Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

labas rytas 4u.gif Siandien per tv maciau anonsa, sestadieni 10.30 Laidoje Pulsas per LTV, kalbes apie endometrioze. Gal nieko, ko nezinom ir nepasakys, bet jei kam idomu-paziurekit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 10, 12:06)
labas rytas 4u.gif Siandien per tv maciau anonsa, sestadieni 10.30 Laidoje Pulsas per LTV, kalbes apie endometrioze. Gal nieko, ko nezinom ir nepasakys, bet jei kam idomu-paziurekit ax.gif

jo as irgi maciau net telika pagarsinau, bet savitgaliui isvaziuoju tai nepaziuresiu... jei kuri ziuresit papasakosit apie ka kalbejo..
Atsakyti
labas rytas 4u.gif mergaites patarkit, nes hormonu skyrelis ten tuscias, gavau PRL atsakyma 374 (21 c.d. ).. normose tai jis yra, bet cia kazkuri rase kad apie ~200 pastojmui reikia?? ar kazkam su tokiu jau dave vaistus? buviau dekinga uz atsakyma, iki siol mano visi hormonai idealus budavo.. negi dar cia bedu atsirado..
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 10, 12:08)
jo as irgi maciau net telika pagarsinau, bet savitgaliui isvaziuoju tai nepaziuresiu... jei kuri ziuresit papasakosit apie ka kalbejo..

man irgi nepavyks..hm...gal rasiu is kur ta laida gaut ax.gif greiciau kokius vaistus israstu nuo endo..isgeri tabletyte ir psio...sveika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 10 lapkričio 2011 - 11:55
QUOTE(Kuisis @ 2011 11 10, 10:58)
nesu tikra, bet man regis histeroskopiją daro su daline nejautra mirksiukas.gif

Man visus du kartus pilna narkoze buvo.
Atsakyti
LRT laidas galima internetu žiūrėt
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 10, 12:53)
man irgi nepavyks..hm...gal rasiu is kur ta laida gaut  ax.gif greiciau kokius vaistus israstu nuo endo..isgeri tabletyte ir psio...sveika smile.gif

aptarsim po savaitgalio mirksiukas.gif gal kuri matys, o gal kur visagalis googlas pades nuoroda kokia suzvejot..

Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 10, 13:27)
LRT laidas galima internetu žiūrėt

siguliuk , tiesiogiai turi omeny ar ir kartojimai yra?
Atsakyti
Laba diena mergaites 4u.gif
QUOTE(meskos @ 2011 11 10, 13:52)
labas rytas 4u.gif  mergaites patarkit, nes hormonu skyrelis ten tuscias, gavau PRL atsakyma 374 (21 c.d. ).. normose tai jis yra, bet cia kazkuri rase kad apie ~200 pastojmui reikia?? ar kazkam su tokiu jau dave vaistus? buviau dekinga uz atsakyma, iki siol mano visi hormonai idealus budavo.. negi dar cia bedu atsirado..

As vos su 500 issiprasiau doh.gif, niekas nenorejo skirti tik endokrinologe po visu kitu tyrimu ( krutu echoskopija, galvos sonine nuotrauka) leido po puse tabl viena karta per diena 4u.gif
Kalbejote apie histeroskopija, as LP metu norejau kad man padarytu, bet nepadare-gydytoja pasake nemate reikalo jos darytis...bet vis tiek gailiuosi kad nepapadare nors uz LP atsidekojau 3 narkozes tikrai nenoreciau verysad.gif
as irgi turiu klausimuka g.gif jei mano kiausintakiai praeinami laisvai ar yra tikimybe kad po LP gali atsirasti saaugiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 10, 12:29)
siguliuk , tiesiogiai turi omeny ar ir kartojimai yra?

