Viltele, džiugu, kad tau kiek pagerėjo
Pilkos akys, tai tu rašyk rašyk, išsiliek čia, mes tave palaikysim.
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 30, 20:47)
10 DPO tikrai nieko nerodys 10 DPO jei leistas ovitrellis tada jo likuciu neberodo ir galima daryti HCG bet NT tikrai tikrai dar per anksti tad neskleisti dar per anksti tokiu minciu nes gali paskui nuvilti daug daug mergaiciu, kurios galvos kad ka parasei teisybe..bet 10 DPO tikrai tikrai dar per anksti. kai dariau IUI gyd pati sake testa daryt 12 DPI, bet mergaites sake kad ir toks laikas dar per ankstus.
taip tu teisi na as radu toki info ant vienu NT , tad ir parasiau. atsiprasau tikrai nenorejau nieko suklaidinti
Va va, mmm ir man nesveikai skausmingos, buvo, yra ir tikriausiai bus
Galit patiketi, as neprisimenu kada man prasidejo pirmosios mmm..
Prisokau sekundei, pas anyta esu.. neleidzia prie kompo sedeti
Galit patiketi, as neprisimenu kada man prasidejo pirmosios mmm..
Prisokau sekundei, pas anyta esu.. neleidzia prie kompo sedeti
QUOTE(Glamour @ 2011 10 30, 20:04)
Viltele, džiugu, kad tau kiek pagerėjo
Pasisvečiavom pas draugus šįvakar, vynelio išgėrėm, prašviesėjo pasaulis. Dabar tik nežinau, ką daryti, prašyti kad sumažintų darbą iki pusės etato ar ne (čia būtų iki kol naują susirasiu)? Kai išiandien psichas buvo, tai tikra buvau, dabar atrodo, ko čia psichuoti, dirbti reikia sau ramiai, ir viskas. Bėda, kad nemanau, jog bosas sau tai gali leisti (trūksta darbuotojų), o kaip jo požiūrį pakeis toks paprašymas, neaišku... o dar kolegos visi sužinos ir karksės kurį laiką... Bet šiaip man labai reiktų pamažinti darbo, manau, ir endo nurimtų, ir naujo darbo ramiau galėčiau ieškotis, ir pas gydytojus normaliai nueiti, mokymuose dalyvauti...
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 10 31, 00:09)
Pasisvečiavom pas draugus šįvakar, vynelio išgėrėm, prašviesėjo pasaulis. Dabar tik nežinau, ką daryti, prašyti kad sumažintų darbą iki pusės etato ar ne (čia būtų iki kol naują susirasiu)? Kai išiandien psichas buvo, tai tikra buvau, dabar atrodo, ko čia psichuoti, dirbti reikia sau ramiai, ir viskas. Bėda, kad nemanau, jog bosas sau tai gali leisti (trūksta darbuotojų), o kaip jo požiūrį pakeis toks paprašymas, neaišku... o dar kolegos visi sužinos ir karksės kurį laiką... Bet šiaip man labai reiktų pamažinti darbo, manau, ir endo nurimtų, ir naujo darbo ramiau galėčiau ieškotis, ir pas gydytojus normaliai nueiti, mokymuose dalyvauti...
o tai kiek tu valandu dirbi? as ir stengiuos dirbti maziau, gal ne tiek kiek maziau, bet intensyviau, kad nereiktu pasilikti po darbo valandu. pirmiau dar ir darbo problemas i namus parsivesdavau, o dabar namuose su vyru nusprendem, kad kiek imanoma kalbeti maziau apie darba, neaptarineti ir pan. mes dirbam kartu todel ir namie visada apie darba kalbos daug budavo, o dabar tiesiog stengiames atsipalaiduoti po darbo. kadangi raso, kad stresas ir nervai padeda endo veseti, tai stengiames jo kiek imanoma isvengti.
