QUOTE(lepidoptera_jl @ 2012 02 13, 14:19)
O iškart po gimdymo ar yra galimybė naudotis vystyklais, o ne vienkartinėm sauskelnėm? Tikrai nenoriu, kad ką tik gimusį vaikelį iškart kištų į sintetiką. Kad bent jau kelias pirmas kelias dienas/savaites būtų tik tarp natūralių audinių
Nu aš sunkiai tai įsivaizduoju, bet mano draugė pradėjo jau ligoninėje - iškart išskalbdavo ir padžiaudavo ant radiatoriaus. Reiktų pagalvot ar turėsi jėgų tam, o jei keis tėtukas - apmokymus jam surengti
QUOTE(zabankstis @ 2012 02 13, 14:39)
Sveikos mamytės,
Vaikutis pas mus žada atkeliauti dar tik po 3 mėnesių, bet pradėjau jau rūpintis daikteliais jam. Ir visų pirma tai daugkartinėmis sauskelnėmis ir vystyklais Kadangi apie tai išmanau labai mažai, tai kyla visokių klausimų.. Galvoju apie padėvėtų sauskelnių pirkimą.. Man atrodo, kad jei nedaug nudėvėtos, tai gal viskas su jom gerai. Norėjau paklausti jūsų nuomonės apie dėvėtas sauskelnes. Ar jos nepakeičia savo savybių? Ar vistik geriau pirkti arba siūti naujas? O gal į padėvėtas tiesiog dėti naujus įklotus? Dėl prilaikančių kelnyčių tai man kažkaip ramiau, nes jos vis tiek toks išorinis sluoksnis, o vat dėl pačių sauskelnių ar vystyklų truputį dvejoju Labai įdomu būtų išgirsti patyrusių mamyčių nuomones
Vaikutis pas mus žada atkeliauti dar tik po 3 mėnesių, bet pradėjau jau rūpintis daikteliais jam. Ir visų pirma tai daugkartinėmis sauskelnėmis ir vystyklais Kadangi apie tai išmanau labai mažai, tai kyla visokių klausimų.. Galvoju apie padėvėtų sauskelnių pirkimą.. Man atrodo, kad jei nedaug nudėvėtos, tai gal viskas su jom gerai. Norėjau paklausti jūsų nuomonės apie dėvėtas sauskelnes. Ar jos nepakeičia savo savybių? Ar vistik geriau pirkti arba siūti naujas? O gal į padėvėtas tiesiog dėti naujus įklotus? Dėl prilaikančių kelnyčių tai man kažkaip ramiau, nes jos vis tiek toks išorinis sluoksnis, o vat dėl pačių sauskelnių ar vystyklų truputį dvejoju Labai įdomu būtų išgirsti patyrusių mamyčių nuomones
Mes paveldėjom ir bambukinių, ir medvilninių naudotų vystyklų krūvą, tai didelio skirtumo nepastebėjau Nebent tai, kad jie šiurkštesni, nuo dažno skalbimo. Bet patrinu rankose prieš dėdama ir viskas ok Prieš naudodama pirmąkart išskalbiau ir viskas.