Nuostabiausia sielos muzika - tai gerumas.R. Rolanas
QUOTE(egliukas28 @ 2012 01 26, 19:37)
man ir patiko
Yra devyni dalykai, kuriems kilnus žmogus stengiasi būti dėmesingas:
Žiūrėdamas stengiasi aiškiai matyti
Klausydamas - gerai išgirsti
Žmonėms būti malonus
Elgtis mandagiai
Kalbėti dorai
Viską atlikti sąžiningai
Kuo nors abejodamas, pasiklausia kitų
Pykdamas prisimena padarinius
Matydamas asmeninę naudą savęs paklausia, ar turiu teisę į ją?
(Konfucijus)
Žiūrėdamas stengiasi aiškiai matyti
Klausydamas - gerai išgirsti
Žmonėms būti malonus
Elgtis mandagiai
Kalbėti dorai
Viską atlikti sąžiningai
Kuo nors abejodamas, pasiklausia kitų
Pykdamas prisimena padarinius
Matydamas asmeninę naudą savęs paklausia, ar turiu teisę į ją?
(Konfucijus)
Mes, moterys, priaugame svorio, nes per daug metų tiek susikaupiam žinių ir išminties, kad galvoje tai nebesutelpa ir tiesiog pasiskirsto po visą kūną...

QUOTE(Finna @ 2012 01 26, 23:28)
Mes, moterys, priaugame svorio, nes per daug metų tiek susikaupiam žinių ir išminties, kad galvoje tai nebesutelpa ir tiesiog pasiskirsto po visą kūną... 

QUOTE(FoxLady @ 2012 01 26, 11:06)
Turėtumėt žinoti, kaip atrodo laidotuvės.
sugraudinai

Laikrodžiais aš netikiu ir niekada netikėjau. Jeigu jie visi kaip susitarę imtų savo rodykles varyti atgal, pasaulyje niekas nepasikeistų. Vis tiek lytų lietus, oštų medžiai ir plauktų debesys. Gal kas nebežinotų, kada jam reikia skuosti į darbą, ir juo geriau. Dirbk nedirbęs, vis tiek liksi toks, koks buvai, tik mažiau nusiplūkęs 
Ko jau ko, bet moters laikrodžiai tikrai niekada neapmulkins. Moteris puikiai žino, kad, pavyzdžiui, klaikus fizinis skausmas truko visą velnišką amžinybę, nors gydytojas ją pieš tai tikino, kad to skausmo tebus septynios minutės. Ir dar daug visko moteris žino apie laiko paslaptis ir jo klastą. Ji žino, kad visai nesvarbu, kiek trunka meilės ir laimės periodai, skaičiuojant pagal mūsų, arba tebūnie kinų, kalendorius, vis tiek tai tebuvo trumpas akimirksnis, žaibiškai persmelkęs sielos gelmę ir dingęs tamsoje.
Keista, bet niekada nesu pavėlavusi į tokį susitikimą, kuris man buvo ar bent jau atrodė svarbus. Vėluodavau susitikti tik su tokiais žmonėmis, su kuriais tikriausiai iš viso nebuvo jokio reikalo ir prasmės susitikinėti.
Lietūs ir sniegai - visa tai būtinai turi kristi man ant galvos. Kad labai stipriai jausčiau, jog esu gyva. Dar gyva.
Sutikau žmogų, kuris mane visiškai nuginklavo, viską atėmė ir viską padovaojo.
Skaitydama sugebėdavau save užmiršti. Visai.
Citatos iš D. Jazukevičiūtė "Anarchistės išpažintis"

Ko jau ko, bet moters laikrodžiai tikrai niekada neapmulkins. Moteris puikiai žino, kad, pavyzdžiui, klaikus fizinis skausmas truko visą velnišką amžinybę, nors gydytojas ją pieš tai tikino, kad to skausmo tebus septynios minutės. Ir dar daug visko moteris žino apie laiko paslaptis ir jo klastą. Ji žino, kad visai nesvarbu, kiek trunka meilės ir laimės periodai, skaičiuojant pagal mūsų, arba tebūnie kinų, kalendorius, vis tiek tai tebuvo trumpas akimirksnis, žaibiškai persmelkęs sielos gelmę ir dingęs tamsoje.
Keista, bet niekada nesu pavėlavusi į tokį susitikimą, kuris man buvo ar bent jau atrodė svarbus. Vėluodavau susitikti tik su tokiais žmonėmis, su kuriais tikriausiai iš viso nebuvo jokio reikalo ir prasmės susitikinėti.
Lietūs ir sniegai - visa tai būtinai turi kristi man ant galvos. Kad labai stipriai jausčiau, jog esu gyva. Dar gyva.
Sutikau žmogų, kuris mane visiškai nuginklavo, viską atėmė ir viską padovaojo.
Skaitydama sugebėdavau save užmiršti. Visai.
Biblija mus moko mylėti savo artimus, taip pat - savo priešus; galbūt todėl, kad dažniausiai jie - tie patys žmonės (G. Chesteron)
Pavargusi dvasia greitai nualina kūną (R. Casans)
Ištartas žodis valdo mus. Neištartiems žodžiams vadovaujame patys (Arabų patarlė)
Turi draugą? - tau pasisekė.
Turi du? - tu Laimės kūdikis.
Tris?.. - bet tu ir naivuolis (kitose versijose - melagis)
Pavargusi dvasia greitai nualina kūną (R. Casans)
Ištartas žodis valdo mus. Neištartiems žodžiams vadovaujame patys (Arabų patarlė)
Turi draugą? - tau pasisekė.
Turi du? - tu Laimės kūdikis.
Tris?.. - bet tu ir naivuolis (kitose versijose - melagis)
QUOTE(dali_lida @ 2012 01 27, 09:48)
labai