pilkos akys, juk zinai kad gali viska cia isdet kas ant sirdies guli....mes visada rasim kaip tave paprotinti ir visada isklausysim
mergaites kas leidziasi difa, kada ji reikia pradeti leistis?
Viltele, o kokioj tu vaistinej pirkai, kad gavai uz 52 lt?
snd paklausiau eurovaistinej kokia kaina tai lb ten brangiai kainuoja ten kainuoja 415lt, kitose kai klausiau tai kainuoja virs 300 lt...idomu ar reali ta reklama kur apie gintarine vaistine kalba kad antradieni ir penktadieni kompensuojamu vaistu priemokai kazkokios nuolaidos taikomos
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 28, 22:59)
kristinukas kazi kaip jauciasi?
Sveikos. Pasiveju ir šiuose namučiuose, vis dar nesinori palikti draugelių Buvau išlėkusi iš namų porai dienų, tai nesirodžiau. Jaučiuosi geriau. Labai norėjosi gryno oro, tai mėgavausi. Aišku, dar sunku nuspręsti, kada man nelabai gera dėl , o kada dėl viruso ar peršalimo.
ne liga, bet ir nesijaučiu taip, kaip norėčiau. Jei jau atsiranda jėgos ir energija, tai tuoj gali ir pradingti. Vakar ištisai pykino, šiandien pilvą maudė... žodžiu, apsukos tikrai sulėtėję, bet tikiuosi, dar bus geresni mėnesiai
Kad jau diskutavot dėl svorio, tai galiu ir savąjį pasakyti... buvau kadais kaip pagalys, o po LP, hormonams pakrikus, užaugo mano svoris. Taigi turėdama 1.72ūgį kūdžiausiais laikais svėriau 52, paskui laikėsi iki 62... Na, o iki pastojimo jau buvau pritraukusi visus 68 Kadangi mano kaulai nėra stambūs, tai nekoks vaizdas mėsos užsiauginus tiek Na, bet dabar jau dzin...
O pirmųjų mm sulaukiau 14 ir baisiai skausmingų. Kankino jos mane tiek, kad greitąją reikėdavo kviesti, nes nuo skausmo alpdavau.
Na, kad jau visos prisidavinėja, tai prisiduosiu ir aš gal kas ir statistiką padarys
mm prasidėjo kažkur nuo 13-14m., visada buvo labai skausmingos ir gausios.. gerdavau tabletes nuo skausmo a bile kiek, kad tik kiek nors palengvėtų.. ne kartą tekdavo tiek pamokas, vėliau ir paskaitas dėl tų nelemtųjų praleisti, nes negalėdavau nė iš namų išeiti..
O kas dėl svorio, tai pagal visas jus jaučiuosi kaip kinkongė ūgis 1.65, o sveriu 66
Tiesą pasakius, net nepamenu kada svėriau mažiau kaip 60kg..gal kokioje devintoje klasėje bet kai aplinkiniai sužino, kad tiek sveriu, tai nelabai tiki
visoms, kurioms ne jų diena, siunčiu po
mm prasidėjo kažkur nuo 13-14m., visada buvo labai skausmingos ir gausios.. gerdavau tabletes nuo skausmo a bile kiek, kad tik kiek nors palengvėtų.. ne kartą tekdavo tiek pamokas, vėliau ir paskaitas dėl tų nelemtųjų praleisti, nes negalėdavau nė iš namų išeiti..
O kas dėl svorio, tai pagal visas jus jaučiuosi kaip kinkongė ūgis 1.65, o sveriu 66
Tiesą pasakius, net nepamenu kada svėriau mažiau kaip 60kg..gal kokioje devintoje klasėje bet kai aplinkiniai sužino, kad tiek sveriu, tai nelabai tiki
visoms, kurioms ne jų diena, siunčiu po
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 30, 15:21)
Ir ne mano diena.... Naktį sapnavau, kad vėlavo mmm kelias dienas, pasidariau testą, ir pamačiau riebų I. Tai atsikėliau kaip maišu trenkta. Suprantu kad tai tik sapnas, bet mane taip paveikė....Bijosiu dabar testą darytis.
