Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentensijos, gražios, pamokančios

sena tema
Atsakyti
„Liūdesys - tai paveikslai, kurių negali matyti, bet kuriuos vis tiek nešiojiesi“ - H. Wassmo „Dinos knyga“
Atsakyti
„Bus taip, kaip bus, ir dar truputį taip, kaip labai norėsi...“

„Gyvenimas siūlo citriną? Spausk iš jos limonadą!“

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 01 lapkričio 2011 - 02:37
Išėjau iš proto, protas iš manęs neišėjo, taip ir likom susipykę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 11 01, 15:26)
Išėjau iš proto, protas iš manęs neišėjo, taip ir likom susipykę  biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laikas yra pats gyvenimas, o gyvenimas gyvena žmogaus širdyje. - Michaelis Endė
Atsakyti
Atsiprašymas ne visada reiškia jog tu klydai - tai tik parodo, kad draugystę vertini labiau, nei savo ego.

Niekada nesigailėk ką padarei.. - Nes ta akimirka buvo būtent tokia, kokios norėjai.

~Aš išmokau, Kad Žmonės Užmirš tai, Ką tu pasakei, Žmonės Užmirš tai, Ką tu padarei, bet Žmonės Niekada Neužmirš, Kaip tu Privertei Juos Jaustis.~

Jei tu neatsikelsi anksti, niekada nepamatysi tekančios saulės. Coelho, Paulo

Nėra nieko geriau už gerą draugą, nebent geras draugas su šokolado dėžute.
Linda Greison

Visų sunkiausia - pažinti save, visų lengviausia - patarinėti kitiems. Talis

Nėra tokio skausmo,kurio nebūtų galima išverkti.

Žmogaus gyvenime būna tik dvi tikros meilės - pirmoji meilė - ji miršta pati, - ir paskutinioji - nuo kurios mirštama. — [A.Diuma]

Visada brangiam žmogui pasakyk myliu - Nes niekada nežinai, kada gali būti per vėlu tai ištarti

Tu gali užmerkti akis dalykams, kurių nenori matyti, bet negali užverti širdies dalykams, kurių nenori jausti.

Tūkstančio mylių kelionė prasideda nuo vieno žingsnio.

Laimė - Kai turi gerą lovą ir priežastį joje pasilikti.

Kartais besišypsančios lūpos liūdi labiau nei ašarotos akys..

Aš mėgstu naktį. Be tamsos, mes niekada nepamatytume žvaigždžių. Stephenie Meyer

Ar žinai kiek kainuoja ilgesys..?
Milijonus ašarų… Tūkstančius sudužusių svajonių… Šimtus valandų tuščio laukimo…
Ar žinai kiek gali iškęsti mylinti širdis..?
Milijonus abejingai šaltų žvilgsnių… Tūkstančius žeidžiančių žodžių… Šimtus išdavysčių…
Ar žinai kiek daug gali duoti nuoširdi meilė..?
Milijonus nuostabių akimirkų… Tūkstančius nepakartojamų saulėlydžių… Šimtus metų laimės…

... didžiausia gyvenimo dalis praeina mums darant klaidas, didelė - nieko nedarant, o visas gyvenimas - darant ne tai, ką reikia. Seneka

Žavesys - tai būdas gauti atsakymą "taip" nepateikus konkretaus klausimo. E.M.Remarkas

"Truputis tiesos slypi už kiekvieno "Juokauju", truputis žinių už kiekvieno "Nežinau", truputis rūpesčio už kiekvieno "Man nerūpi!" ir truputis skausmo už kiekvieno "Man viskas gerai"..."

Kad uždegtum, visų pirma pats turi degti tuo jausmu. Kad pravirkdytum, visų pirma ašaros turi tekėti pačiam. Kad įtikintum, visų pirma pats turi tikėti. (Vinstonas Čerčilis)

...žmonės nesikeičia, keičiasi jausmai...

Akys - sielos veidrodis - tačiau gražios akys nevisad reiškia, kad ir siela yra graži.

mano graziausios atrastos citatos, tik gaila, kad kai kurios be autoriu 4u.gif
Atsakyti
"Taip, esu rašytojas. Visų pirma rašytojas.<...>ar galite nors kiek išmanyti apie rašytojo gyvenimą, apie nepaliaujamą jo blaškymąsi tarp noro rašyti ir noro gyventi? Šie du norai nesuderinami. Esu panašus į O. Vaildą, norėčiau, kad talento būtų kupina ir mano kūryba, ir egzistavimas. O tai neįmanoma. Aš siuntu, bet tenka rinktis: gyventi ar rašyti. Savyje, žinau tai, nešioju didžiąją knygą, bet troškimas būti šių dienų pasaulio įvykių dalyviu, išgyventi jo aistras mane taip užvaldęs, kad dėl to nukenčia darbas.<...>"tas, kas kuria, neturi gyventi. Jo dienos turi būti tvarkingos, tykios, ramios, jis pats - kiaurai persisunkęs miesčioniška nuotaika, jo susikaupimas - "su naktine kepuraite", jeigu jis nori "pagimdyti" ką nors dramatiško. Žmonės, kurie atiduoda per daug jėgų aistrai arba nervingam bruzdesiui, veikalų nesukurs, o išeikvos gyvenimą tam, kad gyventų". (iš R. Deforž kn."Žydrasis dviratis", 130 psl.)
Atsakyti

Žmogų reikia mylėti taip, kad jis net nepagalvotų, - jog kažkas kitas jį gali mylėti stipriau!!!
Papildyta:

Jeigu nori buti laimingas, ismok paleisti visus dalykus, kurie privercia tave liudeti...

