QUOTE(sweetgirl @ 2008 03 26, 16:51)
labai aciu .tai kiek supratau ir juodkalnijoj,kaip ir kroatijoj,nebus problemu ju nusispirkt? beje kodel tik 2 eurai?visi mini 25lt ir daugiau.tai db nezinau ka daryt,ar lietuvoj ieskot,ar ten pigiau bus?
Mano patirtis 2006 metų, gal dabar ir brangiau. Nors nustebino ir mane. Šiaip Juodkalnijoj žemesnis pragyvenimo lygis negu Kroatijoj, ir nakvynė, ir maistas pigiau, manau, taip ir bus dar bent kokį 10 metelių.
Aš prieš 6 metus važiuodama su vaikais į Kroatiją pirkau Lietuvoj, sporto prekių parduotuvėj, po 25 litus, vienintelius, kokius radau, va tokius:
Bet pamačiau, kad vietoj yra įvairesnių, ir ne brangiau.
QUOTE(Cobrytė @ 2008 03 26, 17:08)
Tie medžiaginiai yra specialūs maudymosi batukai, labai fainučiai ir visai nesunkūs. Bet manau ne itin ir svarbu, ar jie medžiaginiai, ar guminiai, svarbu yra ir ramu. bent jau vaikams.
Dėl kempingo suprantu, kad gal ir ne kažin ką sutaupytume, bet mums esmė, kad vaikui būtų kuo didesnė erdvė. Pagalvosim dar ar apsistoti pas žmones ar kempinge. Tik dar noriu paklausti, ar tvarkingi kempingai, su dušais, ar dušai tvarkingi? Nes, jei kempinguose ne itin smagu, tai tada gal net ir nesitemptumėme palapinių su savimi
.
Nenorėjau tų medžiaginių peikti
, nes nebandėm, man tik šiaip atrodo, kad bet kokia medžiaga sušlapus pasunkėja, paskui vaikui su šlapiais gali tekti šusti, jie tokie uždari. Nors mano mergina vieną dieną su inkariukais (konversais) maudės, ir nieko, bile smagu
Jeigu ne esmė dešimt ar dvidešimt eurų, tai tikrai patarčiau pas žmones. Yra tie dušai kempinguose, viskas yra, kas priklauso, bet miegot ant čiužinių palapinėj, kur viskas girdis, ar miegot normalioj lovoj name juk ne tas pats. Romantika vs patogumas. Pas žmones išsirenki pagal savo komforto poreikį, o su vaikais tai ypač svarbu. Na, ir juk ne daugiabučiuose apsistosit, daug namukų turi ir savo sodelį, su pievutėm ir t. t.
Ir vis dėlto... nors agituoju už apartamentus, palapinę imčiau. Dėl viso pikto, kaip atsargą. Mums pasitaikė į pajūrį nusileisti vėloką penktadienio vakarą, kai ne tik juodkalniečiai, bet ir Serbija suvažiuoja praleisti vasaros savaitgalio, be to, pačiam turizmo sezono įkaršty, Petrovace iškart nakvynės neradom, ieškotis aplink jau nebebuvo laiko. Tas kempingas mus tiesiog išgelbėjo. Bet paskui jau problemų nebuvo. Tą vietą už 20 eurų, apie kurią kalbėjau, radom dešimtą ar vienuoliktą vakaro, užsukę į miestelio piceriją ir pasiklausę. Tuoj mus nuvedė į terasą, kur kavą gėrė ir vakarinį laikraštį skaitė gerbiamas miestelio žmogus, senas profesorius iš Belgrado, kadais nusipirkęs triaukštį terasinį namą prie jūros. Jis mums vieną aukštą aukštą ir išnuomojo (mes keliavom aštuoniese, dviem šeimom). Prie Kotoro įlankos susiradom nuostabią nakvynę vien dėl to, kad pamatėm pakeliui važiuojant parduotuvę ir aš prisiminiau, kad reik nusipirkti šviežio batono
Kai jau išlipom, pamačiau, kaip gražu ten, ant pat kranto, ir aukštas kalnas iš dešinės linksta link mūsų lyg kviesdamas. Klausiam pardavėjo, kur galėtume apsistoti, jis mums pasako, kur ir kaip atrodo namas ir koks šeimininko vardas, mes einam ten, bet pataikom kitur, ne, čia Ivano (kirčiuot I sk.) nėra, bet štai du kambariai, virtuvė, tulikas ir dušas su Euroremontu, kaip pabrėžia miela šeimininkė
, stalas kieme pievoj, iki jūros net 20 metrų, vėlgi mažutė kavinukė (alus 1 euras) ten, pliaže, iš ten darėm reidus palei įlanką, vardas jojo
Orahovacas.
Papildyta:Sorry, bandau mažint fotkę, nieko neišeina. Pirmąkart formatas man nepasiduoda. O taip gražiai ligšiol su fotobukietu draugavau