Iš vis galvoje tokia sumaištis. Nebesuprantu kas darosi. Verkiu šiandien visą dieną, su niekuom bendrauti nesinori...Žodžiu tikrai ir ne mano diena šiandien...
Iš vis galvoje tokia sumaištis. Nebesuprantu kas darosi. Verkiu šiandien visą dieną, su niekuom bendrauti nesinori...Žodžiu tikrai ir ne mano diena šiandien...
0 tu ne NT daryk o iskart kraujuko priduok pamatysim kokie grazus skaiciukai pas tave kazkaip tikiu kad jums pavyko
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 30, 15:42)
mergaites kas leidziasi difa, kada ji reikia pradeti leistis?
Viltele, o kokioj tu vaistinej pirkai, kad gavai uz 52 lt?
snd paklausiau eurovaistinej kokia kaina tai lb ten brangiai kainuoja ten kainuoja 415lt, kitose kai klausiau tai kainuoja virs 300 lt...idomu ar reali ta reklama kur apie gintarine vaistine kalba kad antradieni ir penktadieni kompensuojamu vaistu priemokai kazkokios nuolaidos taikomos
na o kaip tavo sveikatele ? tai apsisprendet difa leistis ?
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 30, 18:08)
0 tu ne NT daryk o iskart kraujuko priduok pamatysim kokie grazus skaiciukai pas tave kazkaip tikiu kad jums pavyko
tai kad dabar per išeigines nebus kur priduoti. Man mmm turėtų tik lapkričio 2 pasirodyti. Tai aš trečio darysiu testuką, jei valkatos nepasirodys. Nors draugės kalbina jau ryt pasidaryti, nes turėtų rodyti vaiduokliuką.
blyn, negalvojau kad mane taip ta diagnozė paveiks. Jau daugiau kaip du metus planuojam, ir visada mmm laukdavau ramiai. O dabar, šį mėn ta triznės būsena mane pribaigs...
Kalbant apie pirmas mmm, tai pas mane jos pasirodė anksti, vos 13 sulaukus. Ir būdavo tokios skausmingos ir gausios, kad net į mokyklą dvi dienas neišeidavau, sienomis lipdavau, alpdavau iš skausmo. Už tai kai pirmą kartą pastojau, ir dingo mmm, mėgavaus tuo laikotarpiu. Ir po gimdymo kokius 3 metus neskaudėdavo, o paskui palaipsniui skausmas ėmė vis stiprėti...
[quote=*ziurkyte*,2011 10 30, 19:22]
tai kad dabar per išeigines nebus kur priduoti. Man mmm turėtų tik lapkričio 2 pasirodyti. Tai aš trečio darysiu testuką, jei valkatos nepasirodys. Nors draugės kalbina jau ryt pasidaryti, nes turėtų rodyti vaiduokliuką.
blyn, negalvojau kad mane taip ta diagnozė paveiks. Jau daugiau kaip du metus planuojam, ir visada mmm laukdavau ramiai. O dabar, šį mėn ta triznės būsena mane pribaigs...
tikrai nemazai pozymiu kad . labai tikiuos kad testukas parodys riebius II, laikau kumstukus bet tavo ir kantrybe as tiek neislauksciau o saindien dar laikosi temperatura.
tikrai nemazai pozymiu kad . labai tikiuos kad testukas parodys riebius II, laikau kumstukus bet tavo ir kantrybe as tiek neislauksciau o saindien dar laikosi temperatura.
Sveikos mergaites,
kiek daug pribendravot per savaitgali.
irmute, tavo suniukas labai grazus, kaip ir tu o ir plaukuciai abieju panasus
pasislepusi, gal papasakosi konkreciau - kiek isodino
pilkos akys, sekmes pokalbiuose
mergaites, su vaiduokliais mano patirtis ne kokia. Praeita cikla pries pat mmm pasidariau testa ir jis rode vaiduoki (po geru poros val). Sekancia diena pakartojau, bet vaiduoklis nebesivaideno ir ta pacia diena prasidejo mmm. Taigi tie vaiduokliai kartais ir yra tik vaiduokliai
kiek daug pribendravot per savaitgali.
irmute, tavo suniukas labai grazus, kaip ir tu o ir plaukuciai abieju panasus
pasislepusi, gal papasakosi konkreciau - kiek isodino
pilkos akys, sekmes pokalbiuose
mergaites, su vaiduokliais mano patirtis ne kokia. Praeita cikla pries pat mmm pasidariau testa ir jis rode vaiduoki (po geru poros val). Sekancia diena pakartojau, bet vaiduoklis nebesivaideno ir ta pacia diena prasidejo mmm. Taigi tie vaiduokliai kartais ir yra tik vaiduokliai
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 30, 18:59)
saindien dar laikosi temperatura.
