Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 11 01, 23:33)
Visoms, tai tikrai visoms? biggrin.gif
Ne emocinga sakai, bet jau reakcijos smile.gif Nesuprasčiau tokio, kuris užsigautų dėl šitų diskusijų biggrin.gif

Jau biški perspaudi.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 02, 00:09)
Jau biški perspaudi.
Išlindo Pilypas iš kanapių biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 01, 18:48)
Merginos, moterys, vyrai, vaikinai  biggrin.gif

Gruodžio 10d.  vėl vyks Help Portrait projektas. Kas norėsit prisijungti ieškokitės dalyvaujančių jūsų mieste, jau prasideda visi organizavimai. Arba, yra turinčių fotostudijas. Grupelėje pačios galit suorganizuoti. Jei kam įdomu ir norėsit dalyvauti, rašykit až papasakosiu kaip ieškojau žmonių, kuriems galima praskaidrinti dieną fotografijomis.

Mes tai su Turtu kitame projektuke dalyvaujam. Kalėdos batų dėžutėje. Turėtų ir Lt kažkas panašaus būti. Lig ir Vaikystės Sodo vaikučiai keliavo į onkologinį skyrių, su batų dėžutėmis pripildytomis dovanėlėm, rodos prieš Kalėdas. Tai vat, jei kažkas panašaus vyksta gal ir čia norėsit sudalyvauti.

Na o kur jūs nesudalyvausit, bet aš jau užsiregistravau. Kitamet mūsų namuose vėl apsilankys du vaikučiai iš Černobylio  smile.gif  jeeeeeeeeeee, jau laukiu vasaros.

Žodžiu ir prisigyriau ir egituoju. Dalyvaukit.

apie tą help portrait, galima daugiau info? kas tai kaip tai kur tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 11 02, 00:59)
apie tą help portrait, galima daugiau info? kas tai kaip tai kur tai  4u.gif

aha, man irgi įdomu, nes iš jų puslapio NIEKAS neaišku..smile.gif
Atsakyti
O kas turite studijas ar darysite Help portretą? Loreta?
Mes su Simona jungsimės šitai akcijai,Yvette įdomu kaip papasakok ieškojai žmonių ax.gif
O šiaip mastau galim ką nors gal su daugiau fotografuojančiais padaryti? net nežinau,gal kad vienoje vienotje daugiau fotografų ar kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 11 02, 08:45)
aha, man irgi įdomu, nes iš jų puslapio NIEKAS neaišku..smile.gif

Nemazai cia http://www.foto-studija.info/?q=node/9

Ir cia http://www.efoto.lt/...ine_informacija

Labai grazus projektas. Pagrindine ideja, zmonems negalintiems sudalivauti profesionalioj fotosesesijoj padaryti portreta ir atspauzdinta nuotrauka iteikti per savaite.

QUOTE(Kikirike @ 2011 11 02, 08:56)
Mes su Simona jungsimės šitai akcijai,Yvette įdomu kaip papasakok ieškojai žmonių  ax.gif
O šiaip mastau galim ką nors gal su daugiau fotografuojančiais padaryti? net nežinau,gal kad vienoje vienotje daugiau fotografų ar kaip  g.gif

Labai smagiai daro kaunieciai. Nuoroda auksciau. Jie ten sumasto kokiam prekybos centre ar dar kokioj viesoj erdvej. Dalyvauja daug fotografu, visazistu ir t.t.

Yvatte na tikrai baisiai idomu, kur, kaip zmoniu ieskoti. Papasakok cia.
As sendien bandysiu paruosti ir paskelbti informacija.
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 02, 08:56)
Mes su Simona jungsimės šitai akcijai,Yvette įdomu kaip papasakok ieškojai žmonių  ax.gif
O šiaip mastau galim ką nors gal su daugiau fotografuojančiais padaryti? net nežinau,gal kad vienoje vienotje daugiau fotografų ar kaip  g.gif

Manau, darysim (ar bent jau aš smile.gif ). Vargu ar mano kolegos prisidės, tad galėčiau pasikviesti ką iš jūsų.
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2011 11 02, 08:48)
Nemazai cia http://www.foto-studija.info/?q=node/9

Ir cia http://www.efoto.lt/...ine_informacija

Labai grazus projektas. Pagrindine ideja, zmonems negalintiems sudalivauti profesionalioj fotosesesijoj padaryti portreta ir atspauzdinta nuotrauka iteikti per savaite.
Labai smagiai daro kaunieciai. Nuoroda auksciau. Jie ten sumasto kokiam prekybos centre ar dar kokioj viesoj erdvej. Dalyvauja daug fotografu, visazistu ir t.t.

Yvatte na tikrai baisiai idomu, kur, kaip zmoniu ieskoti. Papasakok cia.
As sendien bandysiu paruosti ir paskelbti informacija.

o prie Jūsų jungtis bus galima?
Atsakyti

QUOTE(sayonara @ 2011 11 02, 09:53)

Zinoma. Drasiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 11 02, 09:53)

tai aišku galim,va Loreta irgi nori daryti,kažkaip darom kartu a? na tada smagiau,gal kokių visažistų dar galim pasikviesti,na padarytume ką nors tokios didesnio kaip manote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2011 11 02, 08:48)

o man kaip tik idomu tie mazesni projektai, o ne masiniai.. kai ir su zmogum pabendrauji, suzinai apie jo gyvenima, ir fotosesija jam kai svente buna, nes gali istrukt is namu ir pabut su kitokiais zmonem. masiniai man asmeniskai ne prie sirdies. na nebent del grynai tos minties, kad turetu savo fotke.
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2011 11 02, 09:51)
Manau, darysim (ar bent jau aš  smile.gif ). Vargu ar mano kolegos prisidės, tad galėčiau pasikviesti ką iš jūsų.

vat ir sakau kad kuo daugiau tuo smagiau, tikrai faina būtų apjungus pajėgas,dar va sakau kokių visažistų reikėtų kad prisijungtų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 02, 09:58)
o man kaip tik idomu tie mazesni projektai, o ne masiniai.. kai ir su zmogum pabendrauji, suzinai apie jo gyvenima, ir fotosesija jam kai svente buna, nes gali istrukt is namu ir pabut su kitokiais zmonem. masiniai man asmeniskai ne prie sirdies. na nebent del grynai tos minties, kad turetu savo fotke.

na tai nebutinai gi prekybos centruose,va ir mes vietą turim ir Loreta turi, o tiesiog daugiau fotografų,daugiau portretų,dvasia jausis manau labiau,vistiek žmonės eis po vieną,nebus krūva ax.gif
Atsakyti