Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 09, 14:50)
ačiū Irmučiuk  4u.gif Tavo postai man visada nuotaika pakelia  wub.gif Labai norėtusi tokios dovanos gimtadieniui  wub.gif Tik va su vyru nekalbu, taip kaip ND  daryti  g.gif Nors ką, gerai pagalvojus, ateisiu, užversiu, o po to vėl nekalbėsim  lotuliukas.gif

O su tais prisigalvojimais, tai tikra tiesa...KaIi įsijauti tai visi požymiai jaučiasi, krūtis auga akyse, ir t.t. laki ta moterų vaizduotė  doh.gif  blush2.gif

ojeee...net issisiepiau skaitydama yahoo.gif sokiai.gif smagu, kad bent truputi linksminu ax.gif o ka ten kalbet..maziau kalbu -daugiau darbu..pasikalbesit poto irnesakyk.gif griebk jauti uz ragu tsakant lotuliukas.gif
man tai jau reiskiasi toe pozymiai..oi kaip reiskias..nieko, prasides mm, tai nusileisiu ant zemes..kolkas angel.gif gerai, kad liko sveiko proto likuciu, tik jie ir tegelbeja umn.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 09, 14:15)
man tai jau reiskiasi toe pozymiai..oi kaip reiskias..nieko, prasides mm, tai nusileisiu ant zemes..kolkas  angel.gif gerai, kad liko sveiko proto likuciu, tik jie ir tegelbeja umn.gif

O manau, kad nelabosios neparsivilks, ir tie požymiai tik daugės ir stiprės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 09, 15:22)
O manau, kad nelabosios neparsivilks, ir tie požymiai tik daugės ir stiprės  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nuo tokiu zodziu kylu i dangu dar auksciau wub.gif tikiuosi krisdama galuniu nenusilausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 09, 14:28)

Papildyta:
jau trecia diena jauciu lengva maudima mazajam dubeni, plintanti i slaunis kazkaip... iki  lp irgi ji pastebedvau bet jis buvo visai trumpalaikis, neprisimenu net kuriuo ciklo metu..o dabar kazkaip trecia diena ir nuo pietu pradeda... hmmm keistai... negi nelaboji atsinaujina? g.gif

Man zinok po LP identiskas maudimas buvo prasidejes, kuris plisdavo i slaunis. Bet pastebejau, kad jis prasidedavo ciklo vidury. As galvojau, kad tai kazkaip buvo susije su ovuliacija g.gif

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 09, 14:50)
Tik va su vyru nekalbu, taip kaip ND  daryti  g.gif Nors ką, gerai pagalvojus, ateisiu, užversiu, o po to vėl nekalbėsim  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif sex susitaikymui thumbup.gif Manau, vyro nervai neatlaikys tokio "spaudimo" biggrin.gif
Atsakyti
bet po kazkurio laiko Tau praejo?
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 09, 16:24)
bet po kazkurio laiko Tau praejo?

Praejo kai pastojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 11 09, 16:48)

praejus kiek laiko po lp pastojai? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vegele: 09 lapkričio 2011 - 15:51
QUOTE(avvka @ 2011 11 09, 16:48)

wub.gif
Atsakyti
dar norejau jusu mergaites paklaust..kaip manot ar su mano 4 st verta darytis IUI naturaliam cikle? ar cia nesamone doh.gif man atrodo , kad nesamone...geriau jauciu taupyti dideliam reikalui? g.gif blush2.gif
Atsakyti
as patirties dar visai neturiu ,mano IIIst, jei per si men nepastosiu siulo stimuliacija ir IUI. stimuliuotis aisku labai nenoriu ir del endo ir del skydliaukes mazgu...
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 09, 17:57)
as patirties dar visai neturiu ,mano IIIst,  jei per si men nepastosiu siulo stimuliacija ir IUI. stimuliuotis aisku labai nenoriu ir del endo ir del skydliaukes mazgu...

aisku, suprantu tave...as irgi tu stimuliaciju nenoriu...nes kai paskaiciau, kad su visais vaistais ir pan tas IUI apseina virs 1000lt doh.gif kaikam ir virs 2000..tai kazkaip nevilioja..tiek dar sukrapstyciau, bet kazkaip labiau linkusi jau tuos pinigelius kaupti... g.gif vienintele mintis naturaliam cikle..bet...tikimybe jauciu jau laaaabai mazyte...
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 09, 18:51)
dar norejau jusu mergaites paklaust..kaip manot ar su mano 4 st verta darytis IUI naturaliam cikle? ar cia nesamone doh.gif man atrodo , kad nesamone...geriau jauciu taupyti dideliam reikalui? g.gif  blush2.gif

apskritai ar verta darytu IUI priklauso nuo to, ar praeinami kiausintakiai - ar tikrino operacijos metu?
o kaip stimuliacija veikia skydliaukes mazgelius?
Atsakyti