Dianux, ačiū už pakvietimą kas žino, gal kada ir vel teks jūsų žemėse atsirasti
Į Ostrog vienuolyną tai tikrai liuksiškas važiavimas tai tapo vienu didžiusiu kelionės įspūdžiu. Manasis, kaip aukščio nelabai mėgėjas, tai bevelijo mašinos veidrodėlį aukoti ir prilipus prie kalno, kad kuo toliau nuo krašto važiuoti o aš bemaž neprieštaravau Džiaugėmės, kad ne sezonas ir mašinų iš priešais beveik nebuvo
Dianux, iškart atsiprašau už tamsuoliškumą savo, bet toje šalyje gyvendama, gal gali pakomentuoti vieną dalyką? Mes nakvojome Novi Pazar, tai vakare ir anksti ryte tooookį trumpalaikį koncertą girdejom.... Ten turbūt po miestą kolonėlės išvedžiotos... net viešbučio sienos drebėjo Čia, tikriausiai, jie taip meldžiasi?
QUOTE(Gritė @ 2007 03 26, 09:21)
Dianux, ačiū už pakvietimą kas žino, gal kada ir vel teks jūsų žemėse atsirasti
Į Ostrog vienuolyną tai tikrai liuksiškas važiavimas tai tapo vienu didžiusiu kelionės įspūdžiu. Manasis, kaip aukščio nelabai mėgėjas, tai bevelijo mašinos veidrodėlį aukoti ir prilipus prie kalno, kad kuo toliau nuo krašto važiuoti o aš bemaž neprieštaravau Džiaugėmės, kad ne sezonas ir mašinų iš priešais beveik nebuvo
Dianux, iškart atsiprašau už tamsuoliškumą savo, bet toje šalyje gyvendama, gal gali pakomentuoti vieną dalyką? Mes nakvojome Novi Pazar, tai vakare ir anksti ryte tooookį trumpalaikį koncertą girdejom.... Ten turbūt po miestą kolonėlės išvedžiotos... net viešbučio sienos drebėjo Čia, tikriausiai, jie taip meldžiasi?
Tai jums pasiseke ,kad masinu daug nebuvo nes ,kai mes vaziavom ,tai teko prasilenkt su 4 autobusais ir virs 10 lengvu masinu
Nu zinok ir as "tamsuole" buvau iki siandien tuo klausimu del "koncertu" skaiciau skaiciau ir niekaip nesupratau apie ka tu cia ,nes as tokiu koncertu nesu girdejus kol vyro nepaklausiau .... tai jis man paaiskino ,kad del to kad Novi Pazar yra prie sienos su Kosovu tai ten dauguma musulmonu gyvena ir rytais vakarais meldziasi Mečetėje ,kuri tikriausiai buvo netoli jusu viesbucio ... tos Mečetės turi tokius aukstus bokstus kurie yra atviri ir kai jie ten pradeda melstis visas garsas sklinda i visus sonus sake jis tokiu "koncertu" Sarajeve atsiklause
QUOTE(Irėja @ 2006 08 30, 12:53)
keliavau... į Juodkalniją.....ir gerų atsiliepimų tikrai neturiu....sugadintos atostogos...
p.s. jeigu įdomu plačiau, skaityti čia:
pasakojimas
bet čia ne geri atsiliepimai, be reikalo įdėjau nuorodą
p.s. jeigu įdomu plačiau, skaityti čia:
pasakojimas
bet čia ne geri atsiliepimai, be reikalo įdėjau nuorodą
tai jie vis dar veza?! ta prakeikta Zelesa? mes su jais vaziavom 2003 - viskas analogiska mes buvom antra ten patekusi grupe - ta vasara buvo didziulis skandalas del tokiu ju kelioniu, skundai visur, bet kaip matau jei kas lipa i autobusa, tai ir veza. o paskui tavo bedos... pamirskit apie bet kokia sazine ir savo teises.
o tas Leonidas
i juodkalnija rekomenduoju vaziuoti birzelio menesi - ir oras puikus, ir zmoniu dar ne taip daug, ir kainos geros. mes pernai apartamentus prabangiausioje pakrantes vietoje, 30 metru nuo pliazo, su terasa ir vaizdu i jura nuomavome tik uz 20 e/diena/2vietis kambarys su kondicionieriumi.
