Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 11 01, 22:51)

labai švelniai.. patinka!
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 11 01, 15:22)
Bandziau si ryta su zolelem pabendrauti, ale nekalba jos su manimi doh.gif  hm...tarkuokit, jei is vis verta tarkavimo  doh.gif

O tai kodel istrynei? Nutarkavo per daug kas nors? g.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 11 01, 16:12)
o kas tame blogo, mokintis fotografuoti, kad galėtum anūkų albumą papildyti?

Kodel turetu buti kazkas blogo? unsure.gif Tenorejau pasakyti, kad, mano supratimu, fotografuojame dauguma (jei ir ne visos) del saves, nes mums tai patinka, o ne del to, kad tikimes, jog gal vaikams ar juolab anukams patiks musu nuotraukos. Na gal yra ir tokios motyvacijos vedamu, bet man tai tikrai gaila butu savo laisva laika aukoti del hipotetiniu anuku, kurie gal isvis nei fotografija, nei seimos istorija nesidomes cool.gif Kita vertus, seimos albumo nuotraukos visai nebutinai turi buti meniskos - velgi klausimas, ar ta mena kas nors kada nors ivertins. O vat meno vardan neideto mielo kadro net labai gali pritrukti... todel as esu uz meniniu ir albuminiu nuotrauku atskyrima. Nebutinai totalu smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 11 01, 20:11)
prikomentavau spėjimų žaidimą, bet *****.. paskaičiau paskui savo komentarus.. toks jausmas, kad man PMS.. ir žiaurus biggrin.gif bet iš tikro nu nei PMS, nei aš labai ten kokia bjauri, tiesiog kad jau prisėdau, tai nusprendžiau nemeluoti biggrin.gif

Na ir labai puiku 4u.gif Nieko baisaus, beje, neaptikau biggrin.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 11 01, 21:28)

Grazu, tik man tai per saldu... ax.gif

QUOTE(Myce @ 2011 11 01, 21:38)
Voriukas  smile.gif

Jei jis dar nepabego, tai gal is arciau parodyk? mirksiukas.gif Dabar labiau aki traukia voratinklis, voriukas lyg tarp kitko.

QUOTE(rG @ 2011 11 01, 21:51)
blush2.gif

Kaip svelnu... tik man labai ruzava virsuj (o gal cia del to, kad mano SM fonas ruzavas unsure.gif)

Ai tiesa, as spejimu zaidime irgi prisipazinau, tik is kitos puses smile.gif Pavargau skaityti, kaip ne mano nuotrauka vos ne vienbalsiai man priskiria tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 01 lapkričio 2011 - 23:00
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 02, 00:46)
Ai tiesa, as spejimu zaidime irgi prisipazinau, tik is kitos puses  smile.gif Pavargau skaityti, kaip ne mano nuotrauka vos ne vienbalsiai man priskiria  tongue.gif

As irgi prisipazinau, bet, skirtingai nei tu, net pamineta nebuvau lotuliukas.gif bet idomu buvo sekti komentarus rolleyes.gif rolleyes.gif pasirasyciau dar tokiam zaidimui 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 01 lapkričio 2011 - 22:55
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 01, 22:46)
Tenorejau pasakyti, kad, mano supratimu, fotografuojame dauguma (jei ir ne visos) del saves, nes mums tai patinka, o ne del to, kad tikimes, jog gal vaikams ar juolab anukams patiks musu nuotraukos. Na gal yra ir tokios motyvacijos vedamu, bet man tai tikrai gaila butu savo laisva laika aukoti del hipotetiniu anuku, kurie gal isvis nei fotografija, nei seimos istorija nesidomes cool.gif

Tai jei nebūtų pačioms įdomu, niekas ir nefotografuotų. Nebent išskirtiniai atsidavę asmenys smile.gif Ar Tau keista, kad žmonėms įdomu savo šeimos nuotraukos? Niekaip nesuprantu smile.gif Prie ko čia tie anūkai smile.gif
Dėl to, kad pasakiau, jog klevo lapai beverčiai ir bus neįdomūs anūkams? tai tik dėl to, kad vertę nusakyti norėjau ne tik šiandienine, bet ir istorine prasme. Galvą jau man įskaudo šnekėt šita tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 11 01, 23:03)
Tai jei nebūtų pačioms įdomu, niekas ir nefotografuotų. Nebent išskirtiniai atsidavę asmenys smile.gif Ar Tau keista, kad žmonėms įdomu savo šeimos nuotraukos? Niekaip nesuprantu smile.gif Prie ko čia tie anūkai smile.gif
Dėl to, kad pasakiau, jog klevo lapai beverčiai ir bus neįdomūs anūkams? tai tik dėl to, kad vertę nusakyti norėjau ne tik šiandienine, bet ir istorine prasme. Galvą jau man įskaudo šnekėt šita tema biggrin.gif

