Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2011 11 02, 21:31)

Aciu  4u.gif  Man patiko tos nuotraukos, dziaugiausi spalvom, sviesa, o dabar jau subliusko tas balionas  ax.gif Bet va MB iskart sake, kad nuobodzios jos, o as netikejau - mat geriau zinau gi...  blush2.gif  smile.gif

ui kaip pazistama biggrin.gif
Atsakyti
noriu ir as dar kritikai parodyt

user posted image

o sitas gal geriau i koki koliaza sulipint?
user posted image

user posted image

Endzi man gvazdikai irgi nelabai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainoa: 02 lapkričio 2011 - 21:58
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 02, 22:56)
noriu ir as dar kritikai parodyt

Endzi man gvazdikai irgi nelabai, gal tikrai naturalus variantas geresnis butu  g.gif

man pirma ir antra, paskutine nelabai
del gvazdiku cia siaip tik tamsu labai pas mane kambariuose, nera normalaus apsivietimo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 02 lapkričio 2011 - 21:59
QUOTE(Endži @ 2011 11 02, 21:47)
originalas

Na va, geriau be tu keistu perspaustu efektu smile.gif Nors tvarkyti yra ka, nes tamsoka nuotrauka, gal iseitu pasviesinti. Fonas nekoks (kas ten apacioj makaluojasi?), gelytes antram plane uzgozia ta pagrindini zieda.
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2011 11 02, 22:47)
originalas

Man originalas daug grazesnis, tik desines kirpciau iki pat gvazdikiuku ir sviesinciau...

QUOTE(Ainoa @ 2011 11 02, 22:56)

Pirma - grazus, paprastas portretukas smile.gif Idomiausia man antra... Net nereikia i koliaza deti, siaip faina smile.gif
Atsakyti
ai, jau lyg gerai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 02 lapkričio 2011 - 22:43
pasisakiau ir as po savo foto zaidime smile.gif pas mane noras dydelis fotografuot yra,,tik laiko absoliuciai neturiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 11 02, 23:51)
pasisakiau ir as po savo foto zaidime  smile.gif  pas mane noras dydelis fotografuot yra,,tik laiko absoliuciai neturiu  verysad.gif

pradėjau daug ir rimtai fotografuoti tada kai jau lauke greit temti pradėdavo,tai ką,vaikus užmigdau išsitraukiu savo technika lepmas,lapus,net folijas ir fotografuoju...na taip kažkas nukentėjo- miegas, bet man tuo metu buvo svarbiau tai nei miegas mirksiukas.gif lotuliukas.gif čia aš tik šiaip papasakojau kaip pas mane buvo,bet aš žinok trenkta biški,nei dienos be fotiko neišeinu,taip kad nekreipk dėmesio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2011 11 02, 22:47)
originalas
user posted image

O kam tau tu visu kvietku kadre reikia? ar tikrai reikia?
Ainoa - greiciausiai tu mane uzmusi, ale bet nieko tuose fotkese nera, visai nieko... ar atskirai ar koliaze...
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2011 11 02, 21:59)
man pirma ir antra, paskutine nelabai

dekui

QUOTE(maija @ 2011 11 02, 22:24)
Pirma - grazus, paprastas portretukas smile.gif Idomiausia man antra... Net nereikia i koliaza deti, siaip faina smile.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(BN @ 2011 11 03, 00:18)
Ainoa - greiciausiai tu mane uzmusi, ale bet nieko tuose fotkese nera, visai nieko... ar atskirai ar koliaze...

tai, kad nera cia ko musti unsure.gif jei nieko nera, tai nera...
aplamai dar mazai supratimo turiu fotografijoj, fotografuoju daugiausiai savo seima ar aplinka kur gyvenu ir bunu, tai ir sios man mielos, nes mano maziukas ten...
bet vistiek gaila, kad visai nieko nera ax.gif
Atsakyti
as nuejau net atgal paziuret kodel as cia taip uzvaziavau - bet nuotruku neber sad.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2011 11 03, 00:49)
as nuejau net atgal paziuret kodel as cia taip uzvaziavau - bet nuotruku neber sad.gif

as tikrai neisemiau schmoll.gif
Atsakyti