pries kalbant su darbdaviu apsavrstyk, kokie gali buti minusai, kai jis suzinos ir kaip gali visakas pasikeisti. (as darbe niekam nesakiau, kas man yra ir niekas apie tai nekalba, gal itaria, bet nekalba. dirbu moteru kolektyve, kuriame pletkai ir apkalbos neisvengiami, man to nereikia ) Nelabai manau, kad darbdavys leis tau maziau dirbti, vien delto kad galetum susirasti nauja darba. jie dazniausiai ziuri tik i savo puse , o dar sakei, kad truksta darbuotoju . tiesiog labai gerai pamastyk kaip motyvuosi savo sprendima mazinti darbo valandas iki minimumo. bet labai gerai, kad jau stengiesi kazka daryti ir galvoji kaip sau padeti . o jei darbdavys supratingas, tikrai atsilieps i tavo pagalbos sauksma. sekmes pokalbyje . tikiu, kad tau pasiseks su juo susitarti
QUOTE(malvina @ 2011 10 30, 21:17)
mergaites, su vaiduokliais mano patirtis ne kokia. Praeita cikla pries pat mmm pasidariau testa ir jis rode vaiduoki (po geru poros val). Sekancia diena pakartojau, bet vaiduoklis nebesivaideno ir ta pacia diena prasidejo mmm. Taigi tie vaiduokliai kartais ir yra tik vaiduokliai
Apie testus sakoma, kad jie, jei nerodo nieko, gali meluoti, bet, jei parodo, tai... Visko gali būti su tuo vaiduokliuku, gal kibo, bet nepasiliko. O laukdamos II gal ne kartą patyrėm ankstyvą persileidimą, kai net nežinojom, jog galėjom būti Iš savo patirties sakau, kad būdavo tokių ciklų, kai tikrai jaučiausi taip kaip (pagaliau turiu su kuo palyginti , bet taip niekad ir nemačiau II. Pati gamta žino, ką daro, o kartais gal reikia ir kokio progesterono ar dar ko kito. Ir tikrai esu įsitikinusi, kad, jei natūraliam cikle būtų dedama tiek pastangų kaip po IVF ar IUI, ko gero, rezultatas būtų. Tik gydytojai nesikiša, o pačios ką mes išmanom...
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 30, 21:37)
na bet as skaiciau kad NT testus galima daryti 10 DPO
Testus daryti galima, kad ir iškart po , tik kas iš to. Juk jie rodo padidėjusį HCG, o pastarasis pradeda gamintis apsivaisinus kiaušinėliui. Ir kuo testas jautresnis, tuo greičiau parodys II. Aš pati dariausi NT po dviejų savaičių įsodinus embrioniukus (jau trijų dienų), testo jautrumas buvo nuo 25, o mano hcg, pasirodo, tebuvo tik 20. Iškart nieko nerodė, o po poros dienų išmesti norėdama dar iš dėžutės ištraukiau testą jau su vaiduokliu. Kitų moterų HCG iškart milžiniškai kyla ir testas greičiau parodo rezultatą.
Labas mergaites, paveluotai , bet registruojuosi naujuose namuciuose
Lauraz aciu uz grazia troba
Sveikinu su seimos padidejimu labai grazi tavo katyte, rankdarbiai irgi puikus
Irmuciukas sunelis , labai jau panasus i anglu koker spanieli, turesit energijos uztaisa namie
Viltele kada NT gadinsi jau labai laukiu II
Kristinuke kaip tavo pilvinukas laikosi, kada pasimatymas?
Ziurkyte , jau galetum NT apsysinti mums cia nervu negadinusi
Ir visom sulaukusiom ir nelaukianciom nelabuju po balioneli
Kad jau pradedat registruoti statistika prisiduodu ir as mm parkeliavo labai velai 16m , alpdavau kiekviena menesi nuo skausmo, ir dar dabar be ketanovo niekaip, ND pradejau gal 17m , jokiom ligom niekada nesirgau ir jokiu bedu neturejau iki siu metu Del kudumo tai as i jusu tarpa nelabai isipaisau ugis mano 176, o svoris dabar jau 69kg (po stimuliaciju 4kg prisidejo )
Siandien man 8DPO, jokiu pozymiu nera, tik baisiai skauda kairi sona, atrodo, kad kas kaire kiauside plesytu
Lauraz aciu uz grazia troba
Sveikinu su seimos padidejimu labai grazi tavo katyte, rankdarbiai irgi puikus
Irmuciukas sunelis , labai jau panasus i anglu koker spanieli, turesit energijos uztaisa namie
Viltele kada NT gadinsi jau labai laukiu II
Kristinuke kaip tavo pilvinukas laikosi, kada pasimatymas?
