QUOTE(Noramas @ 2008 05 08, 00:39)
Na, Lietuvoj kaip Lietuvoj, viskas "na ura" (atsiprasau uz kanduma). As noriu konkrecios informacijos, o ne pasiulymu pasiskaityti 3000 forumu. Nes "na ura" ir taip bet kada galiu isvaziuot, bet bijau, kad nepamatysiu net tiek, kiek pamate kiti, todel ir norisi gauti butinai lankytinu vietu sarasa Na, bet matyt teks si foruma kaip worda ar html issisaugot ir referata darytis.
Na, aš susisisteminau tik 20 ir tik šios temos puslapių, tai dėl lankytinų vietų klausimo kaip ir nekyla
smulkmenų pasiklausiau keletos forumo dalyvių, visos mielai atsakė į až. Dar trupučiukas darbo ir kelionės planas su visais įmanomais laiko praleidimo variantais, orientacinėmis kainomis ir tiksliu numatytu kelionės maršrutu, bus baigtas. Reikia truputėlį padirbėti, info juk daug. Nesuprantu, kodėl žmonės nori, kad už juos padarytų VISKĄ.
Noramas, kai baigsiu, galėsim pasiderėti, kiek kainuoja mano darbas, pradėjau gal sausį, tai bendroje sumoje gausis apie savaitė darbelio. Gal kitos greičiau moka susiplanuoti, bet man greičiau nesigauna. O gal tu teisus, reikėjo tiesiog paprašyti, kad kuri jau buvusi pasėdėtų porą dienelių ir man viską smulkiai surašytų, dar ir žemėlapiukus nubėgtų nupirktų, o gal net galėtų 10 dienų buvimo Juodkalnijoje tikslią programą surašyti.
Labai atsiprašau, gal kas ir užpyks dėl tokio mano posto, bet ar taip sunku pirmiausiai įdėti trupučiuką darbo, o jau tada klausinėti ne tokių esminių dalykų, o tik to, kas dar liko neaiškaus.
Nu surašiau, kaip tikra pikta lietuvė, bet kad tikrai mažumėlę supykau