Įkraunama...
Įkraunama...

Juodkalnija

tie zemelapiai ka man teko matyti LT parduotuvese arba internete fof free smile.gif arba google/maps tai tikrai dar nera tikslus ir kaip ir seniau rasiau patariu nusipirkti zemelapi artimiausioje degalineje ivaziavus i sali. Siaip pas juos zenklu su atstumais mazoka, o kadangi keliai vingiuoti tai tie atstumai labai apgaulingi smile.gif atrodo 100 km, o vaziuoji pusdieni, siaip salis maza atstumai nedideli ir nemanau kad bus problemu jeigu issiruosite vazinetis is pacio ryto smile.gif

jeigu kam labai reikia zemelapio, galiu savo paskolinti, nes nufotografavus gali gautis didelis failiukas ir siaip bus nepatogu naudotis.

868651487 Andrius

Atsakyti
Na nežinau aš tai Lietuvoje nusipirkau žemelapį jis yra lenkiškas(" Europa" atlas samochodowy) tikrai geras, ir atstumai visi nurodyti nuo mestelio iki miestelio. Su juo jau trečius metus keliaujame ir tikrai kilometrai atitinka.
Atsakyti
nu keista, as kuri nusipirkau, alle vokiskas ir galiojantis iki 2009m, tai atleisk Maryte... blink.gif , puse keliuku nera, ir nepazymeta kurie neasfaltuoti smile.gif tai cia gal man tik vienam taip nepasiseke, tai vat pagal ji vaziuodami ir pasiklidom, 5 km akmenim dardejom, islipinedami, max greitis 10km/h smile.gif tai po tokio pasivazinejimo pirmame mieste stojon pirktis normalaus
Atsakyti
paskaiciau komentarus cia ir iskilo klausimu del raftingo. g.gif negi tikrai rudeni upe issekus ir nera jokio ekstrymo? gal kas buvot tokiu laiku ar turit daugiau info kaip ten viskas?
Atsakyti
o man idomu... cia persiskaiciau, kad tie kas vaziuoja su viena naktim, nakvoja prie belgrado arba uz jo, bet juk tai gaunasi virs 2000 km, kazkaip per didelis varymas per negaliu atrodo... idomu kaip su moteliais aplink Budapesta?
Atsakyti
QUOTE(Dove @ 2007 09 11, 10:10)
o man idomu... cia persiskaiciau, kad tie kas vaziuoja su viena naktim, nakvoja prie belgrado arba uz jo, bet juk tai gaunasi virs 2000 km, kazkaip per didelis varymas per negaliu atrodo... idomu kaip su moteliais aplink Budapesta?

taigi iki pajūrio yra apie 2000 km., o iki Belgrado yra apie 1500 km ax.gif

dėl motelių aplink Budapeštą bandyk nete paieškot. autostrada važiuojant tai jų pastebėjau, nebent tada reiktų bandyt sukt į miestelius.

mes tikrai nevarėm "per negaliu", bet ir nevažiavom ant 90 ar 100 km/h visą laiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 11 rugsėjo 2007 - 18:01
nu nezinau, mes isvaziavome apie 5ryto, o salia Budapesto jau uzejus pirmoms sutemoms nusukome i miesteliuka ir jieskojomes nakvynes smile.gif nezinau kaip pas jus su vairuotojais, bet man jau buvo kosmosas blink.gif , o dar ten tokia normali austostrada prasidejo, vaziavom ant 160-180, tai jauciausi taip nesaugiai, kad net nesinori prisimint. Nors ir pakaitom vaziavom, aisku stojom gal 4-5 kartus, bet stebiuosi kaip kiti iki Belgrado datraukia g.gif
Atsakyti
Niu, nerealaus grožio šalis thumbup.gif , kaip norėčiau ax.gif , tik va bėda - man vyrą pavyksta ištempti tik ten, kur jis pažvejoti gali, kitaip praktiškai neįmanoma susitarti... Gal kas yra ten žvejojęs (konkrečiau domintų muselinė žvejyba)? Kokia tvarka užsieniečiams? Reikia pirkti licenzijas ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Dudutė @ 2007 12 19, 11:21)
Niu, nerealaus grožio šalis  thumbup.gif , kaip norėčiau  ax.gif , tik va bėda - man vyrą pavyksta ištempti tik ten, kur jis pažvejoti gali, kitaip praktiškai neįmanoma susitarti... Gal kas yra ten žvejojęs (konkrečiau domintų muselinė žvejyba)? Kokia tvarka užsieniečiams? Reikia pirkti licenzijas ar kaip?

