QUOTE(Simona82 @ 2014 05 23, 14:20)
Sveikos mamytes,paaiskinkit jus man zaliai mamai kiek ir kokiu tu sauskelniu rekia naujagimiui? Galvoju is www.kukutis.lt puslapyje nusipirkti po 5vnt. "kanapines universalios kisenines sauskelnes" ir "bambukines universalios kisenines sauskelnes".Sakau pabandysim kurios patiks ir tiks labiausiai.Dabar didziulis klausimas del prilaikanciu kelnyciu man vilnones kaip ir nelabai,nes kur gyvenu rugpjuti pas mus diena pakyla tenperatura ir iki +40,tai ziurineju is www.rasakila.lt prilaikancias,bet ten jos pagal dydi.Gal kuri zino ir gali patarti jei pagal dydi tai kiek ju pirkti sakykim pirmiems 6 menesiams ir ar ieskotis prilaikanciu universaliu iki mazdaug 2metu? Ir dar ar jus visos pirkote taip vadinamaji sausaji vystykla,iklota ar naudojote ryziu popieriu,ar su viskas viename daugkartiniais pampersais jums uzteko ir nieko papildomai nedejote?
O ar bandete "bambukines "viskas viename"kisenines sauskelnes is www.kukutis.lt?
O ar bandete "bambukines "viskas viename"kisenines sauskelnes is www.kukutis.lt?
Naujagimiui tikrai reikia daug sauskelniu. Jei per para vienkartiniu sunaudodavau ne maziau 10 saviskei, tai daugkartiniu maziausiai dvigubai butu man reikeje. Jusu vietoj as nedeciau prilaikanciu kelnyciu, nes leliukai daznai ir po mazai sysina (sunku geros medziagos sauskelnes prasisiot), tad i lovyte pasitiesiat vilnos paklotuka (isploviau pleda ant 30 ar 40 laipsniu ir jis tapo kaip velta vilna, naudoju kaip patiesaliuka lovytej. Jei daznai keisit sauskelnes, ciuzinio nesuslapins, jei kaip galvojat i kanapines ar bambukines sauskelnes desit kanapinius / bambukinius iklotus. Bet universalaus dydzio dauguma sauskelniu TIKRAI bus naujagimiui per dideles (nebent pirkit Fluffyfly (pigiausia nuogimimo.lt arba per skelbimus, o va universalaus dydzio MamaBless mano virs 7 kg panelei dar didokos). Pasidomekit prefoldais (pati turiu is pupkis.lt bambukiniu, siutu pagal mano nurodytus ismatavimus - rinkausi mazdaug 2 dydzio, nes pirma dydi greit vaikiukai isauga).
Man asmeniskai sausieji iklotai, vystiklinis popierius (turejau imse vimse ir dar kazkoki) nepatiko - kaip lelius skystai kakina, dar daugiau terliones gaunas, nes vistiek viskas lieka kakiais istepta
QUOTE(off-line @ 2014 05 24, 10:33)
Maniškis 5-6 mėnesių varydavo kas 10-20 minučių. Ir ką tu jam. O keičiant vystyklus dar ir baisiai nepatenkintas būdavo. Užsiknisimas totalus
P.S. Kaip nesakoma "kelnė", taip nesakoma ir "sauskelnė"
P.S. Kaip nesakoma "kelnė", taip nesakoma ir "sauskelnė"
As jau keiciu kas 1-2 val daugkartines sauskelnes savo panelei, uzpakaliukas idealus, maniskei slapumas netrukdo (juo labiau kad liecias bambukas, kapape arba vilna prie odeles), tai suprantu, kad viskas ok va issikakinus tai tai jau buna nepatenkinta
Jus visiskai teisi