Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

nepastimuliuos ir ju augima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 09, 18:08)
apskritai ar verta darytu IUI priklauso nuo to, ar praeinami kiausintakiai - ar tikrino operacijos metu?
o kaip stimuliacija veikia skydliaukes mazgelius?

pagal viska praeinami, netikrino, kai paklausiau kodel, tai sake svarus, be jokiu pakitimu ir be endo zidiniu g.gif o gal gali but ir nepraeinami angel_sadangel.gif
Papildyta:
QUOTE(vegele @ 2011 11 09, 18:19)
nepastimuliuos ir ju augima?  g.gif

gal IUI skyrely paklausk..man atrodo, kad mergaites minejo, jog ir jie padideja nuo stimuliaciju g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 09, 14:51)
dar norejau jusu mergaites paklaust..kaip manot ar su mano 4 st verta darytis IUI naturaliam cikle? ar cia nesamone doh.gif man atrodo , kad nesamone...geriau jauciu taupyti dideliam reikalui? g.gif  blush2.gif

Labas mergaites

Visoms uz tas tokias ilgas nelabasias 4u.gif
Del kresuliu tai pas mane ju beveik kiekviena menesi buna , gine sake, kad cia gleivine pasisalina ar kazkas panasaus gerai neatsimenu , o nelabai ir supratau kai aiskino blush2.gif pas mane mm lygiai trys dienos, visas tris raitausi is skausmo jei neprisiryju vaistu ir plaukiu kaip is krioklio doh.gif

Del IUI turint IV endo tai mano nuomone tikslinga daryti tik tokiu atveju jei pratekami kiausintakiai ir vyro turtas nekoks ( pvz musu atveju per didelis klampumas ) nes man uzteko 2IUI , kad suprasciau, kad beda ne pas vyra, o vis delto pas mane verysad.gif

Idomu kaip Viltele ir Pasislepusi laikosi ? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 11 09, 18:23)
L
Del IUI turint IV endo tai mano nuomone tikslinga daryti tik tokiu atveju jei pratekami kiausintakiai ir vyro turtas nekoks

o jeigu kiausintakiai pratekami ir su turteliu viskas ok?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vegele: 09 lapkričio 2011 - 17:36
QUOTE(kokyte @ 2011 11 09, 18:23)
Labas mergaites
Del IUI turint IV endo tai mano nuomone tikslinga daryti tik tokiu atveju jei pratekami kiausintakiai ir vyro turtas nekoks ( pvz musu atveju per didelis klampumas ) nes man uzteko 2IUI , kad suprasciau, kad beda ne pas vyra, o vis delto pas mane  verysad.gif

gerai, kad man bent skausmu ner..gal keleta kartu tik buvo laaabai skausmingos, net paeit negalejau is skausmo...siaubas..uzuojauta tom, kas kiekviena men tokiuose skausmuose 4u.gif
va reik si menesi dar MB turta istirti butinai. g.gif bet betkuriuo atveju tas IUI..kakzaip man nelimpa... g.gif gal del to , kad tikimybe labai maza...aisku skaiciau kad kazkuriai su 4 st pavyko is pirmo IUI ir dvynukai wub.gif bet kiekvienas atvejis labai individualus..
Kokyte o tai kraujuko neduosi? o gal...kol ner mm, tol viltis gyva...
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 09, 15:35)
o jeigu kiausintakiai pratekami ir su turteliu viskas ok?

Jei ir O naturaliai normaliai vyksta, tai kam tada tas IUI ? Mano nuomone visiskas pinigu ismetimas g.gif
Papildyta:
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 09, 15:40)
gerai, kad man bent skausmu ner..gal keleta kartu tik buvo laaabai skausmingos, net paeit negalejau is skausmo...siaubas..uzuojauta tom, kas kiekviena men tokiuose skausmuose 4u.gif
va reik si menesi dar MB turta istirti butinai.  g.gif bet betkuriuo atveju tas IUI..kakzaip man nelimpa... g.gif gal del to , kad tikimybe labai maza...aisku skaiciau kad kazkuriai su 4 st pavyko is pirmo IUI ir dvynukai wub.gif bet kiekvienas atvejis labai individualus..
Kokyte o tai kraujuko neduosi? o gal...kol ner mm, tol viltis gyva...

Ai gaila lt metyti tiems tyrimams tongue.gif nors istikro tai prisipazinsiu, kiekviena karta priduodama krauja alpstu , tai stengiuosi kiek imanoma reciau ta daryti blush2.gif beto visi mm pozymiai jau yra , klausimas tiktai kada pramus verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 11 09, 15:46)
Jei ir O naturaliai normaliai vyksta, tai kam tada tas IUI ? Mano nuomone visiskas pinigu ismetimas  g.gif
Papildyta:
Ai gaila lt metyti tiems tyrimams  tongue.gif  nors istikro tai prisipazinsiu, kiekviena karta priduodama krauja alpstu , tai stengiuosi kiek imanoma reciau ta daryti  blush2.gif beto visi mm pozymiai jau yra , klausimas tiktai kada pramus  verysad.gif

einu dar NT sugadinsiu, kad butu ramu wink.gif
Atsakyti
laikom kumstukus ir nekantriai laukiam atsakymo nail.gif
ot kad II parodytu clap.gif wub.gif
Atsakyti
nu kokyte..kaip? Jetau kaip but dziugu... 4u.gif
Atsakyti
irmuciuk kiek laiko enzimus gerei?
Atsakyti
Butu gerai , bet deja I irnesakyk.gif
Nugi negali visi NT buti brokuoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vegele @ 2011 11 09, 15:57)
irmuciuk kiek laiko enzimus gerei?

Kas tie enzimai ir nuo ko juos geriat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 11 09, 19:00)
Butu gerai , bet deja I  irnesakyk.gif
Nugi negali visi NT buti brokuoti  biggrin.gif
Papildyta:
Kas tie enzimai ir nuo ko juos geriat?  g.gif

eiks console.gif 4u.gif
Enzimai kazkokie fermentai smile.gif po operaciju tokiu kaip LP jie apsaugo nuo saaugu susidarymo, pagreitina gyjima, neleidzia formuotis naujiewms endo zidiniams..aisku skamba graziai bigsmile.gif bet kaip istikro, tai neaisku..gali padeti arba gali nepadeti...o neilindus i vidu nesuzinosi...
Vegele, geriau 3 savaites po 6 tabletes per diena.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 11 09, 19:00)
Butu gerai , bet deja I  irnesakyk.gif
Nugi negali visi NT buti brokuoti  biggrin.gif
Papildyta:
Kas tie enzimai ir nuo ko juos geriat?  g.gif

nuo saaugu, kuruos LP metu rado...
Atsakyti