Ir visom sulaukusiom ir nelaukianciom nelabuju po balioneli
Kad jau pradedat registruoti statistika prisiduodu ir as mm parkeliavo labai velai 16m , alpdavau kiekviena menesi nuo skausmo, ir dar dabar be ketanovo niekaip, ND pradejau gal 17m , jokiom ligom niekada nesirgau ir jokiu bedu neturejau iki siu metu Del kudumo tai as i jusu tarpa nelabai isipaisau ugis mano 176, o svoris dabar jau 69kg (po stimuliaciju 4kg prisidejo )
Siandien man 8DPO, jokiu pozymiu nera, tik baisiai skauda kairi sona, atrodo, kad kas kaire kiauside plesytu
QUOTE(kokyte @ 2011 10 31, 17:07)
Gal ryt ryte surizikuosiu, bet tik gal Nes kai vėluos jau, tai žinosiu kad tikrai turi parodyti jei kas yra. O ryt gali ir neparodyti, jei ir būtų....
aš už tave labai kumščius laikau. Kažkaip tikiu, kad šį kartą tau pasiseks...
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 10 31, 00:09)
o tu keisk savo požiūrį, ne šefo Per gera esi. Persidirbi, turbūt daugiau darai nei tau priklauso. Dirbk pagal savo tempus, mylek save , kad ir ka besakytu sefas ir dirbk tiek, kiek iseina. Tai jei truksta darbuotoju, atleisti negali sau leisti, o tu neprivalai uz du , tris dirbti. Ir niekam nieko neirodinek, nepatinka, tegu atleidzia ir neprapulsi. vienos durys uzsidarys, kitos atsidarys. Ieskokis darbelio po darbo, pietu pertraukos metu. Viskas imanoma. O jei nevertina taves, tai tu irgi atitinkamai elkis ir dirbk. Saugok savo sveikata, emocine bukle, mylek save, nes niekas uz tave to nepadarys. O gal ir neprireiks darbo keisti, gal ir taip viskas savaime susitvarkys.
QUOTE(kokyte @ 2011 10 31, 18:07)
Labas mergaites, paveluotai , bet registruojuosi naujuose namuciuose
ir as tikiu kas si syki jau tikrai pasiseks kumstukai suspausti
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 31, 08:08)
o tai kiek tu valandu dirbi? as ir stengiuos dirbti maziau, gal ne tiek kiek maziau, bet intensyviau, kad nereiktu pasilikti po darbo valandu. pirmiau dar ir darbo problemas i namus parsivesdavau, o dabar namuose su vyru nusprendem, kad kiek imanoma kalbeti maziau apie darba, neaptarineti ir pan. mes dirbam kartu todel ir namie visada apie darba kalbos daug budavo, o dabar tiesiog stengiames atsipalaiduoti po darbo. kadangi raso, kad stresas ir nervai padeda endo veseti, tai stengiames jo kiek imanoma isvengti.
pries kalbant su darbdaviu apsavrstyk, kokie gali buti minusai, kai jis suzinos ir kaip gali visakas pasikeisti. (as darbe niekam nesakiau, kas man yra ir niekas apie tai nekalba, gal itaria, bet nekalba. dirbu moteru kolektyve, kuriame pletkai ir apkalbos neisvengiami, man to nereikia ) Nelabai manau, kad darbdavys leis tau maziau dirbti, vien delto kad galetum susirasti nauja darba. jie dazniausiai ziuri tik i savo puse , o dar sakei, kad truksta darbuotoju . tiesiog labai gerai pamastyk kaip motyvuosi savo sprendima mazinti darbo valandas iki minimumo. bet labai gerai, kad jau stengiesi kazka daryti ir galvoji kaip sau padeti . o jei darbdavys supratingas, tikrai atsilieps i tavo pagalbos sauksma. sekmes pokalbyje . tikiu, kad tau pasiseks su juo susitarti
Dirbu apie 60 val./sav. ir darbas įtemptas, naktiniai budėjimai, etc. O kiek dirbi tu?
Aš apie endo darbdaviui nieko nepasakočiau- mano sveikata (bent jau šitam lygyje) ne jo reikalas, turiu daug kitų argumentų ir be endo, kuriuos jam išdėstyčiau. Bet šiandien kažkaip susimėčiau, ar tikrai man ką bandyti...