Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vystyklystė ♥

As perku mazdaug uz 35lt smile.gif per akcijas ir uz 25lt gaunu, su dviem-trim iklotais smile.gif
Atsakyti
Aišku. Na, nėra taip blogai, bet vis tiek brangu viskas toj mūsų žemelėj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zabankstis @ 2012 02 13, 13:39)
Sveikos mamytės,
Vaikutis pas mus žada atkeliauti dar tik po 3 mėnesių, bet pradėjau jau rūpintis daikteliais jam. Ir visų pirma tai daugkartinėmis sauskelnėmis ir vystyklais smile.gif Kadangi apie tai išmanau labai mažai, tai kyla visokių klausimų.. Galvoju apie padėvėtų sauskelnių pirkimą.. Man atrodo, kad jei nedaug nudėvėtos, tai gal viskas su jom gerai. Norėjau paklausti jūsų nuomonės apie dėvėtas sauskelnes. Ar jos nepakeičia savo savybių? Ar vistik geriau pirkti arba siūti naujas? O gal į padėvėtas tiesiog dėti naujus įklotus? Dėl prilaikančių kelnyčių tai man kažkaip ramiau, nes jos vis tiek toks išorinis sluoksnis, o vat dėl pačių sauskelnių ar vystyklų truputį dvejoju smile.gif Labai įdomu būtų išgirsti patyrusių mamyčių nuomones smile.gif

naudoju dėvėtas papolini frotines ir naujas pirktas flanelines iš kikilio. man labiau patinka rimtesnės firminės, o vyrui patogiau uždėti lietuvaičių siūtas iš flanelės, kurios, tiesa, nusiskalbė daug greičiau nei papolini pirktos vos po 10lt.
tiesiog nusipirkus reikia gerai išskalbti, pavirinti. juk ir ligoninėj naujagimį aprengė dėvėtais ir n kartų dezinfekuotais drabužėliais, palose vystė nenaujose. nematau jokių grėsmių, jeigu pasirūpinama sterilumu g.gif
taupančios visada gali nusipirkti kokio švelnaus bambuko ir prisisiūti naujų minkštų ir gerai sugeriančių įklotų. bus ir kokybė, ir įkandama kaina.
Atsakyti
Reikia atgaivinti temą smile.gif
Mano leliukas pakeliui į pasaulį, nusprendžiau auginti su vystyklais bei daugkartinėmis sauskelnėmis.
Norėčiau patyrusių mamų patarimo. Pas močiutę palėpėje radome ruloną tarybinių laikų marlės (tokia retoka, skysta). Galvoju pasisiūdinti iš jos vystyklų. Dydis turbūt tiktų 80x80 cm. O kelių sluoksnių patartumėte daryti tokius vystyklus? 2,3 ar net 4? Kad nebūtų per stora sulanksčius, bet ir kad sugertų pakankamai...
Atsakyti
QUOTE(zuzuza @ 2013 05 31, 21:18)
Reikia atgaivinti temą smile.gif
Mano leliukas pakeliui į pasaulį, nusprendžiau auginti su vystyklais bei daugkartinėmis sauskelnėmis.
Norėčiau patyrusių mamų patarimo. Pas močiutę palėpėje radome ruloną tarybinių laikų marlės (tokia retoka, skysta). Galvoju pasisiūdinti iš jos vystyklų. Dydis turbūt tiktų 80x80 cm. O kelių sluoksnių patartumėte daryti tokius vystyklus? 2,3 ar net 4? Kad nebūtų per stora sulanksčius, bet ir kad sugertų pakankamai...

Ir man sis klausimas aktualus, nes irgi turiu tokios skystos marles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2013 11 04, 00:03)
Ir man sis klausimas aktualus, nes irgi turiu tokios skystos marles biggrin.gif

As nesiuvau, bet pirkau ax.gif baltos marles radau tik tokiu ismatavimu: 90x100... Bet, aisku, patogiau, kuomet yra kvadratas negu kaip pas mane...pas mane sakyciau skystoka marle..tai ja sudedu i iklotuka ir dedu i daukartines neperslampiamas sauskelnes... ax.gif kiek sluoksniu reikia priklauso ir nuo to, kaip naudosi: ar desi i daugkartines sauskelnes, ar tiesiog vyniosi i merliuka uzpakaliuka...
Atsakyti
Sveikos,
Kuri laika kankina toks klausimas. Kaip naudoti daugkratines sauskelnes?
Visur kur skaitau raso vaikas buna sausas. Kaip cia suprasti? Uzdedu as toki daikta per ą0 min prisisioja, keiti I kita. Pas men dvynukai, tai kas ą0 minuciu stabiliai keiciu tas medziagas. Kad butu sausas. O kada vaikui miegoti, ir mamai?
Niekaip nepagaunu, kaip cia yra su ta nauda vaikui?
Atsakyti
QUOTE(dainienie @ 2014 05 08, 12:27)
Sveikos,
Kuri laika kankina toks klausimas. Kaip naudoti daugkratines sauskelnes?
Visur kur skaitau raso vaikas buna sausas. Kaip cia suprasti?  I kita. Pas men dvynukai, tai kas ą0 minuciu stabiliai keiciu tas medziagas. Kad butu sausas. O kada vaikui miegoti, ir mamai?
Niekaip nepagaunu, kaip cia yra su ta nauda vaikui?

