labas vakaras
nepamiršau Jūsų, tikrai
net paskaityti nespėju,tai nėr kalbos apie ką nors parašymą.
tyrimų nekartojau ir nekartosiu. baisiai nepatogu man. į/iš darbą/o nėra pakeliui normalios, ten kur dariau tai brangokai. nu bet tada labai magėjo sužinoti, tai nepagailėjau 124 lt.
tiek ir teliko, kitą savaitę (turbūt, jei neapsiskaičiavau) reikės važiuoti pas gydyt.
Viltele, kaip Tu? jauti ką nors ?
visoms kam reikia po balioną
sheila, jei išeina būtinai daryk ir lapar. ir hister. vienu metu. pagalvok, viena narkozė, o visapusiškai pažiūrės. nebent ne taip supratau...
jei klausi, ar per lp darė hister, tai man nedarė.
gal ir kvailai merginos parašysiu, bet... pasistenkite mažiau galvoti apie vaistų / tam tikrų procedūrų pašalinius poveikius. nes paskaitau ir nebesuprantu... diferelino bijom, nes.... stimuliacijų bijom, nes....
na šiaip ar taip viskas turi dvi puses, nebus vien teigiama. bet jei jau pasiryžai tai ir eik į priekį.
nesenai man draugė atsiuntė tokį pasakojimą apie varlę. pabandysiu trumpai:
susirinko varlės į varžybas, kuri pirmiau įlips į statų kalną. startas ir pradėjo visos kaip moka, kaip sugeba rėpliot.
apačioje žioplių minia vis rėkavo "ką jos daro? taigi, tai neįmanoma, jos nesugebės"
ir krito viena po kitos varlės. tik viena jų atkakliai stūmėsi į priekį. ir jai pavyko !!!!!
paskui paaiškėjo, kad ta finišą pasiekusi varlė buvo kurčia.
tai palinkėsiu ir Jums būti kurčioms savo blogoms mintims.