Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Ice tea @ 2011 11 11, 10:23)
blush2.gif nors klausi ir ne pas mane, bet man irgi pirmom savaitem TAIP spazmavo, kad maniau jog viskas ten iseis lauk doh.gif Taip kad kantrybes mamuk ir viskas bus gerai rolleyes.gif  mirksiukas.gif

Kaip juokingai, "mamuk" lotuliukas.gif Prajuokinai thumbup.gif Bet uztat siandien savijauta kuo puikiausia wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 11 11, 12:34)
Nors klausi ne manęs, bet Crinoną naudojau iki ivf ir dar po 10 sav. Patikėk, kaip man jis įgriso. Gydytoja sakė, kad visos skundžiasi. Matyt, ne vien dėl brangumo.  Ir išsausėjo man nuo jo žiauriai, ir galų gale  dar grybas užpuolė  doh.gif
Papildyta:

As naudoju trecia savaite, iskart po isodinimo. Bet man tai jis kaupiasi kaupiasi ir tik po savaites pradeda po biski iseiti, toks kamstis susidaro. Nervina ir mane sis vaistas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 11 11, 16:22)
Kokyte, ka toliau galvoji daryt? ax.gif
siandien buvau pas gine, siulo IVF unsure.gif

Neisivaizduoju ka toliau darysiu , galvojau apie, norejau IVF unsure.gif MB kaip ir sutiko is pradziu, bet po antro IUI pareiske, kad per didele rizika tokiai pinigu sumai , namie karo stovis , savijauta pragariska zodziu net nesiruosiu gryzti is negyvenamos salos sad.gif frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 11 11, 20:18)
savijauta pragariska zodziu net nesiruosiu gryzti is negyvenamos salos  sad.gif  frusty.gif

Issivaizduoju, kaip sudinai jautiesi. Kazkada, pradzioje, su vyru taip paciai pykomes- as sakiau, kad atiduociau viska, kad vaikeli turetume, o jis ne. Nepatikesi, dabar atvirksciai blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 11 11, 22:18)
Neisivaizduoju ka toliau darysiu , galvojau apie, norejau IVF  unsure.gif  MB kaip ir sutiko is pradziu, bet po antro IUI pareiske, kad per didele rizika tokiai pinigu sumai , namie karo stovis , savijauta pragariska zodziu net nesiruosiu gryzti is negyvenamos salos  sad.gif  frusty.gif

Na taip... rizika didele, pinigai irgi, o tikimybe mazoka g.gif
Pabandyk SB paaiskint, kas IUI tikimybe 10-15 proc., o IVF daugiau nei 30... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 11 11, 18:55)
Na taip... rizika didele, pinigai irgi, o tikimybe mazoka  g.gif
Pabandyk SB paaiskint, kas IUI tikimybe 10-15 proc., o IVF daugiau nei 30... 4u.gif

Nera ka ir aiksinti, jis pas mane pats pakankamai pasiskaito, kartais noreciau, kad maziau dometusi gal butu lengviau, be to perkam nama, ka mes jame dviese veiksim nelabai isivaizduoju , nebent suniukam po atskira kambary israsysim verysad.gif net nezinau gal turi siek tiek laiko praeiti viskas susiguleti turi, gal po svenciu bus lengviau , nebezinau nei ka ir sakyti ar daryti, norisi palikti viska likimo valiai, bet taip baisu, kad as nebeturiu laiko to likimo malones laukti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 11 11, 23:02)
Nera ka ir aiksinti, jis pas mane pats pakankamai pasiskaito, kartais noreciau, kad maziau dometusi gal butu lengviau, be to perkam nama, ka mes jame dviese veiksim nelabai isivaizduoju , nebent suniukam po atskira kambary israsysim  verysad.gif net nezinau gal turi siek tiek laiko praeiti viskas susiguleti turi, gal po svenciu bus lengviau , nebezinau nei ka ir sakyti ar daryti, norisi palikti viska likimo valiai, bet taip baisu, kad as nebeturiu laiko to likimo malones laukti  verysad.gif

Prisipildys tie namai mazu kojyciu trepsejimo mirksiukas.gif Truputi pailsekit, atsigaukit 4u.gif
Ir nespausk vyro - nemegsta jie. As su saviskiu isvis apie tai nieko nekalbu. Ryt bandysiu apie IVF uzsimimti ax.gif doh.gif
Atsakyti
Niu va nestukes prisidave, viskas OK mirksiukas.gif
Lauraz dingusi unsure.gif
Puse musiskiu - negyvenamoj saloj unsure.gif
Ir siaip pilnatis blink.gif

Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 11, 10:03)
Kazka turbut praleidau - Glamour, gal dareisi IUI?

