Įkraunama...
Įkraunama...

Paskaitos "Jo didenybė - naujagimis"

Va aš sužinojau, kad pas mus čia Biržuose visdelto vyksta pamokėlės ir birželio pradžioje butinai sudalivausim. Man kaip nei karto nedalyvavus, labai noris nueit biggrin.gif
Atsakyti
uzsiregistravau birzelio men., bet iskilo dbr klausimas, ar neturetu ateit koks patvirtinimas e'mailu? as jau spejau pamirst data doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriuke-viltis @ 2010 05 25, 18:32)
Va aš sužinojau, kad pas mus čia Biržuose visdelto vyksta pamokėlės ir birželio pradžioje butinai sudalivausim. Man kaip nei karto nedalyvavus, labai noris nueit biggrin.gif

Biržuose ši paskaita nėra skaitoma.
Atsakyti
QUOTE(Pediatrė Virginija @ 2010 01 26, 12:00)
Dar norėčiau pakviesti į paskaitą "Sklandus nėštumas ir pasiruošimas gimdymui", kurią skaitys akušerė ginekologė Arina Keblikienė
Šios paskaitos vyks viešbučio "Ecotel Vilnius" konferencijų salėje Sluckog.8, Vilnius 15val.2010m.: 01.27., 02.17., 03.17.
Į šias paskaitas registruotis taip pat būtina:www.nukas.lt (užpildyti anketą rubrikoje"Mamų akademija".
Virginija [/color]

noriu paklausti, ar birželio mėn vyks šios paskaitos, būtų labai ydomu rolleyes.gif
ačiū
Atsakyti
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 05 29, 13:48)
noriu paklausti,  ar birželio mėn vyks šios paskaitos, būtų labai ydomu  rolleyes.gif
ačiū

PASKAITŲ TVARKARAŠTIS

„MAMŲ AKADEMIJA“ , Vilnius
Paskaitos vyksta:
Viešbutis "Ecotel Vilnius"
Slucko g.8, Vilnius

Paskaitos tema:
„Sklandus nėštumas ir pasiruošimas gimdymui“
Paskaitų data:
2010 06 16 15.00 val.
Paskaitos tema:
„Jo didenybė naujagimis“
Paskaitų data:
2010 06 02 13.00val.
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2010 06 08, 11:12)
PASKAITŲ  TVARKARAŠTIS

„MAMŲ  AKADEMIJA“ , Vilnius
Paskaitos vyksta:
Viešbutis "Ecotel Vilnius"
Slucko g.8, Vilnius

Paskaitos tema:
„Sklandus nėštumas ir pasiruošimas gimdymui“
Paskaitų data:
2010 06 16 15.00 val.
Paskaitos tema:
„Jo didenybė naujagimis“
Paskaitų data:
2010 06 02  13.00val.

Deja, visos vietos į šias paskaitas jau rezervuotos.
Liepą ir rugpjūtį atostogausime. Naujas paskaitų ciklas prasidės tik rugsėjo mėnesį.
Geros Jums vasaros!
Virginija
Atsakyti
o kaune yra kokios nors pamokeles? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbanelei: 08 birželio 2010 - 18:16
QUOTE(Pediatrė Virginija @ 2010 06 08, 14:45)
Liepą ir rugpjūtį atostogausime. Naujas paskaitų ciklas prasidės tik rugsėjo mėnesį.
Geros Jums vasaros!
Virginija

Esu užsiregistravusi internetu į paskaitėlę „Sklandus nėštumas ir pasiruošimas gimdymui“, bet po kiek laiko dingo iš viso informacija www.nukas.lt apie šias paskiatas. Pagalvojau, gal neįvyks. Tai vat nežinau, ką daryti važiuoti į paskaitą? Jos bus 2010 06 16 15.00 val.? Jokios info negavau... g.gif blush2.gif Kaip viskas vyksta? Ką daryti? blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2010 05 26, 02:48)
uzsiregistravau birzelio men., bet iskilo dbr klausimas, ar neturetu ateit koks patvirtinimas e'mailu? as jau spejau pamirst data doh.gif

Neateina joks patvirtinimas el. pastu wink.gif tiesiog ekrane pamatai uzrasa "registracija sekminga" ar kazka tokio wink.gif
Siaip paskaita tikrai naudinga, man viena is labiausiai patikusiu buvo 4u.gif
Ir apie sklandu gimdyma taipogi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosted: 13 birželio 2010 - 20:25
QUOTE(Frosted @ 2010 06 13, 20:25)
Neateina joks patvirtinimas el. pastu wink.gif tiesiog ekrane pamatai uzrasa "registracija sekminga" ar kazka tokio wink.gif
Siaip paskaita tikrai naudinga, man viena is labiausiai patikusiu buvo  4u.gif
Ir apie sklandu gimdyma taipogi thumbup.gif

Tos paskaitos, į kurias esate uzsiregistravusios ir negavusios jokio atsakymo, vyks numatytu laiku. Kadangi registracija yra pilna ir daugiau norinčių pakviesti negalime, todėl iš interneto šias paskaitas išėmėme.
Laukiame visų užsiregistravusių!
Virginija
Atsakyti
QUOTE(Pediatrė Virginija @ 2010 06 08, 15:45)
Geros Jums vasaros!
Virginija

verysad.gif
Atsakyti
buvau siandien paskaitoje apie gimdyma ir nestuma. Labai patiko ir man ir mano vyrui thumbup.gif
Atsakyti