Rasineju cia ir galvoju, ar mane PMSas cia vis SM rasyt, guostis skatina, ar kas... Siaip ar taip kiekviena diena, kai dar neatejo bjaurybes ir netepa niekas nieko ir neskauda, dedu sau +... siandien 13DPO, vadinasi +, guodziu save. Nusistaciau sau riba - jei iki sekmadienio grazuoles neatkeliaus, galima bus ir koki NT nusipirkt , nors pagal grafika jau poryt turetu buti, bet kartais kelias dieneles velinasi...
Viliuosi, tikiu ir laukiu...
QUOTE(avvka @ 2011 11 08, 19:39)
Aha, man geriant Bromokriptina po 1 tabl jis budavo kazkur apie 230.
Tai zinok svarbiausia, kad telpa i norma, tuo labiau, kad tu dareisi ji ciklo pabaigoj, kai jis buna didziausias. Tai del visa ko tiesiog pasikartok ji ciklo pradzioje. As manau, kad pas tave su siuo reikalu viskas bus gerai
Papildyta:
tai, kad kiekviena laboratorija turi skirtingas normas
Tai zinok svarbiausia, kad telpa i norma, tuo labiau, kad tu dareisi ji ciklo pabaigoj, kai jis buna didziausias. Tai del visa ko tiesiog pasikartok ji ciklo pradzioje. As manau, kad pas tave su siuo reikalu viskas bus gerai
Papildyta:
tai, kad kiekviena laboratorija turi skirtingas normas
Nu tai jauciu reiks po mm kai parsivilks nuvaryt pasidaryti
O dar turiu kvaila klausima , o tai siaip nuvaryt i poliklinika ir pasakyt , kad noriu prolaktino tyrima pasidaryti ar reik eit gines prasyt, kad israsytu sorry, kad durnai klausineju, nu bet mazai dar patirties turiu
Ir dar ar nereiktu man pas koki endokrinologa uzsiregistruoti del visa ko?
Papildyta:
QUOTE(stryga @ 2011 11 08, 19:41)
Rasineju cia ir galvoju, ar mane PMSas cia vis SM rasyt, guostis skatina, ar kas... Siaip ar taip kiekviena diena, kai dar neatejo bjaurybes ir netepa niekas nieko ir neskauda, dedu sau +... siandien 13DPO, vadinasi +, guodziu save. Nusistaciau sau riba - jei iki sekmadienio grazuoles neatkeliaus, galima bus ir koki NT nusipirkt , nors pagal grafika jau poryt turetu buti, bet kartais kelias dieneles velinasi...
Neateis tos tavo mm pamatysi
QUOTE(kokyte @ 2011 11 08, 22:36)
tavo estradiolis truputi per mazas, pas mane raso, kad turi buti 161-774 ar as cia grybauju?
oi, pas mane ten tu normu prirasyta... nezinau, kuria ziureti... dariau tyrimus ciklo pabaigoj
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 11 08, 22:45)
O dar turiu kvaila klausima , o tai siaip nuvaryt i poliklinika ir pasakyt , kad noriu prolaktino tyrima pasidaryti ar reik eit gines prasyt, kad israsytu sorry, kad durnai klausineju, nu bet mazai dar patirties turiu
Papildyta:
Papildyta:
oi, kad tavo zodziai, Kokyte, D i ausi o kiek suprantu, tavo savalkos dar irgi tik pagasdino, bet neatsivilko, tai gal po savaites dviese uz rankuciu susikibusios su dvigubu II pas gine eisim?
QUOTE(stryga @ 2011 11 08, 19:48)
oi, pas mane ten tu normu prirasyta... nezinau, kuria ziureti... dariau tyrimus ciklo pabaigoj
Papildyta:
oi, kad tavo zodziai, Kokyte, D i ausi o kiek suprantu, tavo savalkos dar irgi tik pagasdino, bet neatsivilko, tai gal po savaites dviese uz rankuciu susikibusios su dvigubu II pas gine eisim?