archyve yra ir laidos įdėtos kurią nori tą žiūri, tik player'io kažkurio reik. gal windows 10?
http://www.lrt.lt/ar...lter=2011-11-09
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 10 lapkričio 2011 - 14:19
QUOTE(kimberley7 @ 2011 11 10, 15:01)
Laba diena mergaites  4u.gif
as irgi turiu klausimuka  g.gif jei mano kiausintakiai praeinami laisvai ar yra tikimybe kad po LP gali atsirasti saaugiu  g.gif

kazkaip manau, kad gali verysad.gif teko forumuose skaityti, kad po pirmos LP buve sveiki kiausintakiai, darant antra LP jau buvo su saaugom unsure.gif bet mes gal greiciau tapsim nestuke.gif m nei tos saaugos atsiras...
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2011 11 10, 15:18)
archyve yra ir laidos įdėtos kurią nori tą žiūri, tik player'io kažkurio reik. gal windows 10?
http://www.lrt.lt/ar...lter=2011-11-09

aciu 4u.gif kazkaip surasiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 09, 13:10)
as irgi..turi mm parsivilkt sios sav pabaigoj....tai taip nelaukiu, nors zinau, kad ateis.. verysad.gif nors atrodo, kad ir pykina, ir mieguistumas padidejes...ech..ko tik nebuna is didelio nori doh.gif  biggrin.gif
Mergaites, neiskeliaukit visos i negyvenama sala...ka skyrelis be jusu darys...na nebent interneta kartu pasiimkit lotuliukas.gif
Lauraz idomiai pas tave..bet gal cia tik sutapimas g.gif kazkaip neteko girdet, kad taip greit pasaliniai dalykai prasidetu..na bet kiekvienas organizmas aisku individualiai reaguoja...laikykis, mergyt 4u.gif jei  nestuke.gif nebusiu, tai po keliu men prisijungsiu...o tada jau ruoskis klausimu lavinai tongue.gif  4u.gif
Kokyte, o gal tikrai tu  nestuke.gif , tik testas nerodo? Juk buna taip..zinau atvejus kelis is patirties...gal tikrai kraujuka nuleisk del sventos savo ir musu ramybes?
O as pasiguosiu..siandien vedziojau suniuka savo...ir nutruko antkaklis...tai tas bego ir nubego... verysad.gif jis pas mus 2 saav tik, tai dar nelabai nei i varda reaguoja, paragvo laisves ir dejo i kulnus...kaip as skuodziau per laukus paskui ji...reikejo laika nuimt, tai buciau pagerinus visus rekordus lotuliukas.gif seip ne taip prisiviliojau ir pagavau...tai kai jau apkabinau tai zliumbiau is tos laimes..maniau jau pabegs..  cray.gif uztat po toookio sporto visus galus skauda..

Irmuciuk, tai gal vis gi ne kartu savalku sulauksim, o kartu gimdysim, kaip tau toks pasiulymas, ka? ax.gif
Pagal grafika maniskes turetu ateiti siandien arba per tris artimiausias dienas... Siandien 16 DPO (dariausi testukus si men), ju kol kas nera. Kaip as tikiuosi, kad ir nebus ir pagaliau busiu nestuke.gif ... Na o testa pasiryzusi daryti nebent po savaitgalio, nes ir anksciau yra ne karta buve, kad velavo, o tik testa pasidarius ir parsivilkdavo... Kol kas Viltis gyva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2011 11 10, 18:31)
Irmuciuk, tai gal vis gi ne kartu savalku sulauksim, o kartu gimdysim, kaip tau toks pasiulymas, ka? ax.gif
Pagal grafika maniskes turetu ateiti siandien arba per tris artimiausias dienas... Siandien 16 DPO (dariausi testukus si men), ju kol kas nera. Kaip as tikiuosi, kad ir nebus ir pagaliau busiu  nestuke.gif ... Na o testa pasiryzusi daryti nebent po savaitgalio, nes ir anksciau yra ne karta buve, kad velavo, o tik testa pasidarius ir parsivilkdavo... Kol kas Viltis gyva smile.gif

oi man toooks pasiulymas zinok labiau prie sirdies thumbup.gif drinks_cheers.gif kad tik neateitu, kad tik neateitu, kad tik neateitu(ir tt) tau mmm 4u.gif As irgi jei nesulauksiu, tai testa darysiu tik po savaitgalio..dar sianakt prasibudau slapia nuo prakaito doh.gif paskaiciau kad cia isgi vienas is pozymiu..bet kartais tas buna ir pries mm..jei susirgsiu, o taip tikriausiai ir bus, tai kauksiu is liudesio verysad.gif
Atsakyti