Įkraunama...
Įkraunama...

Juodkalnija

QUOTE(Noramas @ 2008 05 07, 23:39)
Na, Lietuvoj kaip Lietuvoj, viskas "na ura" (atsiprasau uz kanduma). As noriu konkrecios informacijos, o ne pasiulymu pasiskaityti 3000 forumu. Nes "na ura" ir taip bet kada galiu isvaziuot, bet bijau, kad nepamatysiu net tiek, kiek pamate kiti, todel ir norisi gauti butinai lankytinu vietu sarasa Na, bet matyt teks si foruma kaip worda ar html issisaugot ir referata darytis.

Labas gal pabandyk sita saita pasiziureti gal ka su naudingo rasi
www.visit-montenegro.com
Atsakyti
QUOTE(Noramas @ 2008 05 08, 00:39)
Na, Lietuvoj kaip Lietuvoj, viskas "na ura" (atsiprasau uz kanduma). As noriu konkrecios informacijos, o ne pasiulymu pasiskaityti 3000 forumu. Nes "na ura" ir taip bet kada galiu isvaziuot, bet bijau, kad nepamatysiu net tiek, kiek pamate kiti, todel ir norisi gauti butinai lankytinu vietu sarasa Na, bet matyt teks si foruma kaip worda ar html issisaugot ir referata darytis.

Na, aš susisisteminau tik 20 ir tik šios temos puslapių, tai dėl lankytinų vietų klausimo kaip ir nekyla g.gif smulkmenų pasiklausiau keletos forumo dalyvių, visos mielai atsakė į až. Dar trupučiukas darbo ir kelionės planas su visais įmanomais laiko praleidimo variantais, orientacinėmis kainomis ir tiksliu numatytu kelionės maršrutu, bus baigtas. Reikia truputėlį padirbėti, info juk daug. Nesuprantu, kodėl žmonės nori, kad už juos padarytų VISKĄ.
Noramas, kai baigsiu, galėsim pasiderėti, kiek kainuoja mano darbas, pradėjau gal sausį, tai bendroje sumoje gausis apie savaitė darbelio. Gal kitos greičiau moka susiplanuoti, bet man greičiau nesigauna. O gal tu teisus, reikėjo tiesiog paprašyti, kad kuri jau buvusi pasėdėtų porą dienelių ir man viską smulkiai surašytų, dar ir žemėlapiukus nubėgtų nupirktų, o gal net galėtų 10 dienų buvimo Juodkalnijoje tikslią programą surašyti.
Labai atsiprašau, gal kas ir užpyks dėl tokio mano posto, bet ar taip sunku pirmiausiai įdėti trupučiuką darbo, o jau tada klausinėti ne tokių esminių dalykų, o tik to, kas dar liko neaiškaus.
Nu surašiau, kaip tikra pikta lietuvė, bet kad tikrai mažumėlę supykau ax.gif
Atsakyti
Tai dar kelet5a linku imesiu psivartyk
http://www.durmitorc...turist_info.php
labai geras rusu saitas, ten ir zemlapius surasi http://www.svali.ru/ pasirin vse strany , paskui cerngorija , paskui karty ir visi tau reikalingi zemelapiai atsidarys. Tikiuosi , kad nors kiek padejau .

QUOTE(Noramas @ 2008 05 11, 20:35)
Cobryte, gal gali pasidalinti savo moksliniu darbu, nes mano darbas yra virs 10 MB dydzio su keliom nuotraukom, bet niekas iki galo taip ir nepaaiskejo... Man noretusi tik lankytinu vietu saraso, kelius pats susirasiu. Aciu
wink.gif

Mano sarasiukas ;
1. Kotoras - Junesko saugomas architekturinis paminklas. 1166 metais pastatytas sv. Trifono katedra.
2. Herceg Novy - yra unikalus botanikos sodas , paciame mieste idomus bastjonas ir yra nac. muziejus., dar provoslavinis Savino vienuolynas XI a.
3. Sv.Stefan - sala - viesbutis.
4. Senasis Baras si miesta pastate IX a. romenai. Tiesa liko griuvesiai , bet vistiek labai vertas demesio.
5. Ulcnij - ilgiausias pliazas.
6. Nac. parkai ; Durmitor, Lovcen , Skadaro ezeras , Taro kanjonas , Biogradska gora.
7 . Vienuolynai ; Cetinjes vienuolynas pastatytas 1484 m. ten dar galima aplankyti karaliaus Nikolo rumus . Ostrogo vienuolynas 17 a.Kotoro įlankoje dvi salos .
Siaip ten ir be sarasiuko visos lankomos vietos , l . grazi salis ir tiek thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zizliuke @ 2008 05 12, 12:32)
oooo vaikyti, koks pasakiskas grozis, reikes pamastyt ar neverta apsilankyt toje salyje... nelabai turejau laiko skaityt  4u.gif  su vaiku sunkoka, tik foto perzvelgiau... gal gali parasyt, ar brangiai atsieina tokia kelione?  doh.gif

