kol perskaičiau pamiršau ka jau norėjau parašyti , i flickr teks keliaut.
O aš turbut vėluosiu su foto dainai, nekurybinis periodas galvojau pralauš mane daina, bet kol kas nea, nenoriu dėti šnipšto. Visos tikrai labai pasistengė, nenoriu nusileisti . Nors gal per pora dienų dar parodysiu, jei gerai pamenu jos dar yra.
Kas labaisia įstrigo tai ir pagirsiu, yvete, rg, kike šaunios nuotraukos, užsimerkiu ir matau jas akyse .
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 02, 10:47)
eikit prisipazint kur kieno foto
done
kas vilniuje tai darys hp, noriu jungtis, a priimsit?
QUOTE(ypač @ 2011 11 02, 12:29)
ir aš norėčiau
Sveikos ponios,
klausimas: ar kuri esate apdraudusi savo foto techniką?
klausimas: ar kuri esate apdraudusi savo foto techniką?
sveikos
Retas svečias aš
Atnešu pamąstymus apie žaidimą "Atspėk kieno foto". Taigi, manau, kad buvo gal kiek daugoka narių. Iš tikrųjų nėra lengva tiek atspėti. Aš laukiau paskutinės dienos ir spėjau pirma tas, kur, mano akimis, mačiau braižą, o tokių dalyvių ne dauguma. Paskui žiūrinėjau flikcr'e foto ir tada dar spėjau, bet liko nemažai, kur nieko nepasisakiau. Bet tikrai smagiai ir vertingai foto buvo komentuojamos Ateityj gal reikėtų keisti žaidimo pavadinimą "Drąsiai komentuok anonimiškai"
Ainu prisipažint.
Retas svečias aš
Atnešu pamąstymus apie žaidimą "Atspėk kieno foto". Taigi, manau, kad buvo gal kiek daugoka narių. Iš tikrųjų nėra lengva tiek atspėti. Aš laukiau paskutinės dienos ir spėjau pirma tas, kur, mano akimis, mačiau braižą, o tokių dalyvių ne dauguma. Paskui žiūrinėjau flikcr'e foto ir tada dar spėjau, bet liko nemažai, kur nieko nepasisakiau. Bet tikrai smagiai ir vertingai foto buvo komentuojamos Ateityj gal reikėtų keisti žaidimo pavadinimą "Drąsiai komentuok anonimiškai"
Ainu prisipažint.
QUOTE(Agnesun @ 2011 11 02, 13:41)
Dažnai pasisukinėju šioje temoje, bet vis taip ir neprisiruošiu parodyti savo darbų.. Pradžiai, gal įkelsiu vasarą darytą nuotrauką. Noriu išgirsti jūsų nuomonę. Kaip spalvos, idėja ir kt.
Silence - there is nothing just silence
nu man atrodo gerai ruda - zemes spalva, tai prie situ smilgu tinka. Kas netinka - tai supermamos fonas
QUOTE(Agnesun @ 2011 11 02, 12:41)
Super.
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 02, 13:40)
Aš eisiu
sveikutes
S.B.M man tai patinka
rG grazuu.. svelnu, miela
Papildyta:
gaila, kad vilniuj
S.B.M man tai patinka
rG grazuu.. svelnu, miela
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 02, 14:40)
gaila, kad vilniuj
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 02, 12:15)
kol perskaičiau pamiršau ka jau norėjau parašyti , i flickr teks keliaut.
O aš turbut vėluosiu su foto dainai, nekurybinis periodas galvojau pralauš mane daina, bet kol kas nea, nenoriu dėti šnipšto. Visos tikrai labai pasistengė, nenoriu nusileisti . Nors gal per pora dienų dar parodysiu, jei gerai pamenu jos dar yra.
Kas labaisia įstrigo tai ir pagirsiu, yvete, rg, kike šaunios nuotraukos, užsimerkiu ir matau jas akyse .
džiaugiuosi kad įstrigo
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 02, 13:40)
norėčiau ,bet dar reikia pažiūrėti ką dieną aš darau