Labas vakaras mergaites
Mano nelabosios parsivilko siandien ryte jei ne ketanovas i darba turbut buciau neisejusi , o plaukiu tai irgi atsakanciai
Ko gero visus planus reikia atideti sausiui, nes emociskai paluzusi jauciuosi , o ir darbe jau prasideda karstlige, gruodis isvis bus beprotiskas
Ir apskritai nieko nenoriu,viskas nervina, varau atgal i negyvenama sala
QUOTE(kokyte @ 2011 11 10, 18:42)
Labas vakaras mergaites
Mano nelabosios parsivilko siandien ryte jei ne ketanovas i darba turbut buciau neisejusi
Mano nelabosios parsivilko siandien ryte jei ne ketanovas i darba turbut buciau neisejusi
kokyte issiliudek, bus geriau..man padeda jei kitos sav pradzio dar tebebusi negyvenamoj saloj, tai susitiksim turbut as sampes paimsiu- bus linksma
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 10, 18:38)
oi man toooks pasiulymas zinok labiau prie sirdies kad tik neateitu, kad tik neateitu, kad tik neateitu(ir tt) tau mmm As irgi jei nesulauksiu, tai testa darysiu tik po savaitgalio..dar sianakt prasibudau slapia nuo prakaito paskaiciau kad cia isgi vienas is pozymiu..bet kartais tas buna ir pries mm..jei susirgsiu, o taip tikriausiai ir bus, tai kauksiu is liudesio
O kodel manai, kad taip tikriausiai ir bus?.. Kas per negatyvios mintys?.. Geriau imk ir saukiames kartu kad ateitu
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 11 10, 18:42)
Labas vakaras mergaites
Mano nelabosios parsivilko siandien ryte jei ne ketanovas i darba turbut buciau neisejusi , o plaukiu tai irgi atsakanciai
Ko gero visus planus reikia atideti sausiui, nes emociskai paluzusi jauciuosi , o ir darbe jau prasideda karstlige, gruodis isvis bus beprotiskas
Kokyte, imk . Mes su tavim, mergyte, kitakart tikrai viskas pavyks ir sulauksi stebuklelio
QUOTE(stryga @ 2011 11 10, 18:47)
O kodel manai, kad taip tikriausiai ir bus?.. Kas per negatyvios mintys?.. Geriau imk ir saukiames kartu kad ateitu
todel kad negatyviom mintim bandau apsisaugoti nuo nesekmes tada ne taip skaudu bus...nes galiu prisisvajoti..galiu patiketi tuo, kad jau ..bet po I butu ziauriai skaudu..jau ir dabar bus...zodziu...gal supratai ka norejau pasakyti.. nors aisku..tos negatyvios mintys sudukas...vistiek sirdy yra viltis...
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 10, 18:51)
todel kad negatyviom mintim bandau apsisaugoti nuo nesekmes tada ne taip skaudu bus...nes galiu prisisvajoti..galiu patiketi tuo, kad jau ..bet po I butu ziauriai skaudu..jau ir dabar bus...zodziu...gal supratai ka norejau pasakyti.. nors aisku..tos negatyvios mintys sudukas...vistiek sirdy yra viltis...
Taip, suprantu, jau ne vieneri metai gyvenu tais nusivylimais, bet vis vien manau, kad tik pozityviom mitim pritrauksiu angeliuka. Geriau jau mano viltys kaskart sudus nei mazylis jaus, kad netikiu, kad jis pagaliau ateina... Kas ta daugybe nusivylimu lyginant su viena diena ateisianciu dziaugsmu?..
Papildyta:
Kazkaip pritilo pas mus biskuti... Au, mergaites!
Lauraz, kaip tu?..
Mergaites , pazerkit mums virusiuku, greitai visos susibegs
QUOTE(stryga @ 2011 11 10, 19:52)
Taip, suprantu, jau ne vieneri metai gyvenu tais nusivylimais, bet vis vien manau, kad tik pozityviom mitim pritrauksiu angeliuka. Geriau jau mano viltys kaskart sudus nei mazylis jaus, kad netikiu, kad jis pagaliau ateina... Kas ta daugybe nusivylimu lyginant su viena diena ateisianciu dziaugsmu?..
