Įkraunama...
Įkraunama...

Juodkalnija

Mes vaziavom per bosnija tikrai thumbup.gif marsrutas , aisku ne autostrada , bet gamtos grozis mane labai suzavejo ir yra ten i ka pziureti.
Atsakyti
I JUodkalnija vaziuojant griekas butu nepaziurejus ir Serbijos, juolab, kad ten yra labai graziu ir idomiu vietu
Atsakyti
Mes planuojame važiuoti su savo auto 4 žmonių ekipažas. Planuojame išvykti rugpjūčio 15, grįžti rugsėjo 5 d. dėliojamės maršrutą, norime kelias dienas praleisti kalnuose, apžiūrėti parkus pabūti prie jūros. tai va pradžiai planai tokie. tik niekaip neapsisprendžiam pro kur važiuoti ar per Bosniją ar per Serbiją ar išvis per Kroatiją.
Atsakyti
Mes pirma karta vaziavome pro Serbija , o grizome pro Kroatija, Kroatijoje praleidom dar 4 dienas . Taigi pradziai patarciau vaziuoti pro serbija , nes pro Bosnija ekstrimo daugiau.
Papildyta:
Mes pirma karta vaziavome pro Serbija , o grizome pro Kroatija, Kroatijoje praleidom dar 4 dienas . Taigi pradziai patarciau vaziuoti pro serbija , nes pro Bosnija ekstrimo daugiau.
Atsakyti
Man kyla klausimas, ar saugu važiuoti per Bosniją bei Serbiją?
Atsakyti
QUOTE(nicollete @ 2009 04 28, 12:37)
Man kyla klausimas, ar saugu važiuoti per Bosniją bei Serbiją?

Vaziavome per serbija. labai malonus, paslaugus, neikyrus zmones. vaziuoti tikrai saugu. mes ir kempinge serbijoje nakvojome. tai jis toks neuzdaras, atvaziuoja vietinio jaunimo daug, nes salia tokia poilsio zona su baseinais, rankinio aikstele, baras, tai jokiu nesusipratimu, triuksmu ir pan. kazkaip tik dabar pagalvojau, kad lietuvoje tokioj situacijoj buciau labai nerimavusi, ten kazkaip minciu net tokiu nekilo. kai masinai pradurem rata, tai serbai labai padejo, patys rato sutaisyti negalejo, ten diagnostikos centras buvo, o buvo puse devyniu vakaro, niekas nedirbo. jie susiskambino, iskviete meistra, laike masina pakele. pries tai uzdejo atsargini, paskui nutare, kad reikia ratus vietom sukeisti (nes pradzioj galvojom su atsarginiu varyti), kai sutvarke padanga, tai vel sukaitaliojo ratus, bet nors ir padejom pinigus ant stalo, bet atnese atgal ir atsisake imti. sumokejom tik uz padangos remonta meistrui desimt euru berods.pasakoju, kad parodyciau, kad zmones ten ne plesikai, paslaugus ir malonus. bet i sikna tikrai nelis, kas bent jau man labai patinka.
manau ir bosnijoje tas pats. labai noreciau per ten pravaziuoti. bent jau minties apie nesauguma man nera. manau panasiai, kaip lietuvoje.

Atsakyti
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2007 08 21, 20:58)
Nu va...kazka praleidau budama Juodkalnijoj  blink.gif Juodkalnijoj miegojom 2 naktis Przno kempinge. Tai apart visu mokesciu 19 euru...priskaiciavo kazkoki txa ant virsaus 1 eura..tai gal cia ir buvo tas kazkoks mokestis? g.gif

O kur yra Przno kempingas (atlase nerandu)
Atsakyti
QUOTE(agrastiskaaronija @ 2009 05 12, 21:43)
Dainux gal gali rekomenduoti, ka pakeliui , t.y. vaziuojant i Juodkalnija, apziureti Serbijoje. Nesinori tik pralekti sali , kurioje busi pirma karta.

Serbijoje daug nuostabaus grozio vienuolynu. Belgrada siulyciau aplankyti -tikrai yra ka paziureti: Kalemegdan tvirtove ( ypac vakarejant ), smagu po pesciuju gatve pasivaikscioti, pasedeti kavinukese - savotiskai mielas miestas (bent jau man). Labai graziai tvarkosi Miestas Novij Sad , netoli nuo centro puikus vaizdas i upe.
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2009 05 14, 09:00)
Serbijoje daug nuostabaus grozio vienuolynu. Belgrada siulyciau aplankyti -tikrai yra ka paziureti: Kalemegdan tvirtove ( ypac vakarejant ), smagu po pesciuju gatve pasivaikscioti, pasedeti kavinukese - savotiskai mielas miestas (bent jau man). Labai graziai tvarkosi Miestas Novij Sad , netoli nuo centro puikus vaizdas i upe.

o man Novij Sad nepatiko. tikiu, kad visur buna graziu vietu, bet bendras vaizdas nesuzavejo, eilinis miestas ir tiek. mes jame pasiklydome, tai skersai isilgai pravaziavome biggrin.gif nors siaip as is tu, kurie dziaugiasi viskuo, ka pamato. Belgrada irgi tik pravaziuojant nakti mateme, bet tas jau sudomino labai, tikrai verta ten sustoti.
Atsakyti
na mums Novy sad irgi ne koki ispudi paliko, aisku mes centre nebuvome, pasiklydome kazkur pakrasty miesto ir dar i kamsti papuoleme: nesvaru, cigonu trobos apluze pakeliui, pagrindine apranga treningiukai lotuliukas.gif , na bet mamau visur yra blogosios ir gerosios puses
Atsakyti
Siuo marsrutu 2052km Lietuva.Lenkija.Slovakija.Vengrija.Serbija.Juodkalnija ir raso 32val keliones... nes greitkeliais tik 211km kelio. kalnuose ribojamas iki 40km/h greitis. Grazus marsrutas tik va letas g.gif
Papildyta:
g.gif
Papildyta:
g.gif
Papildyta:
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bambucio: 14 gegužės 2009 - 11:31
Maniškiai neseniai važiavo, mane paliko Zadare ir pajūriu mynė į Bar. Tai navigacija juos kad nuvedė į tokią bekelę doh.gif vos išsikapstė biggrin.gif
user posted image
nors pernai mes važiavom pajūriu ir kėlėmės keltu. Šiemet sugalvojo pagal navigaciją, tai geriau pakartoti nereikia
user posted image

po to jie aišku papuolė į naują gerą kelią smile.gif
user posted image
Atsakyti