Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Laurut, bijau pameluoti, bet, rodos, difereliną leidžia nuo1-3 cd.
po operacijos tai man sakė, spėti iki 3 dienos susileisti. o va dėl ivf liepė pirmą ciklo dieną.

sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
mergaites, gal zinot kelinta diena po duphaston kurso turi pasirodyti mmm?
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 01, 11:20)
27 CD, 13 DPO.  4u.gif

Pilvą taip plešia, kad ojojoi....Bet dar nepramušė  smile.gif Tik ačiū dievui dupho nebegeriu antra diena, tai nuotaika atsigavo, juokas ima šiandien iš visko.  :lotuliukas Nebenoriu aš jo išvis daugiau gerti, monstru kažkokiu tampu tas 10 dienų  doh.gif

va jei nejaustum grynai mmm pozymius tai duociau i subiniuka ar isivaizduoji ka gali lemti duphastono nutraukimas???? blink.gif nutraukus duphastona labai didelis procentas, kad gali ivykti persileidimas todel jo jokiais budais negalima nutraukti tol kol neatsivelka mmmm.o 13 DPO tai dar labai anksti...labai blogai kad nutraukei dupha...gal ir praradai sansa doh.gif reikejo tau pirma HCG pasidaryt o paskui nutraukti doh.gif NT tikrai ne rodiklis... schmoll.gif

P.S duphas skiriamas ne tik endo gydyti bet ir nestumui islaikyti...todel staigus jo nutraukimas gali iprovokuoti akstyva persileidima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 01 lapkričio 2011 - 12:41
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 01, 12:39)
va jei nejaustum grynai mmm pozymius tai duociau i subiniuka ar isivaizduoji ka gali lemti duphastono nutraukimas???? blink.gif nutraukus duphastona labai didelis procentas, kad gali ivykti persileidimas todel jo jokiais budais negalima nutraukti tol kol neatsivelka mmmm.o 13 DPO tai dar labai anksti...labai blogai kad nutraukei dupha...gal ir praradai sansa doh.gif reikejo tau pirma HCG pasidaryt o paskui nutraukti doh.gif NT tikrai ne rodiklis... schmoll.gif

P.S duphas skiriamas ne tik endo gydyti bet ir nestumui islaikyti...todel staigus jo nutraukimas gali iprovokuoti akstyva persileidima

Lauraz, tu kažką netaip supratai. Dupfo as sunaudojau visą kursą šį mėn, geriu nuo 16 CD lygiai 10 dienų kaip pasakė gydytojas. tau jau antra diena jo nebegeriu, nes baigėsi tos 10 dienų Tik kitą mėnesį ruošiuosi jo išvis nebegerti. Nes man nuo jo labai blogai...O daug veiklos laukia.
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 01, 13:47)
Lauraz, tu kažką netaip supratai. Dupfo as sunaudojau visą kursą šį mėn, geriu nuo 16 CD  lygiai 10 dienų kaip pasakė gydytojas. tau jau antra diena jo nebegeriu, nes baigėsi tos 10 dienų Tik kitą mėnesį ruošiuosi jo išvis nebegerti. Nes man nuo jo labai blogai...O daug veiklos laukia.

supratau teisingai, duphastonas skiriamas endo gydyti bet jo poveikis yra ir tas ,kad jis skiriamas ir nestumui islaikyti nes progesteronas padeda maziukui islaikyti ir jo staigus nutraukimas isprovokuoja ankstyva nutraukima vat del sito tai reikejo ir cia pasitarti...ir as kaip ji vartojau tai galvodavau, kad isspradysiu visus kas ne taip ka nors pasakys, gaila kad tavo gydytojas nesake duphastono kito poveikio....bet kaip sakant tavo pasiinkinkimas 4u.gif ir kai jis skiriamas nestumui islaikyti jo jokiais budais negalima nutraukti kol nepasidarai HCG aba kol neateina mmm, kodel as taip skau tau?todel, kad as supratau kad jus si cikla kazka badet gaminti ir planavot todel ir sakau taip...bet jau post factum...o jau ka jus planuojat tai jau jusu valioje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 11 01, 11:37)
Sveikos 4u.gif
mergaites, gal zinot kelinta diena po duphaston kurso turi pasirodyti mmm?