Papildyta:
Lauraz, kaip tu?..
Papildyta:
Lauraz, kaip tu?..
visos taupo vieta liko 2psl, Lauraz dingus, tai ir nepliurpia Laurut kur dingus?
o man atrodo kad Stryga paliksiu as tave laukt II ir busiu tavo palaikymo komanda ..nes kazko i vakara pilviuka eme skaudet ir jei nepasirode, tai ant tualetinio popieriuko pastebejau ruzava demyte tai vat tokios zinios..gal tik pasirode
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 10, 19:57)
visos taupo vieta liko 2psl, Lauraz dingus, tai ir nepliurpia Laurut kur dingus?
o man atrodo kad Stryga paliksiu as tave laukt II ir busiu tavo palaikymo komanda ..nes kazko i vakara pilviuka eme skaudet ir jei nepasirode, tai ant tualetinio popieriuko pastebejau ruzava demyte tai vat tokios zinios..gal tik pasirode
Ax... Na bet gal kaip nors prisimins mus Laurute laiku... kaszin, ar viskas jai gerai...
Zinok ir man sivakar pilvo paskaudenimas buvo toks iprastas, dabar jau aprimo, bet kadangi dar netepa, tai iskaitau kaip nestumo pozimi Tavo paskaudenima irgi uzskaitau kaip , be to, juk net pastojus gali kiek patepti, ar ne?.. O mano mamai kai mane nesiojo net mm dingusios nebuvo, tai suzinojo tik po triju men, kad laukiasi, isivaizduoji?
QUOTE(sanzile @ 2011 11 10, 13:23)
Man visus du kartus pilna narkoze buvo.
tai tau histeroskopija dare su pilna narkoze vajei o as jau tikejaus, kad daro be jos na bet kiek supratau, tai musu mergaitems mazai, kam teko patirti ta malonuma na o ar rado ka po sios proceduros?
Papildyta:
na tikrai idomu kaip Lauraz sekasi, kazi kaip sveikatele? tikekimes greit pasirodys ir viska papasakos
taip pat labai idomu kaip Glamour sekasi kaip jos savijauta ir nuotaikos
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 10, 18:45)
kokyte issiliudek, bus geriau..man padeda jei kitos sav pradzio dar tebebusi negyvenamoj saloj, tai susitiksim turbut as sampes paimsiu- bus linksma
Oi merginos, jei kitą sav būsite negyvenamoj saloj, tai apie kokį trečiadienį ir aš prisijungsiu
Šį mėnesį MB taip stengėsi taip stengėsi bet pagal bendrą savijautą, spėju jog manosios parsivilks
Tai gi, laikom frontą ir kitą ciklą vėl bandysim gandrus urmu imti
..Klausykit, o gal pas mus taip ramu, jog dar kas nors II pamatė, tik dar nenori pasisakyti?
..na aš čia taip tik pasvarsčiau garsiai
visoms po
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 09, 21:21)
Viltele, kaip Tu? jauti ką nors ?
Sveikutes,
As irgi net nespeju perskaityti visu mergaiciu pokalbiu, darbe daug darbo, o namie grizus jau akis nuo kompo labai skauda, tai net sunkoka prisesti, bet vistiek apie jus visas vis pagalvoju. As jau buvau pas gydytoja, nes man reikejo Crinone issirasyti. Bet aisku dar nieko nematyti. O tu,pasislepusi, jo nevartoji? Nelabai man jis patinka, bet niekur nedingsi. O siandien jauciuosi lyg ir geriau, bet vakar tai nenormaliai visa diena stipriai kiausides maude, tokiais spazmais, beto viduriai uzkieteje, pilvas issiputes tai ojojoj. O tu kaip jautiesi?
QUOTE(kokyte @ 2011 11 10, 17:42)
Labas vakaras mergaites
Manosios pasibaigė pagaliau. Šiandien buvo nuostabi diena, nes visą dieną nieko neskaudėjo Jau buvau pamiršus ką tai reiškia.
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 10, 19:54)
na o ar rado ka po sios proceduros?
Tai ne tai, kad rado, bet dare del to, kad jau zinojo ka ras.
Didziausias blogumas sios proceduros- narkoze.