Nauda tame, kad prie odos nesiliecia jokia chemija smile.gif Teoriskai, kuo didesnis vaikutis, tuo reciau slapinasi, tai tuo reciau ir keist reikia smile.gif As ei i vilnones kelnytes idedu tik koki trisluoksni bambuko iklotuka, tai ir tikrinu kas 5-10 min, bet jei daug sugeriancia sauskelne, tai su ja ir pora valandu mergyte palieku extra atvejais (pvz., Goodmama night ar Itti bitti tutto su iklotu rinkinuku is 3 vnt). Maniskei 4 men, o slapinas plius minus kas pusvalandi, kiek pastebejau.
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2014 05 08, 16:21)
Nauda tame, kad prie odos nesiliecia jokia chemija smile.gif Teoriskai, kuo didesnis vaikutis, tuo reciau slapinasi, tai tuo reciau ir keist reikia smile.gif As ei i vilnones kelnytes idedu tik koki trisluoksni bambuko iklotuka, tai ir tikrinu kas 5-10 min, bet jei daug sugeriancia sauskelne, tai su ja ir pora valandu mergyte palieku extra atvejais (pvz., Goodmama night ar Itti bitti tutto su iklotu rinkinuku is 3 vnt). Maniskei 4 men, o slapinas plius minus kas pusvalandi, kiek pastebejau.

O kada Jus miegat? jei kas 10 min tikrinat? Ar vaikui patogu kai ji judinat kai miega? Chemija nesileicia tas tiesa.
Atsakyti
QUOTE(dainienie @ 2014 05 12, 12:14)
O kada Jus miegat? jei kas 10 min tikrinat? Ar vaikui patogu kai ji judinat kai miega? Chemija nesileicia tas tiesa.

Nakti naudojau Bambo sauskelnes, bet dabar subaigsiu paskutines kokias 3 belikusias ir nebepirksiu (per ta laika ateis sauskelniu papildymas). Kadangi dukryte uzmiega budama su sausa daugkartine, pries eidama pati miegot pamaitindavau ja snaudziancia ir pakeisdavau i vienkartine. Daugkartine sauskelne beveik visad buna sausa. Viena nakti palikau miegot su Itti bitti tutto sauskelne (didziausiu ir maziausiu iklotu, o vietoj vidurinio idejau savo siuta plonyti bambukini iklotuka ant virsaus (nermegstu, kad sintetika liecias prie kuno kaip originaliam sauskelnes sukomplektuotam variante)). Dukryte puikiai issimiegojo, nieks neprabego, uzpakaliukas nepasuto, nors ryte viduj tikrai labai slapia buvo. Uz poros dienu gausiu dar pora Tutto sauskelniu ir tik jas desiu nakciai.
Jei nakti keisciau sauskelnes, dukryte prabustu, tektu maitint ir migdyt paskui. Jei prabus pati 2.gif, tada ir keisiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,paaiskinkit jus man zaliai mamai kiek ir kokiu tu sauskelniu rekia naujagimiui? g.gif Galvoju is www.kukutis.lt puslapyje nusipirkti po 5vnt. "kanapines universalios kisenines sauskelnes" ir "bambukines universalios kisenines sauskelnes".Sakau pabandysim kurios patiks ir tiks labiausiai.Dabar didziulis klausimas del prilaikanciu kelnyciu doh.gif man vilnones kaip ir nelabai,nes kur gyvenu rugpjuti pas mus diena pakyla tenperatura ir iki +40,tai ziurineju is www.rasakila.lt prilaikancias,bet ten jos pagal dydi.Gal kuri zino ir gali patarti jei pagal dydi tai kiek ju pirkti sakykim pirmiems 6 menesiams ir ar ieskotis prilaikanciu universaliu iki mazdaug 2metu? Ir dar ar jus visos pirkote taip vadinamaji sausaji vystykla,iklota ar naudojote ryziu popieriu,ar su viskas viename daugkartiniais pampersais jums uzteko ir nieko papildomai nedejote?
O ar bandete "bambukines "viskas viename"kisenines sauskelnes is www.kukutis.lt? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simona82: 23 gegužės 2014 - 14:28
QUOTE(Sonrisita @ 2014 05 08, 15:21)

Maniškis 5-6 mėnesių varydavo kas 10-20 minučių. Ir ką tu jam. O keičiant vystyklus dar ir baisiai nepatenkintas būdavo. Užsiknisimas totalus biggrin.gif

P.S. Kaip nesakoma "kelnė", taip nesakoma ir "sauskelnė" mirksiukas.gif
Atsakyti