Papildyta:
Butu super tik, kad kiek NT gadinau visi kaip susitare riebu I rode , tiesa pasakius tai jokiu vilciu neturiu , nu tiesiog nuojauta sako, kad nieko nera, net nezinau kodel taip O valkatos siandien pagal grafika neparsivilko, bet tai nenaujiena buna, kad veluoja pora dienu ar daugiau, o dar nervukai itemti manau irgi veikia , reikia kazkaip susiimti ir gryzti is negyvenamos salos
QUOTE(kokyte @ 2011 11 08, 22:45)
gines siuntimo nereikia bet prolaktinas ir yra tiriamas ciklo pabaigoje . kai jis buna didziausias . jei si karta bus mazesnis tai viskas bus tvarkoj. nebutna numusti iki 200 bet kai yra prie normos virsaus ir nera labai gerai . mano buvo 800 dabar apie 250-350. jei bus aukstesnis patarciau nueiti pas endokrinologa, jis bandys ieskoti priezasciu o gine dazniausiai israso tik vaistukus, kad numustum bet priezasties nelabai iesko(cia mano patirtis). nueik i kraujo centra ir priduok kraujuka . as siauliete tad patarti negaliu bent man taip sake , kad jei del tyrimu kyla itarimas , tai geriau kelis ciklus pasidayt, kad isitikint, kad viskas yra gerai (arba blogai) o hormonu skyrely uzeina siguliukas tai ji nemazai patirties turi ji daugiau patarti gali. ta temuke ji ir kuruoja.
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 08, 19:55)
gines siuntimo nereikia bet prolaktinas ir yra tiriamas ciklo pabaigoje . kai jis buna didziausias . jei si karta bus mazesnis tai viskas bus tvarkoj. nebutna numusti iki 200 bet kai yra prie normos virsaus ir nera labai gerai . mano buvo 800 dabar apie 250-350. jei bus aukstesnis patarciau nueiti pas endokrinologa, jis bandys ieskoti priezasciu o gine dazniausiai israso tik vaistukus, kad numustum bet priezasties nelabai iesko(cia mano patirtis). nueik i kraujo centra ir priduok kraujuka . as siauliete tad patarti negaliu bent man taip sake , kad jei del tyrimu kyla itarimas , tai geriau kelis ciklus pasidayt, kad isitikint, kad viskas yra gerai (arba blogai) o hormonu skyrely uzeina siguliukas tai ji nemazai patirties turi ji daugiau patarti gali. ta temuke ji ir kuruoja.
aciu labai uz info einu paskaitinesiu ka ten raso
QUOTE(kokyte @ 2011 11 08, 17:09)
na aš ne ginė, bet PRL riekia numušt, nebent esi nėščia jau, tada jis kyla.
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 08, 19:38)
siguli, kaip begyvenat??
gerai kol kas nieko naujo dar neišmoko, vakar tik žandą su nago (kurį iš vakaro kirpau) kampučiu sugebėjo persirėžti, tai tarzanas dabar ir išbandėm plaukimo ratą Šiom dienom dar bando išlavinti kumščių sukišimo burnytėn techniką. Kol kas fizika laimi. (toks didelis per tokią skylutę nelenda)
kokyte, stryga, yra spec.temutė apie hormonus.
jei gerai pamenu, tai fsh ir lh santykis turi būti mažiau nei 1, tipo jei daugiau berods yra įtarimas policistinių kiaušidžių.
dėl prolaktino nieko negaliu pasakyti, bet va dėl fsh, tai tiek vienos tiek kitos, man regis šiek tiek didokas...na, ne tai , kad jis per didelis, bet jis rodo, kiaušidžių rezervą, jei darėt ciklo 3 dieną, tai jis tikrai didokas...(nors normos labaratorijų dažniausiai berods iki 10, bet teko skaityti, kad su 10 jau net nebelabai nori IVF daryti - nu vien žodžiu gal aš čia ir laaaabai nusišnekėjau, kristutele, pataisyk mane )maniškis buvo apie 9,2 ir gydytojas jau raukė nosį, kad ne itin jam patinka...
deje fsh numušti kaip ir logiškai nelabai įmanoma(čia jau kristutele šioje srityje specas)
tikiuosi čia per daug nenusišnekėjau, gal kas pataisys mane?
jei gerai pamenu, tai fsh ir lh santykis turi būti mažiau nei 1, tipo jei daugiau berods yra įtarimas policistinių kiaušidžių.
dėl prolaktino nieko negaliu pasakyti, bet va dėl fsh, tai tiek vienos tiek kitos, man regis šiek tiek didokas...na, ne tai , kad jis per didelis, bet jis rodo, kiaušidžių rezervą, jei darėt ciklo 3 dieną, tai jis tikrai didokas...(nors normos labaratorijų dažniausiai berods iki 10, bet teko skaityti, kad su 10 jau net nebelabai nori IVF daryti - nu vien žodžiu gal aš čia ir laaaabai nusišnekėjau, kristutele, pataisyk mane )maniškis buvo apie 9,2 ir gydytojas jau raukė nosį, kad ne itin jam patinka...
deje fsh numušti kaip ir logiškai nelabai įmanoma(čia jau kristutele šioje srityje specas)
tikiuosi čia per daug nenusišnekėjau, gal kas pataisys mane?
Labas rytas.
