QUOTE(Subjektyvi @ 2011 01 28, 13:50)
O apie gamtovaizdžio "nerealumus" ir kt. - tai čia labai subjektyvus vertinimas, nes kas vienam "viskas ten nerealu", tik vienoje šalyje, kelia abejonių objektyviame vertinime, tiesiog daugiau emocijų ir asmeninių simpatijų dalykas.
Tai zinoma subjektyvus, siuo atveju, nes klausiau tai, kas konkreciai mane domina. kai renkuosi sali aplankymui, tai ziuriu tik tai ar ji man patinka ar ne. Neesu kategoriskai nusistaciusi nei pries viena sali, manau visur yra graziu dalyku, todel kai kazkas sudomina, tai ir klausiu
QUOTE(AŠA @ 2011 01 28, 17:18)
kas mane sužavėjo Juodkalnijoje, tai būtent kalnai, antras pagal dydį pasaulyje kanjonas (Taros), puikios
trekingo galimybės (kas tingi, gali pasinaudoti
trekingu su mašina
Kiekvienas pagal savo poreikius renkasi šalis, man kelionėse reikia gamtos, kalnų ir... laisvės
Norvegijoje ir Juodkalnijoje aš radau viską, ko ieškojau
kartu su visiška laisve ir natūralumu, nes man patinka būti žmonių/civilizacijos dar nesugadintose/nepaliestose gamtos vietose
O as vis nesugebedavau aprasyti to ka jauciau budama ten
tau puikiai pavyko mano savijauta perteikti
Norvegijoje nebuvau, kol kas ir nera planuose jos, gamta grazi, bet man reikia dar ir griuvesiu, istorijos daugiau. Butinai butinai kalnu ir juros
O ispuoseletu kurortu gali ir nebuti, tam yra tinginiu poilsis Turkijoje, pigu, gausu edesio, pagulineji kaip parsiukas ir vel su ilgesiu prisimeni keliones automobiliu
o kroatija mane ir domina tik ta kur toliau nuo pajurio. O BH gal labiau panasi i JUodkalnija?
turiu omenyje ne pajuri. Pritruko mums laiko ten prasisukti.
Susidariau ispudi, kad daugumai Kroatija, tai pajurio zona ir Plitvicos. Reikia kada daugiau panarsyti informacijos, vistik gana netoli esanti salis, gal turi kazka daugiau. bet jei tik vaziuoti nuo kurorto iki kurorto, arba vykti pasideginti ir pasimaudyti, tada jau pigiau turkijoje prasisukti
O man i JUodkalnija labai Korsika susirode panasi, kol kas ji favorite, jei derinti pazintine ir poilsine. Dar nebuvau, bet filmai, nuotraukos, suzavejo nerealiai