Įkraunama...
Įkraunama...

Paskaitos "Jo didenybė - naujagimis"

QUOTE(*mamusikas* @ 2009 06 08, 15:26)
Pirmam psl. rašo, kad išvis jokios registracijos nereikia. Tai kaip čia gaunasi?

kazkaip tie kursai vyksta per kelias vietas. poliklinikoj registracija nebutina. dabar paskaita vyks birzelio 15 d. 12.00 val Centro poliklinikos Naujamiescio filiale (kalinausko g. 4) - registracija nebutina, gali eiti visos norincios. Cia bus paskutine paskaita, nes liepos ir rugpjucio men. destytojos atostogaus ir kursai po to vyks tik rugsejo men.

Dar kursai vyksta akuserijos ginekologijos klinikoj (antakalnio g. 57). dabar paskaita vyks birzelio 22 d. 15.00 val, bet cia registracija butina ir vietu jau nera g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volkiene: 08 birželio 2009 - 20:29
O jeigu tu norinciu prieis tiek, kad neeis ju visu sutalpint, tai kas tada? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2009 06 08, 23:03)
O jeigu tu norinciu prieis tiek, kad neeis ju visu sutalpint, tai kas tada? blink.gif

Man pasake tik tiek, kad i poliklinika registruotis nereikia. Ten matyt vyks didelej konferenciju salej paskaita.
Atsakyti
ryt zadu eiti i sia paskaita. kaip ir temoje nematau, kad butu kokiu pasikeitimu, bet vistik keista, kad nebutina registruotis, nes sale tai nera didele joje jau teko klausytis vienos paskaitos mirksiukas.gif
Atsakyti
Bandysiu eit birzelio 25 d. i paskaitele i Antaklnio poliklinika, na gal neisvarys unsure.gif
Atsakyti
Buvau siandien paskaitelej Antakalnio poliklinikoj, nu zinokit super thumbup.gif man labai patiko. Ejau neuzsiregistravus, bet neisvare blush2.gif Bet jau musu zmoniu kultura, tai patyliu...Dave lapa, kuriame turejo atsizymet tos, kurios buvo uzsiregistravusios, tai is kokiu 25 zmoniu saraso buvo gal 7 blink.gif uzsiregistruoja visur kur tik imanoma na ura,o po to neateina, nu tai uzleiskit vietas tikrai norinciom doh.gif is viso dalyvavo gal 20 nestukiu, dar keli vyra, tai is visu jauciu 70 proc. buvo neuzsiregitravusiu blush2.gif Beje, destytoja minejo, kad si paskaitele sia vasara paskutine, tai labai dziaugiuos, kad spejau thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas nors zino kada vel prasides paskaitos? 4u.gif
Atsakyti
Padariau "Cpy-pasate" is ju puslapio:
Paskaita nemokama.Jei iškils neaiškumų galite paskambinti nemokamu telefonu 8-800 44800. Registruotis iš anksto nereikia.
Antradieni bandysiu skambinti ir aiskintis, kodel norincios lankyti kursus vasara ignoruojamos rolleyes.gif
Atsakyti
Naujamarte gal prisiskambinote ten? gal ką naujo pasakė?
Aš irgi nespėjau į kursus, tik birželio 25 d. išėjau į dekretą ir jau rugpjūčio pabaigoje gimdyti. Tai teks turbūt tik į mokamus nueiti.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(violeta_151 @ 2009 07 07, 12:36)
Naujamarte gal prisiskambinote ten?  gal ką naujo pasakė?
Aš irgi nespėjau į kursus, tik birželio 25 d. išėjau į dekretą ir jau rugpjūčio pabaigoje gimdyti. Tai teks turbūt tik į mokamus nueiti....  verysad.gif

liabukas 4u.gif 07men.15 d . 13.00h karoliniskiu poliklinikoje vyks paskaitele apie gimdyma. smile.gif
Atsakyti
As siandien pasiskambinau ir suzinojau, kad kursai prasides tik rugsejo vidury ax.gif
Rugpjucio vidury bus paskelbtas paskaitu grafikas.
Atsakyti
na , man akusre poliklinikoj sake , kad 07.15 vyks paskaitele apie gimdyma . g.gif
Atsakyti