Zmones sako, kad 1000 €, bet dabar, kai benzas ir visa kita pabarango, tai bus ir 1300-1400 €. Dar, aisku, priklauso nuo vaziuojanciu kiekio...
Atsakyti
Mes tikimės į 4tūkst. sutilpti ax.gif 2 suaugę, 14 metų ir 3,8 metų vaikis.
Atsakyti
QUOTE(Noramas @ 2008 05 12, 16:40)
Zmones sako, kad 1000 €, bet dabar, kai benzas ir visa kita pabarango, tai bus ir 1300-1400 €. Dar, aisku, priklauso nuo vaziuojanciu kiekio...

pernai vasara vaziavom.... ms pravaziavom nuo amu iki namu apie 6000 km.... ir kainavo apie 6000 lt... tai grubiai galima paskaiciuoti kaip kilometras taip litas.... (primeskit infliacija siemetine)...miegojom visur, ir kempinge, ir pas zmones ir viesbuty... ir kainos pasitaike visokios.... buvom pasieme kelionini saldytuva, truputi su lieuvisku maistu... kelioneje gan neblgai(ypac kai svetima virtuve neitinka).... valgem irgi visur... valgyklose... kavinese.... patys gaminom...net sriuba viriau! lotuliukas.gif

QUOTE(Dudutė @ 2008 05 14, 16:01)
Gal žinot, kokia kuro kaina Juodkalnijoje? g.gif

siek tiek brangesne nei lietuvoj..... pernai bent taip buvo.... pas mus kainavo apie 3Lt su kapeikom/litras, juodkalnijoj buvo 4 .... dujos tos pacios kainos....
Atsakyti
Gal kas zino, kaip geriausiai rezervuoti apartamentus Juodkalnijoje internetu Budvoj, Przno ar Kotor regione. Perziurejau keliolika www, bet kazkaip pasitikejimo nesukele, nes kainu niekur nera. Gal kas zino kokiu teisingu www arba netgi tiesioginiu kontaktu, kad butu galima ka nors susitarti ir rezervuoti. Visi cia tikriausiai forume siulytu nerezervuot, bet planuoju vaziuot rugpjuty ir dar su vaikais, taigi kazkaip nesinori palapinej miegoti, Pageidavimai tik du- gera kaina ir pageidautinas vaizdas i jura. Aciu
Atsakyti
Gal pabandyk čia:
http://www.limba.com...a...&lyzovanie=
Bent jau kainos tai yra. Ir nuotraukos. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, ir as siais metais su vyru uzsisakaiu kelione i juodkalnija thumbup.gif , tik va labai gaila, kad agentura sake nelabai grupes i ten surenkanti verysad.gif , o su kokia zeleza kazkaip baisoka vaziuot. Nesuprantu, kodel zmones ten nenori vaziuot ir laukiniu gamtos groziu pasidziaugt. Ir kainos ten mazesnes nei tarkim Kroatijoj, kur pernai buvau. Man tai kaip tik atrodo, kad Juodkalnija tuo ir zavi, kad ten nera tos didziules turizmo pramones, kaip kitur. Ar as neteisi? ax.gif
Atsakyti
pries 3 metus vaziavom i Juodkalnija su Zelesa.mes pirkom bilietus tik kelionei autobusu, be viesbucio ir ekskursiju biggrin.gif t.y su firmos autobusu nuvykom ir parvykom, o siaip po sali patys savarankiskai keliavom smile.gif nieko blogo apie Zelesa tikrai negaliu pasakyti smile.gif tik kelione ziauriai ilga buvo doh.gif issimiegot neimanoma, nebent salia vieta issipirkus, tai gal nieko..daugiau tokiu ilgu kelioniu autobusu vengiu schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas siemet keliavot ir turit naujausiu ispudziu? Kaip ten kainos, kiek nakvyne, maistas, kuras kainuoja? Ar apsimoka vaziuoti per Kroatija, nors ir 200 km kelias ilgesnis, bet kokybiskesnis?
Atsakyti
QUOTE(Otava @ 2008 06 18, 10:38)
Ar apsimoka vaziuoti per Kroatija, nors ir 200 km kelias ilgesnis, bet kokybiskesnis?

Taip, apsimoka vaziuoti per Kriatija, o ne Serbija. Net patys Serbai is Belgrado i Juodkalnija vaziuoja per Kroatija. Kelias per Serbija iki Juodkalnijos juros yra sunkus - kyli, kyli, kyli i kalna, po to leidiesi, leidiesi, leidiesi... Ir taip visa diena - aplink vien konjonai. Stogas pradeda vaziuot. mes pradejom kelione 50 km iki Belgrado nuo 10 val ryto, tai Tivote (tarp Kotoro ir Budvos) buvom tik po 10 val vakaro. Realiai ilgesniam laikui (1,5 val) buvom sustoje tik viena karta, o kitis kartus stojom po 5-10 min.
Taip, kad vaziuoti per Kroatija ilgiau, bet atvaziuosit greiciau smile.gif
plius isvengsit Vengrijos-Serbijos sienos, kur mes sugaisom daug laiko ir pasigadinom nuotaika.
Atsakyti