Įkraunama...
Įkraunama...

Juodkalnija

Poilsis ir mes - nelabai man programa.
Grūda- tai, kad to Juodkalnijos praktiškai nėra, nors Šegedas Vengrijoj, tai labai mielas miesteliukas ir Kroatijos labai gražias vietas aplanko.
Kelioniu akademija kaip ir Poilsis ir mes.
Man bent geriausias variantas Guliverio kelionių, nes paprastai mūsų visos kelionės pažintinės biggrin.gif
O aš pati važiavau autobusu, bet kelionę organizavo kaimynas- didelis kelionių entuziastas, tad ir žmonių susirinko visas 50, nes Juodkalnija tada dar buvo lietuvių neatrasta žemė.
Pasakojimas yra čia
http://www.mytrips.l...-Juodkalnija/29
Atsakyti
As tai isviso siulyciau varyt i Juodkalnija savo chodu,t.y.,patiems susidaryt marsruta,vietas kurias norite aplankyti,tai ir bunat kiek norit ten kur norit ir kiek tik norit...
Ka mes ir dareme,vbaziavome dviem savaitem su savo masina su vaikais...ir kelione buvo ispudinga... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi už tai, kad su savo mašiniuku, bet gal žmonės negali su juo važiuot ar neturi arba bijo vieni.
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2011 01 22, 16:05)
Aš irgi už tai, kad su savo mašiniuku, bet gal žmonės negali su juo važiuot ar neturi arba bijo vieni.

siaip aptarnavimas ir svara kroatijoje geresnis jau du kartus buvau is eiles ismaisiau visa juodkalnija na o gamta ypac kanjonai tai nerealus
Atsakyti
mielai važiuotumėm savarankiškai, tik mūsų mašina netinkama tokioms kelionėms. Apskritai niekad nesu keliavusi su agentūra ir dar autobusu, visada pati organizuoju keliones ir tik lėktuvu. Bet šį kartą "taupymo režimas" bus 4u.gif
Atsakyti
Mes ir pradedam mąstyti apie šią šalį vasaros kelionei smile.gif Kroatijoj buvom, patiko nerealiai, tad norim kažko panašaus ax.gif bet vis skaitom ir kažko neramu dėl savo tokių norų, ar neteks nusivilti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gėlėta: 23 sausio 2011 - 19:39
QUOTE(Gėlėta @ 2011 01 23, 20:39)
Mes ir pradedam mąstyti apie šią šalį vasaros kelionei  smile.gif Kroatijoj buvom, patiko nerealiai, tad norim kažko panašaus  ax.gif bet vis skaitom ir kažko neramu dėl savo tokių norų, ar neteks nusivilti  g.gif

Patikėkit, tikrai nenusivilsit lotuliukas.gif Mes aplankėm ir Kroatiją, ir Juodkalniją - jau kelis metus kamuoja noras ten sugrįžt thumbup.gif Juodkalnija tikrai nuostabi šalis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Juodkalnijoj servisas tikrai ne toks kaip Kroatijoje, bet argi tai yra pats svarbiausias dalykas? biggrin.gif
Atsakyti
šiemet gegužės 28d. 10d. su savo auto ir mes išvažiuojam į juodkalnija.... thumbup.gif laukiu nesulaukiu, nes bus pirmi metai kaip be vaikų ax.gif ....pernai rugpjūtį vykom į turkiją su 7,5 mėn. kūdikiu ir 10 metų vaiku.....neapasakyčiau , kad pailsėjau verysad.gif , o prieš tai su didžiuoju išmaišėm aplinkines šalis slovakija, čekija, lenkija, slovėnija, austrija.....pradėjom kai jam buvo 6 metai... Manau ir mes nusipelnėm atsipūsti mirksiukas.gif , todėl su draugų šeimyna pasirinkom juodkalnija ir kelsim bures..laisvė tėvams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vygra @ 2011 01 25, 15:25)
šiemet gegužės 28d. 10d. su savo auto ir mes išvažiuojam į juodkalnija.... thumbup.gif laukiu nesulaukiu, nes bus pirmi metai kaip be vaikų ax.gif ....pernai rugpjūtį vykom į turkiją su 7,5 mėn. kūdikiu ir 10 metų vaiku.....neapasakyčiau , kad pailsėjau verysad.gif , o prieš tai su didžiuoju išmaišėm aplinkines šalis slovakija, čekija, lenkija, slovėnija, austrija.....pradėjom kai jam buvo 6 metai... Manau ir mes nusipelnėm atsipūsti  mirksiukas.gif , todėl su draugų šeimyna pasirinkom juodkalnija ir kelsim bures..laisvė tėvams 4u.gif

Neatimkit iš vyresniojo vaiko galimybės pasimaudyt smaragdinėj Adrijoj doh.gif Nemanau, kad tokio amžiaus vaikas galėtų kelionėj vargint suaugusius lotuliukas.gif Bent jau mūsiškis, kai tik sustodavom kur nors prie jūros, tuoj čiupdavo savo nardymo įrangą ir tiek jį tematydavom - galėdavo valandų valandas tyrinėt povandeninį pasaulį thumbup.gif Gerai pagalvokit kad netektų vėliau gailėtis g.gif Bent jau man tai širdis plyštų būnant šitoj nuostabioj šaly ir žinant kad vaikui nesuteikiau galimybės viso to supančio grožio pamatyt cry.gif
Atsakyti
Mes pernai su savaisiais - 3,10 m ir 9 m - vaikais važiavom savo auto į Kroatiją smile.gif dvi dienas pirmyn ir dvi atgal vien mašinoj, tai jie kelionę atsimena kaip gan sunkią, bet maudynės doh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ax.gif man būtų gaila palikti juos namie ir atimti iš jų tą malonumą pasiturkšti toj jūroj, nors patys gyvenam keli km nuo mūsų jūros

Subjektyvi, perskaitėm su vyru visus tavo rašymus apie Juodkalniją ir baisu, visur akcentuoji saugumą g.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gėlėta: 25 sausio 2011 - 19:34
QUOTE(Gėlėta @ 2011 01 25, 20:30)
Mes pernai su savaisiais - 3,10 m ir 9 m - vaikais važiavom savo auto į Kroatiją  smile.gif  dvi dienas pirmyn ir dvi atgal vien mašinoj, tai jie kelionę atsimena kaip gan sunkią, bet maudynės  doh.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ax.gif man būtų gaila palikti juos namie ir atimti iš jų tą malonumą pasiturkšti toj jūroj, nors patys gyvenam keli km nuo mūsų jūros

Kad tas važiavimas pirmyn-atgal nebūtų toks nuobodus ir sunkus doh.gif Nors ir nedidelę atrakciją vaikams nuvažiuojant įtraukit į kelionės maršrutą thumbup.gif Jau Lenkijoj galima rasti vaikams smagių pramogų - pvz. užsukt į dinozaurų parką porai valandų -laiko nedaug prarastumėt, bet vaikams energijos tikrai pakrautumėt lotuliukas.gif
O jūros, man jos tiesiog nesulyginamos wub.gif wub.gif wub.gif

Nežinau kaip kitiems, bent jau mums Juodkalnija pasirodė tikrai saugi šalis thumbup.gif
Atsakyti