O kodel tu sau prisitaikei mano replika Yvettei? blink.gif Ji paklause (gal ir retoriskai, bala zino) apie fotografavima anukams i albumus, as atsakiau, kaip man atrode. Apie tave jau ir pamirsusi buvau biggrin.gif Ir kuo cia deti klevo lapai? Kodel butinai reikia mano replikose isknisti tai, ko as ne tik nesakiau, bet net ir negalvojau rasydama? rolleyes.gif

Ir ne, man nekeista, kad zmonems idomu seimos nuotraukos. As tik sakau, kad ne visiems idomu. Ir tokios tavo reakcijos visiskai nesuprantu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 01 lapkričio 2011 - 23:12
Ačiū pasisakiusiems smile.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 11 01, 23:12)
O kodel tu sau prisitaikei mano replika Yvettei?  blink.gif Ji paklause (gal ir retoriskai, bala zino) apie fotografavima anukams i albumus, as atsakiau, kaip  man atrode. Apie tave jau ir pamirsusi buvau  biggrin.gif Ir kuo cia deti klevo lapai? Kodel butinai reikia mano replikose isknisti tai, ko as ne tik nesakiau, bet net ir negalvojau rasydama?  rolleyes.gif

Ir ne, man nekeista, kad zmonems idomu seimos nuotraukos. As tik sakau, kad ne visiems idomu. Ir tokios tavo reakcijos visiskai nesuprantu 4u.gif

Kas Tau daros nesuprantu biggrin.gif Kas čia per kompleksai, kas ką nori, tas tą fotkina, atsiprašau, maniau, kad dalyvauju tame pokalbyje, ypač kai mano tekstas perfrazuojamas biggrin.gif Žodžiu, su didele nuostaba staltiesę patiesiu ir nebematau prasmės gaišinti savo laiko, nes kalbuosi su sienom smile.gif
Atsakyti
Labas,

flickr žaidime sąžiningai po visom pasisakiau. išsisėmiau šiam vakarui. tuo tarpu čia nieko neskysiu apie įdėtas foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 11 01, 23:23)
Žodžiu, su didele nuostaba staltiesę patiesiu ir nebematau prasmės gaišinti savo laiko, nes kalbuosi su  sienom  smile.gif

Labai pritariu drinks_cheers.gif Tuo ir pabaikim, gerai? 4u.gif

Visoms - atsiprasau, jei sitoj diskusijoj (jei ja galima taip vadinti) pasakiau kazka ne taip ir ka nors uzgavau, nes tokiu intenciju tikrai neturejau.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 01, 23:28)
Visoms - atsiprasau, jei sitoj diskusijoj (jei ja galima taip vadinti) pasakiau kazka ne taip ir ka nors uzgavau, nes tokiu intenciju tikrai neturejau.

Visoms, tai tikrai visoms? biggrin.gif
Ne emocinga sakai, bet jau reakcijos smile.gif Nesuprasčiau tokio, kuris užsigautų dėl šitų diskusijų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 02, 00:12)
O kodel tu sau prisitaikei mano replika Yvettei?  blink.gif Ji paklause (gal ir retoriskai, bala zino) apie fotografavima anukams i albumus, as atsakiau, kaip  man atrode. Apie tave jau ir pamirsusi buvau  biggrin.gif Ir kuo cia deti klevo lapai? Kodel butinai reikia mano replikose isknisti tai, ko as ne tik nesakiau, bet net ir negalvojau rasydama?  rolleyes.gif

apie anūkus tikrai nieko neklausiau. aš tiesiog rašiau savo nuomonę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 01 lapkričio 2011 - 23:37
QUOTE(rG @ 2011 11 01, 23:33)
Visoms, tai tikrai visoms? biggrin.gif
Ne emocinga sakai, bet jau reakcijos smile.gif Nesuprasčiau tokio, kuris užsigautų dėl šitų diskusijų biggrin.gif

Tu bene zinai dar ir kita zodzio "visoms"reiksme? g.gif O del uzsigavimo - as beveliju atsiprasyti, jei nesu tikra, ar neuzgavau. Nes kad nebuvau suprasta, tai akivaizdu. Pati kalta cool.gif Vel teks sau pasizadeti nelisti cia su visokiais kvailais klausimais smile.gif
Atsakyti
O aš esu nelaminga, nebeįsijungia mano knygų skaityklė sad.gif daviau mažei pažaisti, nebžinau ką daryt. bandau kraut, gal atsigaus :/ o ryt į mokslus, ot bėda...
Einu prisipažint, nes ryt manęs nebus.
Atsakyti