Įkraunama...
Įkraunama...

Paskaitos "Jo didenybė - naujagimis"

QUOTE(rrrrr @ 2009 04 07, 15:33)
labai smagu sulaukti paskaitu ir Klaipedoje, tikrai zadu ateiti, nors iki gimdymo laiko dar bus, bet kadangi tai pirmas nestumas, manau tikrai isgirsiu daug naudingu dalyku. norejau pasiteirauti, o cia butina paskambinti ir uzsirezervuoti vieta? ar bus galima taip paprastai ateiti ir klausytis?

o galima kartu su vyru ateit?
Atsakyti
QUOTE(pupa_uoga123 @ 2009 04 12, 23:56)
o galima kartu su vyru ateit?

Aisku, kad galima mirksiukas.gif
Atsakyti
O nuo keliu menesiu nestuke.gif naudingiausia butu sias paskaiteles lankyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2009 04 16, 14:20)
O nuo keliu menesiu  nestuke.gif  naudingiausia butu sias paskaiteles lankyt? g.gif

aš eisiu būten į ją, kai man bus 30 savaičių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2009 04 16, 14:20)
O nuo keliu menesiu  nestuke.gif  naudingiausia butu sias paskaiteles lankyt? g.gif

Manau, kad kuo veliau, nes kai is pradziu nueini, tai nestumo pabaigoj nelabai ka ir atsiminsi 4u.gif
Atsakyti
idomu, o siandien tikrai ivyks si paskaita?
Atsakyti
QUOTE(Pediatrė Virginija @ 2009 03 30, 09:07)
Klaipėdos nėštukių dėmesiui!
2009m. balandžio mėn 28d. 12val. skaitysiu paskaitą "Jo didenybė- naujagimis"Klaipėdoje.
Paskaita vyks "Old Port Hotel" konferencijų salėje Žvejų g.20/22 
Paskaita nemokama.
Lauksiu visų, tuoj tuoj tapsiančių mamytėmis!
Tel. pasiteiravimui:8 5 2346353
Virginija

sveiki,

o kada būtų galima tikėtis kitos paskaitėlės Klaipėdoje šia tema? Nes labai gaila, kad šį kartą nepavyko - vis dar darbelyje reikia būti blink.gif
Atsakyti
man taip pat idomu, kada bus si paskaita dar karta, nes prazioplunau unsure.gif
Atsakyti
jeigu domina Vilnius, tai radau info kad geguzes 11 Seskines poliklinikoje 16 val.
tikiuosi informacija radau teisinga blush2.gif
iki susitikimo, mamytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2009 05 05, 12:59)
jeigu domina Vilnius, tai radau info kad geguzes 11 Seskines poliklinikoje 16 val.
tikiuosi informacija radau teisinga  blush2.gif
iki susitikimo, mamytes  4u.gif

rytoj Antakalnio 57, 15 h turi vykti
Atsakyti
mane domina Klaipedoje, gal geguzes menesi dar bus
Atsakyti
thumbup.gif paskaita! Likau labai patenkinta nuejusi, nors pries tai lankiau visa kudikiu prieziuros kursa Baltijos - Amerikos klinikoje. Aciu gydytojai Virginijai! Daug naudingos informacijos - viskas glaustai, konkreciai ir kartu pakankamai issamiai per viena paskaita! smile.gif
Atsakyti