Kartais tiesiog nėra pasirinkimų ir reikia leisti mylimam žmogui išeiti.. Tai panašiai, kaip savo patį mylimiausią meškiuką įdėti į paramos dežę.. Tu pasiilgsi jo, bet žinosi, kad kažkam jo reikia labiau..

Vieni žmonės ateina į mūsų gyvenimą atnešdami mums laimę ir džiaugsmą, o kiti padaro mus išmintingesniais ir atidesniais, tam, kad išmoktumėme antrą kartą neužlipti ant panašaus grėblio....
Atsakyti
QUOTE(pupitapupa @ 2011 11 02, 00:52)

Jeigu nori buti laimingas, ismok paleisti visus dalykus, kurie privercia tave liudeti...

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ateinu su savo mintimis, gal būt daugiau bus tokių šmaikščių, todėl per rimtai į jas nežiūrėkit, nesupraskit visko pažodžiui smile.gif)

* Tolerancija - tai toks dalykas, kai pamatai merginą oranžiniu veidu bei baltom rankom ir pasilaikai savo nuomonę sau.

* Jei moteris eina nuleidusi galvą, vadinasi, turi meilužį. Jei eina išdidžiai pakelta galva, vadinasi, ji turi meilužį. Apskritai, jei moteris turi galvą, ji turi ir meilužį.

* Mirtis pas mus ateina juodai apsirengusi ir su dalgiu. O pas muses su triusikais, maike ir laikraščiu.

* Mažos mergaitės nori burtų lazdelės, princo su arklio ir lemtingo pabučiavimo, bet svarbiausia – didelės plazdančios suknelės. Augdamos mergaitės sužino, kad arklį dažniausiai turi kaimietis, visi lemtingi bučiuotojai – vienodai įkaušę, o burtų lazdelės užstato neplanuotą vaiką. Užtat suknelių – pilni salonai.

* Gera buvo vaikystėje, kai vienintelis dalykas, kuris galėjo būti sudaužytas, buvo puodukas. Kai vienintelis dalykas, kurį galėjo skaudėti, buvo nubrozdinti keliai. Kai visi atsisveikinimai baigdavosi žodžiais „iki rytojaus".

* Laimė yra. Aš ją žinau. Aš žinau jos Telefono numerį. Aš žinau jos adresą. Aš žinau jos akių spalvą. Pas ją švelnios rankos.

* Toji minutė, kai mes neišmintingai pasielgiame, gali būti gražiausia mūsų gyvenime.

* Jei elgiesi taip, kaip nori, darai, kas tau patinka, spjauni į kitų nuomonę, tai dar nereiškia, kad esi kalė.

* Kai aš gimiau, velnias pasakė „šūdas, konkurencija“.

* Some people just need a high-five. In the face. With a chair. (nežinau kaip versti :> )

* Nebūna vyrų kurie iš moters nori tik sekso... Būna tik moterys, kurios be sekso neturi ką pasiūlyti..

* Jei mergina vaikšto be makiažo - tai reiškias, kad ji turi vaikiną, kuris ją tikrai myli.

* Jaučiuosi apvogta. Širdį nu*iso.

* Trapios ir lengvutės. Amžinai jaunos, jausmingos ir nenuspėjamos. Žvilgtelk į veidrodį - gundanti, pavojinga ir besisvaidanti žaibais. Moteris gali būti fėja, o supykusi virsti kipšiuku. Ji visada išliks žavi.

* Man vienodai, ką jūs apie mane galvojat. Mano mama sako, kad aš saulytė.

* Gero vyro taisyklė: pas žmoną spintoje turi būti tiek rūbų, kad nei vienas meilužis ten netilptų.

* Sunkus rytas ir ne todėl, kad tavęs nėra šalia, o todėl, kad vakar buvo linksma be tavęs.

* Mielos moterys. Jei norite turėti daugiau laisvalaikio ir linksmai praleisti savaitgalius, išmokykite savo vyrus žvejoti.

* Jeigu moteris parkrito - kvailys praeis pro šalį, džentelmenas - padės atsikelti, o tikras vyras - atsiguls šalia.

* Meskim monetą. Herbas - lieki su manimi, skaičius - mesim dar kartą.

* Eina Mikė Pūkuotukas su Knysliuku. Pūkuotukas nei iš šio nei iš to, kad voš Knysliukui.
- Pūkuotuk, už ką? - suklykia Knysliukas.
- Tai va, žinok, kiaule - gyvenimas pilnas netikėtumų.

Geros dienos ;}}
Atsakyti
Nebūtina daryti žygdarbių, visai pakanka mažų dalykėlių, atliktų su didele meile. /Motina Teresė?
Atsakyti