tarp kitko - mums pavyko nuvaziuoti su viena nakvyne Belgrade. isvaziavome 4 ryto, o adrijos juroje maudemes kitos dienos 18 val. issinuomavome pati pirma apartamenta, i kuri uzsukom.
atgal grizinejom per Kroatija - mano subjektyvia nuomone Juodkalnija tikrai ispudingesne vieta atostogoms.
tarp kitko - mums pavyko nuvaziuoti su viena nakvyne Belgrade. isvaziavome 4 ryto, o adrijos juroje maudemes kitos dienos 18 val. issinuomavome pati pirma apartamenta, i kuri uzsukom.
atgal grizinejom per Kroatija - mano subjektyvia nuomone Juodkalnija tikrai ispudingesne vieta atostogoms.
Na va, viskas, prisiskaiciau, prisiminiau pirma kelione ten ir vsio - nusprendem ten lekti kokiom 2 savaitem liepos pabaigoje. Internete aisku radau kruuuuva informacijos ir kruuuuva adresu del "privat accommodation", jau prisirasinejau iki soties. Sakykim kainos kambario prasideda nuo 15 euru 'for person". Tik reikia atkreipti demesi, kad gali buti bendras dusas ar tulikas visam aukstui, retai yra virtuvele. Apartamentai nuo 30 euru, kuriuose jau yra jusu vienu dusas, mini virtuvele ir t.t. (na cia pagal poreikius gi) Svarbu pasiklausti, ar turi savo automobiliu aikstele ar ne. Jei neturi, tada reikia moketi uz diena kazkur nuo 2 euru. Kambariai ir apartamentai pigiausia Ulcinj. Tik mus kazkaip labiau aukstyn traukia link Baro ir Budvos. Brangiausia Kotore ir jo apylinkese.
Tai dabar galvoju: ka daryti, ar uzsisakyti ir tada vaziuoti ar bandyti nuvaziavus ieskoti kur apsigyventi? Ar rasime vietu tokiu metu - vidurys sezono? patarkit ten buvusios savarankiskai. (i Kroatija varem jau viska uzbukine, tai kazkaip ramiau buvo, nors tokia avantiura manes negasdina, tik kad nelikti be vietos paskui arba kas kelias dienas kraustytis ).
P.S. naktim jau plaukioju Adrijoje.... vat taip vat baisiai jau norisi....
Tai dabar galvoju: ka daryti, ar uzsisakyti ir tada vaziuoti ar bandyti nuvaziavus ieskoti kur apsigyventi? Ar rasime vietu tokiu metu - vidurys sezono? patarkit ten buvusios savarankiskai. (i Kroatija varem jau viska uzbukine, tai kazkaip ramiau buvo, nors tokia avantiura manes negasdina, tik kad nelikti be vietos paskui arba kas kelias dienas kraustytis ).
P.S. naktim jau plaukioju Adrijoje.... vat taip vat baisiai jau norisi....
Habibi ,mes jau ne pirma karta sia vasara per pati sezona vaziuosim i Juodkalnija ,niekad is anksto neuzsisakinejam . tikrai nera jokiu problemu susirasti apartamentus ar kambari o ir pigiau nei uzsisakinejant per interneta visi musu pazystami taip daro ,nuvaziuoja ir tik tada iesko ... galima rasti privacius apartamentus :2 miegamieji ,virtuve ir dusas uz 40 euru .... taip kad iseina tik 10 euru uz zmogu
Matai, apie visus didesnius miestelius yra taip vadinami priemiesciai - mazesni miesteliai, nuo kuriu iki miesto centro keli km. mikriukai kursuoja beveik kas 15 min. 1-2 eurai kaina man lyg taip rase. Tik renkiesi kurio miesto arciau noretum. tai vakara ramiai gali praleisti savo "kaimukyje" kuris irgi turi visus privalomus atitikmenis vakariniam gyvenimui, tik zmoniu ir triuksmo maziau. o jei kiltu noras pasiausti - vaziuoji i miesta, kad ir su mikriuku, o net ir su autiku vietiniu, o paskui atgal ir su taxi gali gryzti. Mes taip darem. net iki skadaro su traukiniu savarankiskai riedejom - nereali atrakcija . tik reikia zinoti kur lipti lauk - o geriausia tai vietini pasigauti ir prie kiekvienos stoteles saukti skadar! tas paziuri nea, papurto galva....ir kiekvienoj taip kol palinkses kad aga Skadar Skadar . nu cia savotiskai taip biski...bet smagu va yra ka prisiminti.