Ryte laikėsi
QUOTE(malvina @ 2011 10 30, 19:17)
Vat būtent, to ir bijau. Tai būtų gerai išlaukti mmmkol vėluos, tada jau tiksliai rodys arba ne
QUOTE(malvina @ 2011 10 30, 20:17)
na bet as skaiciau kad NT testus galima daryti 10 DPO
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 30, 20:24)
Ryte laikėsi
as labai labai tikiu kumstukai suspausti
sheila, tai kad daugiau nieko ir nebelieka...negalvoju perniek tusciai viltis ir endo auginti
nesutinku jei jau vaiduokliavo tai reiskiasi kad kabinosi, o nebesivaiduokliavo reiskia neuzkibo tad manyciau negalvok taip atsainiai...o kaip pas tave prg? gal tau reiketu jo pagert gal to ir tetruksta
10 DPO tikrai nieko nerodys 10 DPO jei leistas ovitrellis tada jo likuciu neberodo ir galima daryti HCG bet NT tikrai tikrai dar per anksti tad neskleisti dar per anksti tokiu minciu nes gali paskui nuvilti daug daug mergaiciu, kurios galvos kad ka parasei teisybe..bet 10 DPO tikrai tikrai dar per anksti. kai dariau IUI gyd pati sake testa daryt 12 DPI, bet mergaites sake kad ir toks laikas dar per ankstus.
QUOTE(malvina @ 2011 10 30, 20:17)
Praeita cikla pries pat mmm pasidariau testa ir jis rode vaiduoki (po geru poros val). Sekancia diena pakartojau, bet vaiduoklis nebesivaideno ir ta pacia diena prasidejo mmm. Taigi tie vaiduokliai kartais ir yra tik vaiduokliai
nesutinku jei jau vaiduokliavo tai reiskiasi kad kabinosi, o nebesivaiduokliavo reiskia neuzkibo tad manyciau negalvok taip atsainiai...o kaip pas tave prg? gal tau reiketu jo pagert gal to ir tetruksta
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 30, 20:37)
na bet as skaiciau kad NT testus galima daryti 10 DPO
10 DPO tikrai nieko nerodys 10 DPO jei leistas ovitrellis tada jo likuciu neberodo ir galima daryti HCG bet NT tikrai tikrai dar per anksti tad neskleisti dar per anksti tokiu minciu nes gali paskui nuvilti daug daug mergaiciu, kurios galvos kad ka parasei teisybe..bet 10 DPO tikrai tikrai dar per anksti. kai dariau IUI gyd pati sake testa daryt 12 DPI, bet mergaites sake kad ir toks laikas dar per ankstus.
Man praeitą ciklą mmm pirmą kartą per planavimo laikotarpį vėlavo, bet prieš tai mėnesį per anksti buvo atėję, o aš nujaučiau, kad mmm vis tiek ateis, nors jau buvo akimirkų, kada pradėjau galvoti apie NT gadinimą. Šiaip tai neturiu aš optimizmo savyje, todėl dažniausiai kantri būnu ir nespėjų NT pagadinti.
Rimtai, apie Ice tea senai ką begirdėjom
Ziurkyte, laikau kumsčius už tave
Kristinuke, manau, kad numesi tu svorio iki idealaus, kai paskui savo maziuliuka /e lakstysi
Rimtai, apie Ice tea senai ką begirdėjom
Ziurkyte, laikau kumsčius už tave
Kristinuke, manau, kad numesi tu svorio iki idealaus, kai paskui savo maziuliuka /e lakstysi
idejau i albumiuka seimynele