Taaaip pirmą kartą - natūraliam cikle.

Gaudau siguliuko dukriuko virusiukus bigsmile.gif kaip beįmanydama. Atsargai dar ir visur į kišenes prisikiščiau.

Stryga, irmuciukas, kokyte gaudykit 4u.gif . Tikiuosi prasiblaškysit negyvenamoj saloj ir neužtruksit 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mes jūsų lauksim.

Šiandien kaip ir vakar, jaučiuosi psichologiškai labai gerai.Darbe galvojau apie darbą, dirbosi smagiai ir našiai. Pilvą vis dar maudžia,tempia, pas nykštukus lankiausi gerokai rečiau. O su viduriukais susitarti padėjo dėdė Imbieras mirksiukas.gif

Laikykit kumščius, gal kaip tik implantacija vyksta. Kažkaip noriu tikėt, kad nugalėsiu ir aš savąją endo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 11 lapkričio 2011 - 23:31
QUOTE(Viltelė @ 2011 11 10, 20:12)
Sveikutes,

As irgi net nespeju perskaityti visu mergaiciu pokalbiu, darbe daug darbo, o namie grizus jau akis nuo kompo labai skauda, tai net sunkoka prisesti, bet vistiek apie jus visas vis pagalvoju. As jau buvau pas gydytoja, nes man reikejo Crinone issirasyti. Bet aisku dar nieko nematyti.  O tu,pasislepusi, jo nevartoji? Nelabai man jis patinka, bet niekur nedingsi. O siandien jauciuosi lyg ir geriau, bet vakar tai nenormaliai visa diena stipriai kiausides maude, tokiais spazmais, beto viduriai uzkieteje, pilvas issiputes tai ojojoj. O tu kaip jautiesi?

crinonu mes apsirūpinom po įsodinimo. pasiėmėm iki kito vizito,nes, sakė, kad jei nereikės bus galima gražinti. o vartoti, tai vartoju iškart po punkcijos.
net negalvoju, patinka - nepatinka. nieko kito nepadarysi, taip reikia.
nieko ypatingo nejaučiu. nei pykina, nei alpstu... biggrin.gif
ši savaitė man labai sunki, emociškai. grįžus šiandien besiilsėdama prie tv (rodė kažkokį meilės serialą) užsnūdau. užtat dabar normaliai laikausi.

tiesa, pažiūrėjau ivf temoje merginų skaičiukai įspūdingi. mano tokie juokingai maži lyginant su kitų, tai sunerimau. tuo labiau,kad nėr galimybių man nulėkt tyrimus pasidaryt. o testas vis dar nerodo normaliai. na ta antra juostelė atsiranda, bet ne tokia ryški.
tai jau laukiu nesulaukiu vizito pas gydyt., kada pasakys, kad viskas gerai (kitaip neleidžiu galvoti).

visoms 4u.gif
Glamour, Tau ypatingai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 12 lapkričio 2011 - 00:38
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 09, 19:37)
Lauraz g.gif kokia savijauta siandien pas ja..gal jau nebuvo to blogumo..

sveikutes mergaites 4u.gif kaip smagu kad manes pasigendat 4u.gif wub.gif aciu Jums uz tai...o as kaip pilkas debesas vaikstau, nes man toookia nekokia nuotaika, kad negaliu net susivaldyt, o del ko ir nezinau, MB ramina, kad organizmas pratinasi prie vaistu, sako gal man kokiai savaitei kur isvaziuot tave viena palikt nes jau sake nebeimanoma su manim doh.gif ir pilva pastoviai maudzia kaip pries mmm toks jausmas kad tuoj tuoj susirgsiu doh.gif tai pastoviai begioju i wc ir galvoju negi parsivilko viduri ciklo g.gif vat tokie mano potyriai ax.gif

QUOTE(Kuisis @ 2011 11 09, 21:59)
Irmučiuk, su IV st. IUI nerekomenduočiau

drinks_cheers.gif IUI galima daryti bet tik tuo atveju jei butu be stimuliacijos ax.gif

QUOTE(avvka @ 2011 11 09, 22:38)
Kazi kaip LauraZ jauciasi unsure.gif Kazkaip paskutiniu metu visai nekalbi pasidare g.gif

wub.gif

begu skaityt ka jus cia prirase wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti