Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(sheila102 @ 2011 11 09, 21:51)
o merginos norejau paklausti ar jums per LP dare ir histeroskopija ? man siulo ja pasidaryti, nors per LP jos nedare ir niekas nesiule.  man itaria, kad yra polypas, tai net nezinau g.gif

ne man nedare..kazkaip tok po lp suzinojau kad galejo daryt du viename, gaila kad nieks nepasiule is tikruju..
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 11 09, 21:59)
man nedarė, nes nematė reikalo.būtų siūlę, būčiau sutikus. jei įtaria polypą, tai tavo vietoj tikrai daryčiau, juk jis gali trukdyti pastoti, ką čia dar svarstyti blush2.gif

na va man ir idomu kodel jos man nesiule juk galejo viska vienu metu. jei gerai suprantu cia vel narkoze bus? blush2.gif man ir sake kad polypas gali trukdyti pastojimui ir del gausiu mmm padetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 09, 19:01)
na va man ir idomu kodel jos man nesiule juk galejo viska vienu metu. jei gerai suprantu cia vel narkoze bus? blush2.gif  man ir sake kad polypas gali trukdyti pastojimui ir del gausiu mmm padetu  g.gif

o tai ar yra tas polipas ar ne kitokiu budu negalima suzinoti? ***** pas mane ir mm gausios ir kresuliu buna , bet gine apie jokius polipus nieko neminejo g.gif
Atsakyti
polypa kiek zinau echoskopiskai mato, bet jis po mm kartais dingsta. sheila tau pirma kart ji pastebejo?
Atsakyti
labas vakaras

nepamiršau Jūsų, tikrai 4u.gif
net paskaityti nespėju,tai nėr kalbos apie ką nors parašymą.

tyrimų nekartojau ir nekartosiu. baisiai nepatogu man. į/iš darbą/o nėra pakeliui normalios, ten kur dariau tai brangokai. nu bet tada labai magėjo sužinoti, tai nepagailėjau 124 lt.
tiek ir teliko, kitą savaitę (turbūt, jei neapsiskaičiavau) reikės važiuoti pas gydyt.

Viltele, kaip Tu? jauti ką nors ?

visoms kam reikia po balioną 4u.gif

sheila, jei išeina būtinai daryk ir lapar. ir hister. vienu metu. pagalvok, viena narkozė, o visapusiškai pažiūrės. nebent ne taip supratau...
jei klausi, ar per lp darė hister, tai man nedarė.

gal ir kvailai merginos parašysiu, bet... pasistenkite mažiau galvoti apie vaistų / tam tikrų procedūrų pašalinius poveikius. nes paskaitau ir nebesuprantu... diferelino bijom, nes.... stimuliacijų bijom, nes....
na šiaip ar taip viskas turi dvi puses, nebus vien teigiama. bet jei jau pasiryžai tai ir eik į priekį.
nesenai man draugė atsiuntė tokį pasakojimą apie varlę. pabandysiu trumpai:
susirinko varlės į varžybas, kuri pirmiau įlips į statų kalną. startas ir pradėjo visos kaip moka, kaip sugeba rėpliot.
apačioje žioplių minia vis rėkavo "ką jos daro? taigi, tai neįmanoma, jos nesugebės"
ir krito viena po kitos varlės. tik viena jų atkakliai stūmėsi į priekį. ir jai pavyko !!!!!
paskui paaiškėjo, kad ta finišą pasiekusi varlė buvo kurčia.

tai palinkėsiu ir Jums būti kurčioms savo blogoms mintims. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 09, 19:57)
sveikos mergaites,
mano memes jau pareina, duokit balionu verysad.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif ir dar vienas, kad kitą ciklą jos nepasirodytų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 09, 22:08)
polypa kiek zinau echoskopiskai mato, bet jis po mm kartais dingsta. sheila tau pirma kart ji pastebejo?

na ji dabar pirma karta pastebejo, nes pirma karta pas ja as ax.gif , na ji tik itaria nera 100% isitikinusi del polypo, tad ziuresim koks bus vaizdelis, kai vaziuosiu 4 ciklo diena. sake dar karta ziures. na esu buvus ir 4 ciklo diena vilniuj pas U , tai ji nieko nemate, bet cia buvo pries 4men. na o vakar kaip ir vaisingos dienos buvo ir folis buvo, tai ji ziurejo ziurejo ir mate kazkoki seseli ( ar kaip ten vadinasi ) o pasui pasake nelabai suprantanti , kodel per LP neziurejo ir nedare histeroskopijos juk mmm gausios, na bet yra kaip yra. o dabar po triju men vel narkoze doh.gif , man biski baisu , atmintis tikrai suslubavo , o ji buvo tikrai gera. stengiuo negalvoti bet biski suneramino kazkaip galvojau kad per LP viska mato g.gif
Atsakyti
Kazi kaip LauraZ jauciasi unsure.gif Kazkaip paskutiniu metu visai nekalbi pasidare g.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 11 09, 22:38)
Kazi kaip LauraZ jauciasi unsure.gif Kazkaip paskutiniu metu visai nekalbi pasidare g.gif

kazkaip snd net prisijungus nebuvo mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vegele: 09 lapkričio 2011 - 22:28
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 09, 22:01)
na va man ir idomu kodel jos man nesiule juk galejo viska vienu metu. jei gerai suprantu cia vel narkoze bus? blush2.gif  man ir sake kad polypas gali trukdyti pastojimui ir del gausiu mmm padetu  g.gif

nesu tikra, bet man regis histeroskopiją daro su daline nejautra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 09, 22:38)
na ji dabar pirma karta pastebejo, nes pirma karta pas ja as ax.gif , na ji tik itaria nera 100% isitikinusi del polypo, tad ziuresim koks bus vaizdelis, kai vaziuosiu 4 ciklo diena. sake dar karta ziures. na esu buvus ir 4 ciklo diena vilniuj pas U , tai ji nieko nemate, bet cia buvo pries 4men.  na o vakar kaip ir vaisingos dienos buvo ir folis buvo, tai ji ziurejo ziurejo ir mate kazkoki seseli ( ar kaip ten vadinasi ) o pasui pasake nelabai suprantanti , kodel per LP neziurejo ir nedare histeroskopijos juk mmm gausios, na bet yra kaip yra. o dabar po triju men vel narkoze doh.gif , man biski baisu , atmintis tikrai suslubavo , o ji buvo tikrai gera. stengiuo negalvoti bet biski suneramino kazkaip galvojau kad per LP viska mato g.gif

oi mergaites radau info ir kita mergaite patvirtino , kad histeroskopija daro su daline nejautra blush2.gif matyt as is tos dideles baimes nieko nebegirdejau ax.gif , tad tikrai manau nieko baisaus nebus. g.gif ir jei reiks tai procedura bus nesudetinga. blush2.gif vakar tiek prisinervinau , pristresavau, tai siandien ,kaip vanduo nuo zasies nubego, kai isiskaiciau kaip ja ten daro. zodiu nieko baisaus bigsmile.gif tfu o as jau ir spejau visko prisigalvoti, ot laki ta fantazija... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kuisis @ 2011 11 10, 11:58)

kiek dabar suprantu taip ir yra ax.gif . tik as tokia kvailute issigandau ir se tau kad nori ir ne taip supratau. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 10 lapkričio 2011 - 11:00
QUOTE(Kuisis @ 2011 11 10, 11:58)

diagnostine daroma su vietine nejautra dazniausiai o operacine su pilna
paskaityk ka apie H rasoma bak puslapy http://www.bak.lt/ap...isteroskopija-/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vegele: 10 lapkričio 2011 - 11:17