o Kaune nebuna?
Įdomu ar Klaipėdoje organizuos kada?
Labai patiko si paskaita Vilniuje - idomiai ir tinkamai susisteminta visa reikalinga informacija ..
Ar artimiausiu metu vyks toks paskaitos Vilniuje?
Kiekviena atsirenka savo, as pirmoje paskaitoje tik praziovavau, buvo ir mieganciu mamu antra paskaita su Keblikiene idomesne, ir siek tiek daugiau info, nors viskas buvo destoma minimum....gal del to po pirmos nuobodzios paskaitos i antra susirinko perpus maziau mamu...
QUOTE(Juodkrantė @ 2012 05 13, 19:32)
Ar artimiausiu metu vyks toks paskaitos Vilniuje?
as tai jau daugiau kaip 1,5 mėn. neprisiregistruoju, kažkaip man neveikia ta reg, neleidžia įvesti asmeninių duomenų baneryje Mamu akademija reiškiasi apseisiu su VGN nemokamais kursais
Ar dar vyksta paskaitos? Labai idomu butu nueiti
[quote=Žaislų Karalienė,2012 08 11, 08:06]
Šią paskaitą galima išklausyti tik Centro poliklinikos organizuojamuose kursuose. Į ją registruojami tik šioje poliklinikoje prisirašę būsimi tėveliai.
Šią paskaitą galima išklausyti tik Centro poliklinikos organizuojamuose kursuose. Į ją registruojami tik šioje poliklinikoje prisirašę būsimi tėveliai.
Buvau šioje paskaitoje. Galiu pasakyti, kad, palyginus su VGN vedama paskaita panašia tema, "Jo didenybė - naujagimis" pasirodė daug praktiškesnio pobūdžio. Tikrai nesugaišite laiko - rekomenduoju!
Patiko man si paskaita, be abejo kaip ir visur yra girdetu dalyku, bet kaika ir naujo isgirdau