Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2011 11 02, 20:44)
O la la smile.gif štai apie ką aš kalbėjau, nu negaliu atsižiūrėti į šitą foto  wub.gif
....

saulė švietė tiesiai jam virš galvos, žodžiu, specealiai aš čia pradeginau

Pirmojoje nuotraukoje man zaviausias tas vaiko ir jo seselio zaismas thumbup.gif Tarsi jie bendrautu, zaistu bigsmile.gif

Antrojoje atrodo, kad jis dziaugiasi saulute, jos sviesa.
Atsakyti
Egzo, man patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 11 02, 19:58)
Pirmojoje nuotraukoje man zaviausias tas vaiko ir jo seselio zaismas thumbup.gif Tarsi jie bendrautu, zaistu bigsmile.gif

Antrojoje atrodo, kad jis dziaugiasi saulute, jos sviesa.

ačiū, vat dėl to man labai antra irgi patinka, toks jausmas, kad jis su saulute juokiasi, bet čia gal klabai asmenišška, juk mano vaikis.... ta kepurė čia nedera, žinau, bet yra kaip yra, visada pasižymėjau rūbų nesuderinamumu su aplinka ir tarpusavy doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2011 11 02, 18:28)
Kritikuokit jei yra ka apie jas pasakyti smile.gif

ka mesciau, tai ta skribliu. per daug jo cia, teatras gaunasi. geriau tuos zolynelius, kurie man tikrai grazus, kisciau i plaukus. maziau yra geriau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 02, 18:17)
Rodau keleta nuotrauku is savaitgalio zaidimu. Bandziau gaudyti sviesa ir rudenines lapu spalvas. Labai noreciau kritikos  ax.gif

kazkaip per elementaru man tiek lapai. nu pykst, ir lapai. norisi kazkokio uzsukimo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 02, 18:05)
nea, ten ne savo reik rodyt, o kritikų jei nori pamatyti, kažkaip taip supratau...

ne, atnesi savo foto, rodai, o koks kritikas kritikuoja. o jus dar ziuriu ziopliu minia biggrin.gif ir tie komentarai tokio lygio, kad kaip foto kursuose. kur tiesiai sviesiai nerecia, kas cia per sss smile.gif bent as tokius girdejau. geriau SM'o kritika, zinok wink.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 02, 21:09)
juk mano vaikis....

Tai mielos foto atsiminimui mirksiukas.gif
Spec. fotosesijai pasiruostum, apgalvotum, paderintum mirksiukas.gif

Perziurejus daug fotosesiju internete, susidarau nuomone, kad idomiai fotosesijai vis del to reikia gerai sumodeliuotos aplinkos, situacijos (rubai, aksesuarai, vieta) g.gif , tinkamu detaliu akcentams (rubai, tam tikri daiktai).. g.gif
Man labai patiko surezisuota Kikes foto dainai, tie tvarkingai ismetyti daiktai, rukanti moteris, butelis, numestas vaikas tarsi pagauti, o is tiesu labai apgalvotai isdestyti erdveje, ju vieta sustiprinta tinkama vieta kadre. As vis griztu prie sios foto rolleyes.gif kaip prie rezisurinio darbo pavyzdzio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 02 lapkričio 2011 - 19:47
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 02, 19:36)
ka mesciau, tai ta skribliu. per daug jo cia, teatras gaunasi. geriau tuos zolynelius, kurie man tikrai grazus, kisciau i plaukus. maziau yra geriau biggrin.gif ]

Dar akis nuprausčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 11 02, 21:45)
Dar akis nuprausčiau smile.gif

Kaip tik isryskintos akys grazu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 11 02, 20:38)
Tai mielos foto atsiminimui mirksiukas.gif
Spec. fotosesijai pasiruostum, apgalvotum, paderintum mirksiukas.gif

Perziurejus daug fotosesiju internete, susidarau nuomone, kad idomiai fotosesijai vis del to reikia gerai sumodeliuotos aplinkos, situacijos (rubai, aksesuarai, vieta) g.gif , tinkamu detaliu akcentams (rubai, tam tikri daiktai).. g.gif
Man labai patiko surezisuota Kikes foto dainai, tie tvarkingai ismetyti daiktai, rukanti moteris, butelis, numestas vaikas tarsi pagauti, o is tiesu labai apgalvotai isdestyti erdveje, ju vieta sustiprinta tinkama vieta kadre. As vis griztu prie sios foto rolleyes.gif kaip prie rezisurinio darbo pavyzdzio.