labas,
bandyk pasiskaityti internete, shiaip istatimyshkai pas juos mokama zvejyba, nu gal nevisur, bet keliaujant kalnu upemis daznai teko matyti ispejimus kad draudziama svejoti, bet vanduo be proto skaidrus ir zydras buvo, nemaciau nei vienos zhuveles smile.gif Pacioje juroje zvejojau tik su akvalangu ir valu pririshtu prie pludurelio, idomu bet tik del idomumo, kibo akvariumines zuveles biggrin.gif vietinis sake kad reikia licenzijos bet kokiai megejishkai zvejybai.
kadangi ten upiu nemazai, tikrai rasi masala ir vyrui thumbup.gif

sekmes

Andrius
Atsakyti
bandyk pasiskaityti internete, shiaip istatimyshkai pas juos mokama zvejyba, nu gal nevisur, bet keliaujant kalnu upemis daznai teko matyti ispejimus kad draudziama svejoti, bet vanduo be proto skaidrus ir zydras buvo, nemaciau nei vienos zhuveles  Pacioje juroje zvejojau tik su akvalangu ir valu pririshtu prie pludurelio, idomu bet tik del idomumo, kibo akvariumines zuveles  vietinis sake kad reikia licenzijos bet kokiai megejishkai zvejybai.
kadangi ten upiu nemazai, tikrai rasi masala ir vyrui 

sekmes

Andrius

Ačiū, Andriau, buvau aptikus kažkokios info, berods apie 15 eur dienai reikia susimokėt ax.gif

Perskaičius visą šią temą, labiausiai mane nuliūdino tai, kad labai daug ten šiukšlių blink.gif - kažkaip mane labai erzina tokie vaizdai ir gadina nuotaiką verysad.gif O kaip paplūdimiai ten - irgi apšnerkšti? Kažkas anksčiau rašė, kad pietinėje dalyje yra prasčiau, o šiaurinėje švariau, ar ne?
Atsakyti
nu nezinau, papludimiuose ash labai nesitriniau, bet BAR'e tai maciau nerealiai pasleptus "klodus"siusksliu smelyje, brrr, o Ulcinj ar kaip ji ten smile.gif visai arti albanijos tai visai buvo shvaru, gal laikai keiciasi, cia rashinejo kad ten baisu, bet kai ash buvau, tai net pasakyciau labiausiai normalus papludimis kuri teko matyti tuose krashtuose, aisku pilna zmoniu, gultai, vejas, smelis pilkas...bet uztai mashina gali statyti visai shalia pushyneliuose, atsirado ir gelo vandens dushai smile.gif
nestresuok biggrin.gif ten shalis maza, nepatiks vienoj vietoj, nuvyksit i kita smile.gif nuo siuksliu ten nepabegsi, nebent i kalnus, kas manau ne ka blogiau uz ta suuuria jura mirksiukas.gif

Andrius
Skins.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skins.lt: 08 sausio 2008 - 02:24
viskas panos, kalbinsiu ir as savo vyreli, jau taip prisiskaiciau cia is jusu wub.gif
tik vat su auto nelabai norim, bent jau kol kas, gal zinot kokios avialinijos is kur ir i kur tiksliai juodkalnijoj skraido. tada butu galima issinuomot auto ten, ir aplankyt miestus. Ar neapsimoka sitaip. Gal kas susidure su situo? g.gif
Atsakyti