Inko, su mašina važiuojat?
radau labai neblogą rusišką tinklapį apie Juodkalniją. gal kam pravers.
http://www.crnagora....hp?showtopic=66
radau labai neblogą rusišką tinklapį apie Juodkalniją. gal kam pravers.
http://www.crnagora....hp?showtopic=66
Kas jau važiuoja su savo mašina, tai tikrai nerekomenduoju nakvynės iš anksto užsisakyti. Jei vienam miestuky nieko tinkamo nerasit, pavažiuosit į kitą. Ir šiaip nerekomenduoju visą laiką vienoj vietoj gyvent. Atstumai ten pakrantėj nedideli, tiesa, atostogautojų piko metu būna dideli kamščiai pakrantės kely. Nors ten stovi kelių policininkai ir reguliuoja srautus, man tas labai patiko. Pirmą kartą mačiau, kad kelių policija dirba vairuotojams, o ne atvirkščiai
Ir pritariu, kad geriausia apsistoti mažuose miesteliuose, o ne pagrindiniuose kurortuose. Ir dėl kainos, ir dėl to, kad rasit ten prie pat kranto su gražiu vaizdu, be to, kurortų paplūdimiai būna prisikimšę žmonių ir norėdami rasti nuošalesnę patogią vietą maudytis vis tiek turėsit pavažiuot.
Geriausia aplankykit visus pakrantės miestelius, nuo piečiausio albaniškojo Ulčinio (o dar į pietus nuo jo yra smėlio paplūdimiai, vieninteliai Juodkalnijoj, tiesa, tas smėlis tamsus) iki Kotoro įlankos miestelių. Gražiausi miesteliai man ir buvo prie įlankos pats Kotoras, tiksliau, jo senamiestis, ir Perastas. Iš Perasto būtinai nuplaukit į salelę, na, pamatysit, kai nuvažiuosit, apie ką šneku Didesniuose miesteliuose galima pirmiausia užvažiuot į turizmo informaciją, ten pasakys, ką verčiausia pamatyt, kaip privažiuot ir pan.
Beje, aš buvau rugpjūčio mėnesį, per patį piką, mūsų 4 asmenų šeima už naktį mokėjo nuo 20 eurų Stari Ulčiny iki 40 eurų prie Perasto. Durmitoro nacionaliniam parke, Žabliake, aštuoniese (su kita šeima) išsinuomojom dviaukštį 8 miegamųjų su virtuve ir svetaine-valgomuoju namą už 70 eurų. O vieną naktį nakvojom kempinge, atrodo, mokėjom 14 eurų, žodžiu, neapsimoka, ne kaži ką sutaupai, nebent dėl įvairovės
O tuose mažuose miesteliuose, jei nerasit užrašų SOBE, tiesiog parduotuvėlėj ar kavinukėj klauskit nakvynės ir jums viską parodys, nupasakos, dargi palydės Nors šiaip ten žmonės neįkyrūs, nelenda prie turistų, normaliai paslaugūs ir draugiški.
Ir pritariu, kad geriausia apsistoti mažuose miesteliuose, o ne pagrindiniuose kurortuose. Ir dėl kainos, ir dėl to, kad rasit ten prie pat kranto su gražiu vaizdu, be to, kurortų paplūdimiai būna prisikimšę žmonių ir norėdami rasti nuošalesnę patogią vietą maudytis vis tiek turėsit pavažiuot.