Man pirmą kursą pasirodė trečią dieną. O šį kursą šiandien antra diena, ir jaučiu jau pareina. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 01, 12:51)
supratau teisingai, duphastonas skiriamas endo gydyti bet jo poveikis yra ir tas ,kad jis skiriamas ir nestumui islaikyti nes progesteronas padeda maziukui islaikyti ir jo staigus nutraukimas isprovokuoja ankstyva nutraukima vat del sito tai reikejo ir cia pasitarti...ir as kaip ji vartojau tai galvodavau, kad isspradysiu visus kas ne taip ka nors pasakys, gaila kad tavo gydytojas nesake duphastono kito poveikio....bet kaip sakant tavo pasiinkinkimas 4u.gif ir kai jis skiriamas nestumui islaikyti jo jokiais budais negalima nutraukti kol nepasidarai HCG aba kol neateina mmm, kodel as taip skau tau?todel, kad as supratau kad jus si cikla kazka badet gaminti ir planavot todel ir sakau taip...bet jau post factum...o jau ka jus planuojat tai jau jusu valioje 4u.gif

Tai aš tau dar kartą kartoju, kad nenutraukiau aš šį mėnesį jo vartoti. Suvartojau visą pakuotę, 10 dienų kursą, taip kaip man buvo paskirta. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ziurkyte*: 01 lapkričio 2011 - 13:11
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 01, 15:09)
Tai aš tau dar kartą kartoju, kad nenutraukiau aš šį mėnesį jo vartoti. Suvartojau visą pakuotę, 10 dienų kursą, taip kaip man buvo paskirta.  4u.gif

Bet po tu 10 dienu kursu nutraukei... lygiai kaip ir as.
Manau, Lauraz turi galvoje, kad jei uzkibo - dupfo nutraukimas gali sukelti persileidima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 01 lapkričio 2011 - 13:19
QUOTE(mimoza:) @ 2011 11 01, 13:19)
Bet po tu 10 dienu kursu nutraukei... lygiai kaip ir as.
Manau, Lauraz turi galvoje, kad jei uzkibo - dupfo nutraukimas gali sukelti persileidima  4u.gif

na bet gydytojas tokiu atveju turėjo tai paminėti. Ar tau ką nors minėjo, kad jei jauti kad pastojai ji ir toliau gerti? Kad nutraukus gali įvykti persileidimas??? Man tikrai to nesakė, sakė 10 dienų sugeri ir viskas. Tai aš ir dariau kaip man buvo liepta. Dabar jau visai susibalamutinau...
Papildyta:
Tai gal man bėgti jo dar nusipirkti, ir pagerti, kol neprasidės mmm? unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 30, 21:47)
nesutinku schmoll.gif jei jau vaiduokliavo tai reiskiasi kad kabinosi, o nebesivaiduokliavo reiskia neuzkibo tad manyciau negalvok taip atsainiai...o kaip pas tave prg? g.gif gal tau reiketu jo pagert g.gif gal to ir tetruksta

progesterona kaip tik ruosiuosi tirtis, tik padekit man susiskaiciuoti, kada ta daryti. jei ovuliacijos testas buvo teigiamas ketvirtadieni, tai ovuliacija turejo buti penktadieni, tada 7 diena po ovuliacijos kitas penktadienis? kaip tik ir 21 ciklo diena iseina, jei iskaiciuoju ta diena, kai prasidejo mmm (prasidejo apie pietus)
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 31, 14:12)
Apie testus sakoma, kad jie, jei nerodo nieko, gali meluoti, bet, jei parodo, tai... Visko gali būti su tuo vaiduokliuku, gal kibo, bet nepasiliko. O laukdamos II gal ne kartą patyrėm ankstyvą persileidimą, kai net nežinojom, jog galėjom būti  nestuke.gif Iš savo patirties sakau, kad būdavo tokių ciklų, kai tikrai jaučiausi taip kaip  nestuke.gif  (pagaliau turiu su kuo palyginti smile.gif, bet taip niekad ir nemačiau II. Pati gamta žino, ką daro, o kartais gal reikia ir kokio progesterono ar dar ko kito. Ir tikrai esu įsitikinusi, kad, jei natūraliam cikle būtų dedama tiek pastangų kaip po IVF ar IUI, ko gero, rezultatas būtų. Tik gydytojai nesikiša, o pačios ką mes išmanom...
Papildyta:

tai va, daug atiduociau uz zinojima, ko butent iki sekmes truksta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 01, 15:37)
na bet gydytojas tokiu atveju turėjo tai paminėti. Ar tau ką nors minėjo, kad jei jauti kad pastojai ji ir toliau gerti? Kad nutraukus gali įvykti persileidimas??? Man tikrai to nesakė, sakė 10 dienų sugeri ir viskas. Tai aš ir dariau kaip man buvo liepta. Dabar jau visai susibalamutinau...
Papildyta:
Tai gal man bėgti jo dar nusipirkti, ir pagerti, kol neprasidės mmm? unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Man irgi nieko nesake ka daryti "jeigu"...
Manau reikia save stebeti ir nesulaukus mmm po 3-4 dienu daryt NT. Kitaip neisivaizduoju doh.gif
Atsakyti
Jetus kaip susinervinau. Nebežinau ar begt to dupho pirkt, ar ką. doh.gif Bandžiau gydytojui paskambinti, bet nekelia.
Atsakyti