Aciu uz komentarus. Kolkas as nieko nekeisciau, nei skribelaites nei akiu neprausciau, po keliu savaiciu manau visai nebesinores i jas ziureti, nes atrodys viskas blogai
Cia dar keletas to paties modelio fotografiju
QUOTE(Egzo @ 2011 11 02, 21:28)
Aciu uz komentarus. Kolkas as nieko nekeisciau, nei skribelaites nei akiu neprausciau, po keliu savaiciu manau visai nebesinores i jas ziureti, nes atrodys viskas blogai
neleidžia man nieko, nematau - privatu. Kaip tave į draugus pasikviest?
Aš tai į daughumą senų nuotraukų negaliu žiūrėti, nu kaip senų - pusės metų senumo pavyzdžiui
Labai PRITARIU tai nuomonei, kad viską reikia apgalvoti, kartais galvoji, galvoji ir vis tiek ne taip būna... Reik patirties, skonio reikalo dar. Ir ne vien kompoziciškai. Reikia ruoštis fotosesijoms, patiems ieškoti rūbus, detales...
Beje, aš irgi nusipirkau tą bilietą į seminarą. Varinėju dbr į visus įmanomus seminarus
QUOTE(Agnesun @ 2011 11 02, 12:41)
patinka
QUOTE(o la la la @ 2011 11 02, 17:34)
koks bachurelis simpatulka
QUOTE(pandre @ 2011 11 02, 18:05)
Sveikutes
kaip sitas?Ar baisiai aki plesia tie isdegimai?
ir is vis, kaip jums tai?Eilinis pusizmas?!
ar nei viena? nebeturiu, mat motera ka fotkinti
kaip sitas?Ar baisiai aki plesia tie isdegimai?
ir is vis, kaip jums tai?Eilinis pusizmas?!
nei viena, nei kita
Papildyta:
QUOTE(Egzo @ 2011 11 02, 18:28)
simpatiskas modeliukas tik sakyciau ankstokai jai ir apsirengimas man nelabai
jurzole, patiko lapai, spalvos, ypac antroje. tik vat noretusi kazko daugiau, nera taip, kad pamatai ir wow
QUOTE(pandre @ 2011 11 02, 18:05)
Man zinok nei viena... Jei del variantu, tai gal norisi spalvotos ir sviesesnes. Bet truksta ryskumo, daug tuscios erdves, ir tas ziedelis toks tiesus ir pasimetes tame baltume/pilkume. Gal is arciau ji reikejo fotografuoti, ir kitokiu kampu.
QUOTE(Endži @ 2011 11 02, 20:14)
atnesu pataisytus
Man rodos, gerai.
QUOTE(jlclove @ 2011 11 02, 21:01)
jurzole, patiko lapai, spalvos, ypac antroje. tik vat noretusi kazko daugiau, nera taip, kad pamatai ir wow
Aciu Man patiko tos nuotraukos, dziaugiausi spalvom, sviesa, o dabar jau subliusko tas balionas Bet va MB iskart sake, kad nuobodzios jos, o as netikejau - mat geriau zinau gi...
QUOTE(Egzo @ 2011 11 02, 18:28)
man visko per daug ir kailis ir kepurė prie tokios aplinkos(kad ir nedaug jos matosi bet matosi lapukai, šakelės) man netinka, bet pačios foto techninė pusė ok gražios spalvos
Perejau per zaidimo nuotraukas - jei gerai suskaiciavau, tai dar like penkios nuotraukos be autoriu, ir penkios dalyves, kurios dar "neprisipazino". Tai kaip ir aisku, belieka atsirinkti, kas kieno (jei aisku visos dalyvavo). Gal yra norinciu paspelioti antru ratu?
Apsiskaiciavau vis delto - sesios nuotraukos dar vis anonimines...
Apsiskaiciavau vis delto - sesios nuotraukos dar vis anonimines...
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 02, 19:17)
Rodau keleta nuotrauku is savaitgalio zaidimu. Bandziau gaudyti sviesa ir rudenines lapu spalvas. Labai noreciau kritikos
man patiko antra
QUOTE(Endži @ 2011 11 02, 21:37)
man tai nea, neužsižaisk su actionais pradžioj visad jų padauginta būna, todėl linkiu pradžioj be jų apseiti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 02, 22:40)
man tai nea, neužsižaisk su actionais pradžioj visad jų padauginta būna, todėl linkiu pradžioj be jų apseiti
aisku, ok
QUOTE(Endži @ 2011 11 02, 21:37)
kaip jums mano gvazdikai
Man nea... bet as isvis nemegstu tokio apdirbimo, man per daug. Parodyk geriau, kaip naturalus produktas atrode