QUOTE(skins.lt @ 2009 07 21, 01:56)
1. nes tais keliais atgal gryzti NESINOREJO vieni serpantinai, siauruciai, kai kur be aptvaru brrr kaip smagu
2. apie ta bekelia kur buvom nugrybave....cia visi raso kad ju zemelapiai pirkti lietuvoje geri, tai siulau tada pabanddyti nusukti nuo raudono ar geltono kelio i tuos baltus arba pilkus keliukus....tada ir pasitikrinsit savo zemelapiu tiksluma
3. viena galiu pasakyti, kad jeigu vaziuosit tai tikrai davaziuosit, bet zemelapio pagalba, o is Zabljako iki pajurio mes leidomes gal visa diena....kelione reikalaujanti laiko, jeigu raso kad atstumas 100 km, tai ji vaziuoti teks apie 3-4 val.
2. apie ta bekelia kur buvom nugrybave....cia visi raso kad ju zemelapiai pirkti lietuvoje geri, tai siulau tada pabanddyti nusukti nuo raudono ar geltono kelio i tuos baltus arba pilkus keliukus....tada ir pasitikrinsit savo zemelapiu tiksluma
3. viena galiu pasakyti, kad jeigu vaziuosit tai tikrai davaziuosit, bet zemelapio pagalba, o is Zabljako iki pajurio mes leidomes gal visa diena....kelione reikalaujanti laiko, jeigu raso kad atstumas 100 km, tai ji vaziuoti teks apie 3-4 val.
Na gal kazkam ir taip buna bet:
1.Keliukai tikrai linksmi, bet tokiu aprasymu, kaip sis prisiskaiciusi tikejausi tikrai daug prastesniu ir baisesniu keliu. Tikrai nesakau, kad keliukai is lengvuju, bet ir be proto baisiais ju nepavadinciau. prakaitavom tik vienoje vietoje, kai kelias be atitvaro, mes skardzio puseje ir niekaip su sunkvezimiuku prasilenkti negalime. tada tai jau paprakaitavome, bet uztat paskui kiek emociju ir prisiminimu man patiko, o dar turint omenyje, kad as be proto bijau aukscio ir tai nealpau ir vaziuociau vel tuo keliu, vaizdai verti to vargo. Man cia per daug perdeti tokie aprasymai.
2. taip, musu zemelapis geras pasitaike. taip, pirkome Lietuvoje. Prie zemelapiu as nuo mazens buvau pratinama ir mokinama jais naudotis, todel problemu nekyla. Renkuosi labai atidziai, issirinkau pakankamai smulku. paciu prasciausiu keliu niekada nepasirenku, jie ir lietuvoje neasfaltuoti, o kalnuose tikrai nerizikuociau. niekada lietuvoje taip kelio netrumpinu, nes zvyrkeliu tikrai nepavaziuosi greitai, tai juolab tokioje salyje, kaip juodkalnija to nedaryciau. vyras siandien gal atves zemelapi, tai dirstelesiu, kokiu mes vaziavome.
3. nuo Petrovac pajudejome apie 13,30, Zabljake buvome apie 6 val (su sustojimu pasitikslinti kelio, pasifotografavimais, sustojimu pagerti kavos, paskui pasimete musu bendrakeleiviai, nes buvo atsilike, tai ju laukeme gal 20 min), ten pavakarieniavome ir 20 val kirtome siena. na tai nepasakyciau, kad taip jau ir visa diena. vaziuojant per Bijelo Polje vaziavome ilgiau, ten kelias geresnis, bet labai eismas buvo intensyvus. Nors siaip irgi grazus vaizdai, lankytini objektai pakeliui ir kelias tikrai geras.
Bet kokiu atveju dienos nei vienu keliu, nei kitu nereikia, gal tik ta prasme, kad ryte pajudejes pajuryje buni pavakare, tiksliau po pietu, tai kol randi nakvyne, kol isikuri, tai tos dienos tarsi jau ir nera. jei nuo sienos niekur nestoji, tada atvyksti greiciau. Na, o jei jau vaziuoji visa diena, tai garbes zodis, nesuprantu, kur ir kokias keliais reikia grybauti arba tikrai turejote prasta zemelapi.
QUOTE(Snape Lape @ 2009 07 21, 13:18)
aciu merginos
bet nieko nebus....mano vyras - stabdis
o as jau prisisvajojau
visada taip....nu visada. gal kai mazyle paaugs pati susikrausiu shmutkes ir isvaziuosiu viena atostogaut
bet nieko nebus....mano vyras - stabdis
o as jau prisisvajojau
visada taip....nu visada. gal kai mazyle paaugs pati susikrausiu shmutkes ir isvaziuosiu viena atostogaut
gaila, zinoma, bet pakeliausi dar, nepergyvenk man taip nera, pas mus kad tik keliauti , bet tikrai ne tu viena susiduri su tokia vyro reakcija siaip man atrodo, kad jie bijo, kad tiesiog nesugebes suorganizuoti keliones, todel ir patampa "stabdziais" .