Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aciu uz komentarus. Kolkas as nieko nekeisciau, nei skribelaites nei akiu neprausciau, po keliu savaiciu manau visai nebesinores i jas ziureti, nes atrodys viskas blogai lotuliukas.gif
Cia dar keletas to paties modelio fotografiju
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2011 11 02, 21:28)
Aciu uz komentarus. Kolkas as nieko nekeisciau, nei skribelaites nei akiu neprausciau, po keliu savaiciu manau visai nebesinores i jas ziureti, nes atrodys viskas blogai  lotuliukas.gif
Cia dar keletas to paties modelio fotografiju

neleidžia man nieko, nematau - privatu. Kaip tave į draugus pasikviest?

Aš tai į daughumą senų nuotraukų negaliu žiūrėti, nu kaip senų - pusės metų senumo pavyzdžiui rolleyes.gif

Labai PRITARIU tai nuomonei, kad viską reikia apgalvoti, kartais galvoji, galvoji ir vis tiek ne taip būna... Reik patirties, skonio reikalo dar. Ir ne vien kompoziciškai. Reikia ruoštis fotosesijoms, patiems ieškoti rūbus, detales...

Beje, aš irgi nusipirkau tą bilietą į seminarą. Varinėju dbr į visus įmanomus seminarus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 02 lapkričio 2011 - 20:34
QUOTE(Agnesun @ 2011 11 02, 12:41)

Silence - there is nothing just silence

patinka smile.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 11 02, 17:34)
Noriu kritikos

koks bachurelis simpatulka bigsmile.gif

QUOTE(pandre @ 2011 11 02, 18:05)
Sveikutes smile.gif
kaip sitas?Ar baisiai aki plesia tie isdegimai?
ir is vis, kaip jums tai?Eilinis pusizmas?!  doh.gif

ar nei  viena? nebeturiu, mat motera ka fotkinti blush2.gif

nei viena, nei kita blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Egzo @ 2011 11 02, 18:28)
Kritikuokit jei yra ka apie jas pasakyti smile.gif

simpatiskas modeliukas smile.gif tik sakyciau ankstokai jai ir apsirengimas man nelabai

jurzole, patiko lapai, spalvos, ypac antroje. tik vat noretusi kazko daugiau, nera taip, kad pamatai ir wow 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 11 02, 18:05)
ar nei  viena? nebeturiu, mat motera ka fotkinti blush2.gif

Man zinok nei viena... Jei del variantu, tai gal norisi spalvotos ir sviesesnes. Bet truksta ryskumo, daug tuscios erdves, ir tas ziedelis toks tiesus ir pasimetes tame baltume/pilkume. Gal is arciau ji reikejo fotografuoti, ir kitokiu kampu.

QUOTE(Endži @ 2011 11 02, 20:14)
atnesu pataisytus

Man rodos, gerai.

QUOTE(jlclove @ 2011 11 02, 21:01)
jurzole, patiko lapai, spalvos, ypac antroje. tik vat noretusi kazko daugiau, nera taip, kad pamatai ir wow 4u.gif

Aciu 4u.gif Man patiko tos nuotraukos, dziaugiausi spalvom, sviesa, o dabar jau subliusko tas balionas ax.gif Bet va MB iskart sake, kad nuobodzios jos, o as netikejau - mat geriau zinau gi... blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2011 11 02, 18:28)
Kritikuokit jei yra ka apie jas pasakyti smile.gif

man visko per daug ir kailis ir kepurė prie tokios aplinkos(kad ir nedaug jos matosi bet matosi lapukai, šakelės) man netinka, bet pačios foto techninė pusė ok smile.gif gražios spalvos
Atsakyti
kaip jums mano gvazdikai g.gif
user posted image
Atsakyti
Perejau per zaidimo nuotraukas - jei gerai suskaiciavau, tai dar like penkios nuotraukos be autoriu, ir penkios dalyves, kurios dar "neprisipazino". Tai kaip ir aisku, belieka atsirinkti, kas kieno (jei aisku visos dalyvavo). Gal yra norinciu paspelioti antru ratu? mirksiukas.gif

Apsiskaiciavau vis delto - sesios nuotraukos dar vis anonimines...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 02 lapkričio 2011 - 21:40
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 02, 19:17)
Rodau keleta nuotrauku is savaitgalio zaidimu. Bandziau gaudyti sviesa ir rudenines lapu spalvas. Labai noreciau kritikos  ax.gif

man patiko antra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2011 11 02, 21:37)

man tai nea, neužsižaisk su actionais pradžioj visad jų padauginta būna, todėl linkiu pradžioj be jų apseiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 02, 22:40)
man tai nea, neužsižaisk su actionais pradžioj visad jų padauginta būna, todėl linkiu pradžioj be jų apseiti smile.gif

aisku, ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2011 11 02, 21:37)

Man nea... bet as isvis nemegstu tokio apdirbimo, man per daug. Parodyk geriau, kaip naturalus produktas atrode 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 02, 22:44)
Man nea... bet as isvis nemegstu tokio apdirbimo, man per daug. Parodyk geriau, kaip naturalus produktas atrode  4u.gif

originalas
user posted image
Atsakyti