kai tik pradėjau skaityti jau norėjau pacituoti,o žiūriu dar ir mane paminėjai blush2.gif ištikrųju visiškai sutinku, PILNAI ir tikrai VISKĄ suplanavus visada (dažniausiai) gerai gaunasi viskas... tą tvarkingą betvarkę ir aplinką ir visa kita (kai kas special buvo pirkta) tose nuotraukose,buvo ilgiau daroma nei pati fotosesija,ruošėmės tikrai daug ilgiau,nes tai ir turėjo būti kaip saknat "viso to vinis" o tada beliko ieškoti kampo,bet kai jau kuri aplinka jau ir taip maždaug žinai koks fotografavimo kampas bus...Tai vat,fotosesijoms jau pastaruoju metu ruošiuosi, nu vat kad ir Svajonę kai fotografavau,pirkau raudoną sijoną,na jis prie tos aplinkos tikrai idealiai tinka,aišku aš jį pati nešiosiu,bet šiaip jei bučiau kokį kitos spalvos sijoną uždėjus,nu psio,basta visiškai kitas vaizdas doh.gif ir daug taip kur,auto kai dariau net nevieną,kiekvienam buvo parinktas tam tikras įvaizdis ir rūbas,netgi makiažo buvimas ar nebuvimas yra apgalvotas... už tai daugumai patinka Loretos darbai,nes ten VISKAs suderinta apgalvota ir paruošta aplinka - ten yra harmonija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 02 lapkričio 2011 - 19:54
kaip pavydziu as Jums seminaru, projektu visokiu, tokios veiklios visos thumbup.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 11 01, 21:37)
mano gali komentuoti, jei tik noro bus biggrin.gif as uz visokias nuomones. juolab, kad nebutina techninius dalykus vien tik komentuoti mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif ok

QUOTE(o la la la @ 2011 11 02, 18:20)
Ainoa, pirmoji su zoliu konturais ir nuostabiomis vakaro dangaus spalvomis labai patiko.
Antroji ramesne, paprastesne smile.gif

5 ND gerai smile.gif

neisivaizduoji, kaip smagu, kad nors kazkas pakomentavo, nes jau galvojau, kad visai visiskas sh... o man jos irgi patinka savo spalvomis, ramybe. Labai labai aciu 4u.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 11 02, 18:44)
kritikai žinoma, labai įdomi nuomonė visų naujokių irgi smile.gif
Čia toks netikėtas 5 min pasipyškinimas gavos, nespėjau paskui jį lakstyti, užjaučiu fotografus, kurie vaikus fotkina tokio amžiaus  mirksiukas.gif

jei idomi visu nuomone, tai pasakysiu smile.gif man taip ir atrodo kaip 5min pasipyskinimas ax.gif tikiu, kad Tau foto mielos ir grazios, juk Tavo vaikas, bet siaip jos bent jau man akies nepatraukia, gal kiek ta pirmoji, kaip kazkas ir sake, lyg zaistu vaikas su savo seseliu, bet ir viskas blush2.gif cia naujokiska nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 02, 21:52)
už  tai daugumai patinka Loretos darbai,nes ten VISKAs suderinta apgalvota ir paruošta aplinka - ten yra harmonija  4u.gif
thumbup.gif

Siaip reikia gana aiskia vizija tureti tokiam pasiruosimui rolleyes.gif
Cia kaip dailininkai eskizus paiso, ieskodami piesinio galutines idejos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 02 lapkričio 2011 - 20:07
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 02, 18:49)
Patiko antrojoj, kaip švbiesa krinta smile.gif bet kažkaip norėtųsi, kad su tais dešiniais lapais būtų susijusi kažkaip, nežinau net... kaip čia kritikuoti, gal kitos ką pasakys. O taip atrodo, kad tie lapai sau, šviesa sau, na nežinau... man šiand keista nuotaika ir šneku pievas.

QUOTE(o la la la @ 2011 11 02, 18:52)
Sviesa lapuose LABAI patinka thumbup.gif, antrojoje krentantys spinduliukai zavus  wub.gif , tik fonas kiek per ryskus, placiau atvertos diafragmos noretusi bigsmile.gif
Dar siulyciau pazaisti su rakursais, kompnavimu, kad ir tos pacios sakos, paieskok kaip idomiau eina saku linijos, kaip seseliai, lapai destosi kadre, galima atrasti idomiu dalyku mirksiukas.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 02, 19:36)
kazkaip per elementaru man tiek lapai. nu pykst, ir lapai. norisi kazkokio uzsukimo smile.gif

Aciu, merginos 4u.gif Man cia buvo kaip ir pirmas blynas, tokio tipo fotografija. Prisvilo gerokai... rolleyes.gif Siuo atveju mane labiausiai domino spalvos ir sviesa (buvo tikrai nuostabi rudens diena ir lapai tiesiog svytejo), o kompozicija va ir nukentejo. Na tiesiog esu as dar tokioje stadijoje, kai nesugaudau visko, nematau toliau savo nosies. Tikiuosi, kad per patirti ir bandymus pamazu ateis tas matymas... unsure.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 11 02, 18:44)
O la la smile.gif štai apie ką aš kalbėjau, nu negaliu atsižiūrėti į šitą foto  wub.gif tikrai jaučiu, kad negerai, kad veido nesimato, bet ten jis žiūri į tuos žmones, kur irgi nuotraukoj matosi.

Man tai visai patinka taip, kaip yra, ir nesinori to veiduko, nes vaikas akivaizdziai ziuri i kita puse, ir kazkaip viskas dera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 02 lapkričio 2011 - 20:14
atnesu pataisytus
Dirbtinis apsvietimas
lempute
user posted image
rankinis
user posted image
Atsakyti