QUOTE(Vildinga @ 2008 07 21, 21:37)
Mes liepos paskutinem dienom taip pat isvarom i Juodkalnija. Vyras planuoja nulekti per 2 dienas bet as kazkaip abejoju Planuojam apsistoti Herceg-Novi miestelyje. O kada jus Noramai isvykstate?
Cobre minejai kad i prieki vaziavot per Serbija. O atgal taip pat grizot ar kitu keliu. Kiek km bendroj sumoj nuvaziavot?
Ir dar klausima visiems jau vaziavusiems ar planuojantiems- kelinta valanda isvaziavote ar planuojate vaziuoti is namu (is Lietuvos)? Kada isvaziavo Cobre ir Otava?
Lauksiu atsakymu
Cobre minejai kad i prieki vaziavot per Serbija. O atgal taip pat grizot ar kitu keliu. Kiek km bendroj sumoj nuvaziavot?
Ir dar klausima visiems jau vaziavusiems ar planuojantiems- kelinta valanda isvaziavote ar planuojate vaziuoti is namu (is Lietuvos)? Kada isvaziavo Cobre ir Otava?
Lauksiu atsakymu
Nerekomenduoju gyventi Herceg Novi Labai bjaurus miestas pasirode pravaziuojant. Mes apsistojome miestelyje netoli Budvos, buvom labai patenkinti
Mes kadangi tinginiai, isvaziavom 7:30 sestadieni.
QUOTE(Noramas @ 2008 07 21, 22:51)
As isvaziuoju rugpjucio 3 diena apie 5 ryto, bus sekmadienis. Beje, vis neapsisprendziu, kokiu keliu varyt per Lenkija. Turiu tris marsrutus
1. Bialystok/Liublin/Rzeszov/Kosice/Budapest
2. Lomza/Warszawa/Radom/Rzeszov/Kosice/Budapest
3. Warszava/Krakow/Ruzomberok/Budapest
Po to jau varysiu per Zagreba autobanais. Bet tas Lenkijos/Slovakijos vaziavimas man neaiskus- gal zinot, kur maziau keliu remontuoja, kur greiciau pasisektu pralekt. Gal galit pabalsuot, kuriuo keliu lekt- 1,2 ar 3?
Beje, o kaip turistiniai autobusai i Budapesta varo, kuriuo keliu?
1. Bialystok/Liublin/Rzeszov/Kosice/Budapest
2. Lomza/Warszawa/Radom/Rzeszov/Kosice/Budapest
3. Warszava/Krakow/Ruzomberok/Budapest
Po to jau varysiu per Zagreba autobanais. Bet tas Lenkijos/Slovakijos vaziavimas man neaiskus- gal zinot, kur maziau keliu remontuoja, kur greiciau pasisektu pralekt. Gal galit pabalsuot, kuriuo keliu lekt- 1,2 ar 3?
Beje, o kaip turistiniai autobusai i Budapesta varo, kuriuo keliu?
Mes atgal vaziavom per Vengrija, nes norejom pamatyti Balatona. Nuo Vengrijos link namu teko vaziuoti siaubingais keliais per Slovakija ir Lenkija
Man atrodo vaziuojant per Kroatija Bosnijos ir Hercegovinos neisvengsit. Bet ten labai trumpa atkarpa ir keliones normalus, eina pajuriu.