Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(malvina @ 2011 11 09, 19:57)
sveikos mergaites,
mano memes jau pareina, duokit balionu verysad.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif ir didelis didelis oro_buckis.gif susaudyt tas mm gun_bandana.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif imk adata ir sprogdink juos visus is eiles, gal bent kiek pavyks issilieti...uzjauciu console.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,

verysad.gif niu va verysad.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 09, 18:57)
sveikos mergaites,

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 09, 18:57)
sveikos mergaites,

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Neliūdėk, console.gif Gal kitas mėnuo mums bus vaisingas. rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,

4u.gif 4u.gif 4u.gif niu ka lauksim, vistiek ateis diena, kai ju nebesulauksim blush2.gif

o as pasidariau OT ir rodo ryskius II tai eisim darbuotis blush2.gif . vakar buvau pas vaising. spec, tai apziurejo aptarem hormonu tyrimu rezus ir LP pakomentavo, tai sake, kad Ist endo nera baisu. kita cikla bandysim stimuliacija ziuresim kaip cia bus g.gif na o del gausiu mmm ir kresuliu, ji pasake, kad gali buti polypas. tai dabar vaziuosiu kai mmm sulauksiu (o gal nesulauksiu blush2.gif ) kadangi jos pas mane labai gausios ir trumpos (iki 4dienu). tai va tiek naujienu , mate grazu foli tai reikia darbuotis .... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 09 lapkričio 2011 - 20:01
Sveikutes 4u.gif
sulaukusioms mmm 4u.gif
Toms, kurios galvoja apie IVF 4u.gif paziurekit trecia eilute nuo apacios ax.gif visai viltingai atrodo skaiciukai bigsmile.gif ypac 2010 smile.gif
http://www.vaisingum...dex.php?cid=277
Atsakyti
merginos, kokiu tikslu daromas testas po sueities?
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 11 09, 21:07)
Sveikutes 4u.gif
sulaukusioms mmm  4u.gif
Toms, kurios galvoja apie IVF  4u.gif paziurekit trecia eilute nuo apacios  ax.gif  visai viltingai atrodo skaiciukai bigsmile.gif  ypac 2010 smile.gif
http://www.vaisingum...dex.php?cid=277

na tikrai neblogai bigsmile.gif
Atsakyti
aciu, mergaites uz balionus, daug geriau pasidare po jusu zodziu wub.gif
IVF rezultatai dziuginantys. skaiciuoju paprastai - blogiausiu atveju is antro karto pasiseks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o merginos norejau paklausti ar jums per LP dare ir histeroskopija ? man siulo ja pasidaryti, nors per LP jos nedare ir niekas nesiule. man itaria, kad yra polypas, tai net nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 09, 21:13)
merginos, kokiu tikslu daromas testas po sueities?

kad pažiūrėti ar tavo "aplinka" nenužudo spermiukų mirksiukas.gif

kalbėjot apie GN, niekada jos nebedaryčiau, jokios naudos mano atveju, jei jau taip tai jau verčiau vėl LP

Irmučiuk, su IV st. IUI nerekomenduočiau

mergaitėms kurioms prireikė, griebkit siunčiu tūkstančius balionėlių 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 09, 21:51)
o merginos norejau paklausti ar jums per LP dare ir histeroskopija ? man siulo ja pasidaryti, nors per LP jos nedare ir niekas nesiule.  man itaria, kad yra polypas, tai net nezinau g.gif

man nedarė, nes nematė reikalo.būtų siūlę, būčiau sutikus. jei įtaria polypą, tai tavo vietoj tikrai daryčiau, juk jis gali trukdyti pastoti, ką čia dar svarstyti blush2.gif
Atsakyti