Geriausia aplankykit visus pakrantės miestelius, nuo piečiausio albaniškojo Ulčinio (o dar į pietus nuo jo yra smėlio paplūdimiai, vieninteliai Juodkalnijoj, tiesa, tas smėlis tamsus) iki Kotoro įlankos miestelių. Gražiausi miesteliai man ir buvo prie įlankos pats Kotoras, tiksliau, jo senamiestis, ir Perastas. Iš Perasto būtinai nuplaukit į salelę, na, pamatysit, kai nuvažiuosit, apie ką šneku Didesniuose miesteliuose galima pirmiausia užvažiuot į turizmo informaciją, ten pasakys, ką verčiausia pamatyt, kaip privažiuot ir pan.
Beje, aš buvau rugpjūčio mėnesį, per patį piką, mūsų 4 asmenų šeima už naktį mokėjo nuo 20 eurų Stari Ulčiny iki 40 eurų prie Perasto. Durmitoro nacionaliniam parke, Žabliake, aštuoniese (su kita šeima) išsinuomojom dviaukštį 8 miegamųjų su virtuve ir svetaine-valgomuoju namą už 70 eurų. O vieną naktį nakvojom kempinge, atrodo, mokėjom 14 eurų, žodžiu, neapsimoka, ne kaži ką sutaupai, nebent dėl įvairovės
O tuose mažuose miesteliuose, jei nerasit užrašų SOBE, tiesiog parduotuvėlėj ar kavinukėj klauskit nakvynės ir jums viską parodys, nupasakos, dargi palydės Nors šiaip ten žmonės neįkyrūs, nelenda prie turistų, normaliai paslaugūs ir draugiški.
nu ka, sulaukiau visai neblogo pasiulymo ir "uzbookinau" kambari su TV, klima, virtuve, dusu, vaizdas i jura, nuo juros laiptais 50 m. Sutomoreje. 25 EU uz kambari. visai neblogai pasirode, turiu ir foto. viskas tinka. sava aikstele auto. kadangi dviese varom o reikalavimai nemazi gyvenamajam bustui tai pagalvojom dzin, uzsakom ir rami galva. jei ka, pevaziuosim po keliu dienu kitur bus gerai i galutini taska po keliones tiesiai, nesiblaskant.
Hallo!
Thank You for Your interest in spending holidays here.
Please find enclosed some photos of our apartments.
We have:
- Two single room, double bed apartments without additional beds.
- One two room, four bed apartment with additional one or two beds (upon request).
- One two room, four bed apartment without additional beds (smaller rooms).
Each apartment has own entrance, own kitchen with all accessories, Air conditioner, TV set and own bathroom.
Two room Apartments (upper level) has one very large terrace with sea view.
Single room Apartments (lover level) has one terrace with sea view and price for this apartment is 25 EUR per day with included residence tax.
Distance to sea is 40m (using stairs) and 60m to beach. We have a place for car parking.
As We started accepting reservations for this Year, please make decision soon.
Best regards,
Gojko Lekic
Sutomore
va koks aprasymas butu, o nuotrauku man neduoda prisegti
http://www.turizamcg...p?id=MTS-189-PS
cia gali jas paziureti, ir aplamai tame puslapyje galybe info kur gyventi.
busim iki 8 rugpjucio
Hallo!
Thank You for Your interest in spending holidays here.
Please find enclosed some photos of our apartments.
We have:
- Two single room, double bed apartments without additional beds.
- One two room, four bed apartment with additional one or two beds (upon request).
- One two room, four bed apartment without additional beds (smaller rooms).
Each apartment has own entrance, own kitchen with all accessories, Air conditioner, TV set and own bathroom.
Two room Apartments (upper level) has one very large terrace with sea view.
Single room Apartments (lover level) has one terrace with sea view and price for this apartment is 25 EUR per day with included residence tax.
Distance to sea is 40m (using stairs) and 60m to beach. We have a place for car parking.
As We started accepting reservations for this Year, please make decision soon.
Best regards,
Gojko Lekic
Sutomore
va koks aprasymas butu, o nuotrauku man neduoda prisegti
http://www.turizamcg...p?id=MTS-189-PS
cia gali jas paziureti, ir aplamai tame puslapyje galybe info kur gyventi.
busim iki 8 rugpjucio