiniams žaidimams gromuluoju mintis, kažką gal ir padarysiu
Pasikartosiu Yvette šios temos lobis ir ne tik todėl, kad dalinasi, bet ir todėl, kad stumia pirmyn
QUOTE(o la la la @ 2011 11 02, 18:34)
O nuo manęs tu pasislėpusi
QUOTE(Diancikas @ 2011 11 03, 13:42)
maisto fotografavimas labai sunkus,
pirmoji - patinka sterilus fonas,nors kampas visgi pilkuoja, o šiaip ryškumo zona keistai pasiskirsčiusi,nes dabar kaip suprantu pagrindinio patiekalo nesimato preikyje,šiek tiek viskas suspausta,vynas su taure gal tolėliau turėjo būti
antroji - dabar kažkaip svarbiausias akcentras man butelio vynas ir žali kažkokie nelabai apetitni lapai,taip turėjo būti?
QUOTE(Žydraakė @ 2011 11 03, 14:31)
O nuo manęs tu pasislėpusi
dabar turetum matyti
Diancikas, man pirmoji labiau patinka už antrają, tačiau norisi aiškiau matyti kas lėkštėje dedasi ir gal truputį per daug suspausta viskas.
Antrojoj man visko per daug, mano nuomone, nereikia čia žvakės, tų lapų. Užtektų vienos vyno taurės butelio ir lėkštės, bet, kad viskas būtų ryšku. Žvakė išvis pradingo toj foto.
O šiaip visai nieko, kokybiškos, šviesios nuotraukos
Antrojoj man visko per daug, mano nuomone, nereikia čia žvakės, tų lapų. Užtektų vienos vyno taurės butelio ir lėkštės, bet, kad viskas būtų ryšku. Žvakė išvis pradingo toj foto.
O šiaip visai nieko, kokybiškos, šviesios nuotraukos
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 03, 13:47)
QUOTE(Myce @ 2011 11 03, 13:49)
Labai ačiū.
Deduosi viską į smegenėles. Norėjau pažiūrėti - kokias savo klaidas nesužiūrėjau.
man patiko abejos foto
pirmoji skanesne, nes sufokusuotas maistas, nors noretusi didesnes ryskumo zonos
o antroji man tokia reklamine - stendine svaru, sterilu
Aš už pirmąją, suintrigavo, kas ten toj lėkštėj,patinka man streilumas, atrodo, kaip iš bukleto kokio, tiesa, pritariu, kad trūksta erdvės kiek nedaug, bet trūksta.
Antrojoj man kažkaip neskaniai atrodo tai kas lėkštėj, t.y. net nesuprantu, kas ten yra, makalynas, patinka rozmarino šakelė - dievinu rozmariną nepatinka prie vyno butelio ta žaluma, pritariu Kikirikei