Labai labai sveikinu mertaites su graziais HCG skaiciukais Daug jum sveikatytes ir kuo lengvesniu likusiu 8 menesiuku. Likusioms linkiu nenukabinti noses
Ir dar norejau jus visas pagirti, kokios esat saunuoles, kad "krapstotes", aiskinates savo hormonu ir kitus tyrimus, ieskote ir nestovite vietoje
As pirmadieni pridaviau krauja AFS tyrimams ir paprasiau, kad rezultatus atiduotu tiesiai gydytojai, nes neturiu noro aiskintis ka reiskia vienas ar kitas rezultatas Nezinau net kodel, bet ner noro, plaukiu sau pasroviui tyliai ir laukiu...
Labai labai sveikinu mertaites su graziais HCG skaiciukais Daug jum sveikatytes ir kuo lengvesniu likusiu 8 menesiuku. Likusioms linkiu nenukabinti noses
Ir dar norejau jus visas pagirti, kokios esat saunuoles, kad "krapstotes", aiskinates savo hormonu ir kitus tyrimus, ieskote ir nestovite vietoje
As pirmadieni pridaviau krauja AFS tyrimams ir paprasiau, kad rezultatus atiduotu tiesiai gydytojai, nes neturiu noro aiskintis ka reiskia vienas ar kitas rezultatas Nezinau net kodel, bet ner noro, plaukiu sau pasroviui tyliai ir laukiu...
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 08, 20:38)
o man snd silpna pasidare einant namo vos nenugriuvau taip issigandau galvojau kad nualpsiu kazin cia gali but difo poveikis?
Lauraz nemanau, kad tau taip galėjo būti nuo difo, pirmą mėnesį beveik nejausi jokų požymių, tik tiek kad po kokių 14 d. nuo susileidimo susirgsi mmm.
Vakar man visą dieną laabai skaudėjo galvą, jokie vaistai nepadėjo, tau buvo silpna, mano bendradarbiai taip pat bloga pasidarė darbe, mamai buvo aukštas spaudimas ir t.t.....manau, kad mus "žemės skruzdėles" vakar veikė kažkoks meteoritas, kuris artinosi prie žemės....(tokia pagalvojome kartu su bendradarbe)
Gal smarkiai nesijuoksite iš tokių mano išvadų....
Kada mūsų naujosios neštukės kartos hcg?
Visoms geros dienos
QUOTE(stryga @ 2011 11 08, 22:41)
as irgi..turi mm parsivilkt sios sav pabaigoj....tai taip nelaukiu, nors zinau, kad ateis.. nors atrodo, kad ir pykina, ir mieguistumas padidejes...ech..ko tik nebuna is didelio nori
Mergaites, neiskeliaukit visos i negyvenama sala...ka skyrelis be jusu darys...na nebent interneta kartu pasiimkit
Lauraz idomiai pas tave..bet gal cia tik sutapimas kazkaip neteko girdet, kad taip greit pasaliniai dalykai prasidetu..na bet kiekvienas organizmas aisku individualiai reaguoja...laikykis, mergyt jei nebusiu, tai po keliu men prisijungsiu...o tada jau ruoskis klausimu lavinai
Kokyte, o gal tikrai tu , tik testas nerodo? Juk buna taip..zinau atvejus kelis is patirties...gal tikrai kraujuka nuleisk del sventos savo ir musu ramybes?
O as pasiguosiu..siandien vedziojau suniuka savo...ir nutruko antkaklis...tai tas bego ir nubego... jis pas mus 2 saav tik, tai dar nelabai nei i varda reaguoja, paragvo laisves ir dejo i kulnus...kaip as skuodziau per laukus paskui ji...reikejo laika nuimt, tai buciau pagerinus visus rekordus seip ne taip prisiviliojau ir pagavau...tai kai jau apkabinau tai zliumbiau is tos laimes..maniau jau pabegs.. uztat po toookio sporto visus galus skauda..
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 09, 13:10)
as irgi..turi mm parsivilkt sios sav pabaigoj....tai taip nelaukiu, nors zinau, kad ateis.. nors atrodo, kad ir pykina, ir mieguistumas padidejes...ech..ko tik nebuna is didelio nori
O as pasiguosiu..siandien vedziojau suniuka savo...ir nutruko antkaklis...
O as pasiguosiu..siandien vedziojau suniuka savo...ir nutruko antkaklis...
nesakyk kad ir kaip stengiesi demesi nukreipt kitur- vistiek isvajotojo nestumo pozymai persekioja pasamone... as vakar net uzejuau vaistinen testa nupirkau, pasidariau ir nieko-tuscia nei I nei II o tada pati save sudurninau iki mm dar gabalas laiko, o vis tiek begu ivykiams uz akiu...reikejo cia man..
eik sau , gera rytine manksta turejai , gerai kad dar taip baigesi... gaudyk balioncikus