nepastimuliuos ir ju augima?
QUOTE(malvina @ 2011 11 09, 18:08)
apskritai ar verta darytu IUI priklauso nuo to, ar praeinami kiausintakiai - ar tikrino operacijos metu?
o kaip stimuliacija veikia skydliaukes mazgelius?
o kaip stimuliacija veikia skydliaukes mazgelius?
pagal viska praeinami, netikrino, kai paklausiau kodel, tai sake svarus, be jokiu pakitimu ir be endo zidiniu o gal gali but ir nepraeinami
Papildyta:
QUOTE(vegele @ 2011 11 09, 18:19)
nepastimuliuos ir ju augima?
gal IUI skyrely paklausk..man atrodo, kad mergaites minejo, jog ir jie padideja nuo stimuliaciju
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 09, 14:51)
dar norejau jusu mergaites paklaust..kaip manot ar su mano 4 st verta darytis IUI naturaliam cikle? ar cia nesamone man atrodo , kad nesamone...geriau jauciu taupyti dideliam reikalui?
Labas mergaites
Visoms uz tas tokias ilgas nelabasias
Del kresuliu tai pas mane ju beveik kiekviena menesi buna , gine sake, kad cia gleivine pasisalina ar kazkas panasaus gerai neatsimenu , o nelabai ir supratau kai aiskino pas mane mm lygiai trys dienos, visas tris raitausi is skausmo jei neprisiryju vaistu ir plaukiu kaip is krioklio
Del IUI turint IV endo tai mano nuomone tikslinga daryti tik tokiu atveju jei pratekami kiausintakiai ir vyro turtas nekoks ( pvz musu atveju per didelis klampumas ) nes man uzteko 2IUI , kad suprasciau, kad beda ne pas vyra, o vis delto pas mane
Idomu kaip Viltele ir Pasislepusi laikosi ?
QUOTE(kokyte @ 2011 11 09, 18:23)
L
Del IUI turint IV endo tai mano nuomone tikslinga daryti tik tokiu atveju jei pratekami kiausintakiai ir vyro turtas nekoks
Del IUI turint IV endo tai mano nuomone tikslinga daryti tik tokiu atveju jei pratekami kiausintakiai ir vyro turtas nekoks
o jeigu kiausintakiai pratekami ir su turteliu viskas ok?
QUOTE(kokyte @ 2011 11 09, 18:23)
Labas mergaites
Del IUI turint IV endo tai mano nuomone tikslinga daryti tik tokiu atveju jei pratekami kiausintakiai ir vyro turtas nekoks ( pvz musu atveju per didelis klampumas ) nes man uzteko 2IUI , kad suprasciau, kad beda ne pas vyra, o vis delto pas mane
gerai, kad man bent skausmu ner..gal keleta kartu tik buvo laaabai skausmingos, net paeit negalejau is skausmo...siaubas..uzuojauta tom, kas kiekviena men tokiuose skausmuose
va reik si menesi dar MB turta istirti butinai. bet betkuriuo atveju tas IUI..kakzaip man nelimpa... gal del to , kad tikimybe labai maza...aisku skaiciau kad kazkuriai su 4 st pavyko is pirmo IUI ir dvynukai bet kiekvienas atvejis labai individualus..
Kokyte o tai kraujuko neduosi? o gal...kol ner mm, tol viltis gyva...
QUOTE(vegele @ 2011 11 09, 15:35)
o jeigu kiausintakiai pratekami ir su turteliu viskas ok?
Jei ir O naturaliai normaliai vyksta, tai kam tada tas IUI ? Mano nuomone visiskas pinigu ismetimas
Papildyta:
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 09, 15:40)
gerai, kad man bent skausmu ner..gal keleta kartu tik buvo laaabai skausmingos, net paeit negalejau is skausmo...siaubas..uzuojauta tom, kas kiekviena men tokiuose skausmuose
va reik si menesi dar MB turta istirti butinai. bet betkuriuo atveju tas IUI..kakzaip man nelimpa... gal del to , kad tikimybe labai maza...aisku skaiciau kad kazkuriai su 4 st pavyko is pirmo IUI ir dvynukai bet kiekvienas atvejis labai individualus..
Ai gaila lt metyti tiems tyrimams nors istikro tai prisipazinsiu, kiekviena karta priduodama krauja alpstu , tai stengiuosi kiek imanoma reciau ta daryti beto visi mm pozymiai jau yra , klausimas tiktai kada pramus
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 11 09, 15:46)
Jei ir O naturaliai normaliai vyksta, tai kam tada tas IUI ? Mano nuomone visiskas pinigu ismetimas
Papildyta:
Ai gaila lt metyti tiems tyrimams nors istikro tai prisipazinsiu, kiekviena karta priduodama krauja alpstu , tai stengiuosi kiek imanoma reciau ta daryti beto visi mm pozymiai jau yra , klausimas tiktai kada pramus
Papildyta:
einu dar NT sugadinsiu, kad butu ramu
laikom kumstukus ir nekantriai laukiam atsakymo
ot kad II parodytu
ot kad II parodytu
nu kokyte..kaip? Jetau kaip but dziugu...
irmuciuk kiek laiko enzimus gerei?
Butu gerai , bet deja I
Nugi negali visi NT buti brokuoti
Papildyta:
Kas tie enzimai ir nuo ko juos geriat?
Papildyta:
QUOTE(vegele @ 2011 11 09, 15:57)
irmuciuk kiek laiko enzimus gerei?
QUOTE(kokyte @ 2011 11 09, 19:00)
Butu gerai , bet deja I
Papildyta:
Papildyta:
eiks
Enzimai kazkokie fermentai po operaciju tokiu kaip LP jie apsaugo nuo saaugu susidarymo, pagreitina gyjima, neleidzia formuotis naujiewms endo zidiniams..aisku skamba graziai bet kaip istikro, tai neaisku..gali padeti arba gali nepadeti...o neilindus i vidu nesuzinosi...
Vegele, geriau 3 savaites po 6 tabletes per diena..
QUOTE(kokyte @ 2011 11 09, 19:00)
Butu gerai , bet deja I
Papildyta:
Papildyta:
nuo saaugu, kuruos LP metu rado...