Įkraunama...
Įkraunama...

Paskaitos "Jo didenybė - naujagimis"

Gal Klaipedoje planuojami sie kursai?
Atsakyti
QUOTE(Pediatrė Virginija @ 2010 01 26, 12:00)
Naujas paskaitų "Jo didenybė- naujagimis"grafikas (2010m pavasario sezonui):

Šeškinės p-kos I-aukšto salėje 135 kab.
II-ą mėnesio pirmadienį 16 val 2010m.:06.14.

Centro p-kos Naujamiesčio fil.  val. 2010m.: 06.21.

Dar norėčiau pakviesti į paskaitą "Sklandus nėštumas ir pasiruošimas gimdymui", kurią skaitys akušerė ginekologė Arina Keblikienė
Šios paskaitos vyks viešbučio "Ecotel Vilnius" konferencijų salėje Sluckog.8, Vilnius 15val.2010m.: 01.27., 02.17., 03.17.
.
Virginija

Sveiki, i paskaitas 06.21 ir 06. 14 visos vietos uzimtos ar tiesiog dar negalima registruotis (nors buvo parasyta kad bus galima nuo 04-15 bet tada dar net nezinojau apie tokius kursus tai ir nezinau unsure.gif )?
O kada galima tiketis pilno tvarkarascio i "Jo didenybė- naujagimis" birzelio-liepos men.
ir ar Sklandus nėštumas ir pasiruošimas gimdymui viks 06-07 menesi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mifute @ 2010 04 29, 12:26)
Sveiki, i paskaitas 06.21 ir 06. 14 visos vietos uzimtos ar tiesiog dar negalima registruotis (nors buvo parasyta kad bus galima nuo 04-15 bet tada dar net nezinojau apie tokius kursus tai ir nezinau unsure.gif )?
O kada galima tiketis pilno tvarkarascio i "Jo didenybė- naujagimis" birzelio-liepos men.
ir ar Sklandus nėštumas ir pasiruošimas gimdymui  viks 06-07 menesi?  4u.gif

Registracija į paskaitas birželio mėnesiui bus pradėta gegužės mėn 17 d.
Į paskaitą "Sklandus nėštumas ir pasiruošimas gimdymui" tai pat dar galėsite uzsiregistruoti birželio mėnesiui.
O liepą ir rugpjūtį paskaitų nebus.
Virginija
Atsakyti
QUOTE(Pediatrė Virginija @ 2010 01 26, 12:00)
Naujas paskaitų "Jo didenybė- naujagimis"grafikas (2010m pavasario sezonui):

Šeškinės p-kos I-aukšto salėje 135 kab.
II-ą mėnesio pirmadienį 16 val 2010m.: 02.08., 03.08., 04.12., 05.10.,06.14.

Centro p-kos Naujamiesčio fil. Konferencijų salėje 4 aukštas Kalinausko g.4
III-ą mėnesio pirmadienį 15 val. 2010m.: 03.15., 04.19., 05.17.,06.21.
P.S.Paskaitos nemokamos.

Viešbučio "Ecotel Vilnius" konferencijų salėje Sluckog.8, Vilnius 13val. 2010m.: 02.03., 02.22., 03.03., 03.22.
Kilus neaiškumui, skambinkite tel-2346353
Registruotis būtina:www.nukas.lt (užpildyti anketą rubrikoje"Mamų akademija").

Dar norėčiau pakviesti į paskaitą "Sklandus nėštumas ir pasiruošimas gimdymui", kurią skaitys akušerė ginekologė Arina Keblikienė
Šios paskaitos vyks viešbučio "Ecotel Vilnius" konferencijų salėje Sluckog.8, Vilnius 15val.2010m.: 01.27., 02.17., 03.17.
Į šias paskaitas registruotis taip pat būtina:www.nukas.lt (užpildyti anketą rubrikoje"Mamų akademija".
Virginija

laba diena
ar galite įdėti tiesioginę nuorodą registracijos, nes man neatsidaro, o labai norim norim, nes po jūsų atostogų jau nespėtume smile.gif ačiū
Atsakyti
http://www.nukas.lt/registracija

bandykite biggrin.gif
Atsakyti
Galite eiti ir nesiregistravusios, tik pasižiūrėkite, kokiu laiku jos būna jūsų poliklinikoje.
Bet man tai nepatiko cool.gif
Atsakyti
Jau leidzia registruotis birezelio men. mirksiukas.gif
Atsakyti
Puikios paskaitos! gal kas zinote Virginijos telefona?
Atsakyti
QUOTE(Šilko Namai @ 2010 05 10, 18:56)
Puikios paskaitos! gal kas zinote Virginijos telefona?

aš buvau ne pas Virginiją, o pas Zitą Morkūnienę ax.gif
Atsakyti
kaip aš jums mergynos pavydžiu, aš taip ir noriu į kursus, pasiklausyt apie gimdymą, nes tai bus man pirmasis, bet pas mus jų niekas nedaro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriuke-viltis @ 2010 05 11, 19:39)
kaip aš jums mergynos pavydžiu, aš taip ir noriu į kursus, pasiklausyt apie gimdymą, nes tai bus man pirmasis, bet pas mus jų niekas nedaro verysad.gif

As buvau paskaitoje apie gimdyma, kuri vede musu poliklinikos gyd. akuserre-ginekologe. Neverta buvo eiti, nes nieko subtilesnio apie pati gimdyma, kaip ten kas buna - nesuzinojau cool.gif Gyd. papasakojo apie privacius ir valstybinius gimdymo namus, be to net netiesiogiai pasake, kad su gydytoju del gimdymo reikia susitarti blink.gif Na cia jau absurdas visiskas. unsure.gif
O del pacio gimdymo, tai tik tai, kad " viska jums paskys gydytojas, kaip ir ka dadryti. Svarbiausia klausyti gydytojo..." tiek
Atsakyti
QUOTE(Natalija* @ 2010 05 14, 15:40)
As buvau paskaitoje apie gimdyma, kuri vede musu poliklinikos gyd. akuserre-ginekologe. Neverta buvo eiti, nes nieko subtilesnio apie pati gimdyma, kaip ten kas buna - nesuzinojau  cool.gif Gyd. papasakojo apie privacius ir valstybinius gimdymo namus, be to net netiesiogiai pasake, kad su gydytoju del gimdymo reikia susitarti  blink.gif  Na cia jau absurdas visiskas.  unsure.gif
O del pacio gimdymo, tai tik tai, kad " viska jums paskys gydytojas, kaip ir ka dadryti. Svarbiausia klausyti gydytojo..." tiek

oi kaip idomu g.gif na as nueisiu, pasiziuresiu kaip ten viskas bus
Atsakyti