Įkraunama...
Įkraunama...

Paskaitos "Jo didenybė - naujagimis"

QUOTE(Lasyte @ 2008 07 09, 12:50)
As irgi ieskau kursu Vilniuje si menesiuka, tai, jei kuri ka nors suzinosit, labai laukiu ziniu  4u.gif  smile.gif  nestuke.gif

Nu va brangios mamytes Nuko organizuojamu kursu liepos ir rugpjucio men nebus doh.gif o taip norejau ten nueiti verysad.gif tiesa siandiens buvau RK paskaiteleje apie gimdyma, tai nors tiek gerai ax.gif ten siulau nueitinebent toms, kurios ruosiasi butent toje ligonineje gimdyti ax.gif
Atsakyti
Mergaites, kai suzinosite, kada ir kokie rtimiausi kursai, butinai praneskite. Si menesi visi atostigauja, bijau, kad rudeniniai gali buti per velu... Labai gaila, kad pavelavau uzsiregistruot i Seimos centra rugpjucio men, o kiti tik spali... verysad.gif Su nekantrumu laukiu ziniu
Atsakyti
as irgi laukiu paskaiteliu rugsejo men seskines poliklinikoj. O nuo keliu savaiciu reikia eiti i tas paskaiteles? mums dabar jau 13 ta savaite. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Gal kas zinote kada zada buti kursai nescioms III-oje poliklinikoje Klaipedoje? Noreciau ten nueiti mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(handviliukas @ 2008 08 12, 13:30)
as irgi laukiu paskaiteliu rugsejo men seskines poliklinikoj. O nuo keliu savaiciu reikia eiti i tas paskaiteles? mums dabar jau 13 ta savaite. smile.gif

Naujas paskaitų " Jo didenybė- naujagimis".grafikas:

Šeškinės p-kos I-aukšto salėje 135 kab.
II-ą mėnesio pirmadienį 16 val 2008m. 09.08., 10.13., 11.10., 12.08.

Centro p-kos Naujamiesčio fil. Konferencijų salėje 4 aukštas Kalinausko g.4
III-ą mėnesio pirmadienį 12 val. 2008m. 09.15., 10.20., 11.17., 12.15.
P.S.Paskaitos nemokamos.
Kilus neaiškumui, skambinkite tel-2346353
Registruotis nereikia. Tik dieną prieš atvykstant, dar kartą SM pažiūrėkite, ar nėra skelbimo, kad paskaita, dėl nenumatytų priežasčių, gali neįvykti. Jeigu taip atsitiktų, aš būtinai pranešiu.
Virginija
Atsakyti
o gal kas gali pasakyti, kada bus tokia paskaitele Klaipedoje?
aciu.
Atsakyti
pagaliau ir as atradau laiko nueiti i kursus thumbup.gif
na geriau veliau, negu isvis nenueiti...
sekancia saveitele keliauju i pasiklausyti ir apziureti klinimu... dar beda - turiu ligoniniu baime, niekad negulejau jokioj ligoninej nuo gimimo del nieko - tai gal kiek ir sia baime man apramins wink.gif
Atsakyti
o kursu siu nebus klaipedoje?
Atsakyti
QUOTE(vilikaa @ 2008 09 11, 16:17)
o kursu siu nebus klaipedoje?

Laba dienele, mane taip pat domina kursai Klaipedoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brangybe @ 2008 09 11, 15:16)
Laba dienele, mane taip pat domina kursai Klaipedoje  smile.gif

as taip pat noreciau suzinot apie kursus KLP 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CACIS @ 2008 09 12, 11:37)