QUOTE(noisy-B @ 2011 11 02, 18:49)
Patiko antrojoj, kaip švbiesa krinta
bet kažkaip norėtųsi, kad su tais dešiniais lapais būtų susijusi kažkaip, nežinau net... kaip čia kritikuoti, gal kitos ką pasakys. O taip atrodo, kad tie lapai sau, šviesa sau, na nežinau... man šiand keista nuotaika ir šneku pievas.
QUOTE(o la la la @ 2011 11 02, 18:52)
Sviesa lapuose LABAI patinka
, antrojoje krentantys spinduliukai zavus
, tik fonas kiek per ryskus, placiau atvertos diafragmos noretusi
Dar siulyciau pazaisti su rakursais, kompnavimu, kad ir tos pacios sakos, paieskok kaip idomiau eina saku linijos, kaip seseliai, lapai destosi kadre, galima atrasti idomiu dalyku
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 02, 19:36)
kazkaip per elementaru man tiek lapai. nu pykst, ir lapai. norisi kazkokio uzsukimo
Aciu, merginos
Man cia buvo kaip ir pirmas blynas, tokio tipo fotografija. Prisvilo gerokai...
Siuo atveju mane labiausiai domino spalvos ir sviesa (buvo tikrai nuostabi rudens diena ir lapai tiesiog svytejo), o kompozicija va ir nukentejo. Na tiesiog esu as dar tokioje stadijoje, kai nesugaudau visko, nematau toliau savo nosies. Tikiuosi, kad per patirti ir bandymus pamazu ateis tas matymas...
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 02, 18:44)
O la la
štai apie ką aš kalbėjau, nu negaliu atsižiūrėti į šitą foto
tikrai jaučiu, kad negerai, kad veido nesimato, bet ten jis žiūri į tuos žmones, kur irgi nuotraukoj matosi.
Man tai visai patinka taip, kaip yra, ir nesinori to veiduko, nes vaikas akivaizdziai ziuri i kita puse, ir kazkaip viskas dera.